Én még ugyan nagyon sokára megyek Sartira, de már - nektek és a fórumnak köszönhetően - úgy érzem, haza megyek ! Remélem nem baj, ha néha kérdéseimmel vagy hozzászólásaimmal "boldogítalak" titeket ! Szép estét!
#1385882010-06-11 06:08:38 Válasz a #138553. hsz-ra
Sancho!
Eddig én is úgy éreztem, hogy " barátok " vagyunk. Ezért mertem mondani amit mondtam. Kérlek miattam ne maradj ki a Fórumról.
Láthatod, hogy azóta lelassult az élet.
Történt ami történt a lényeg, hogy pár nam és irány SARTI !
Én is csatlakozom a Sancho fanokhoz. Állítsd magad vissza aktív módra és kérlek írj, írj, írj!! Nélküled nem pörög úgy a fórum. Igaz, én sem szoktam sokat írni, de én inkább csak szemlélődöm, minden nap olvaslak titeket és néha hozzá is szólok. Szóval off vagy sem, írj!
Sancho!
Csatlakozom az előttem írókhoz, és kérlek ne merülj hallgatásba. Olyan szomorú dolog ilyesmit olvasni tőled. Jó ötleteket adtál az utazással kapcsolatban gondolom nemcsak nekem, másnak is. Úgyhogy tessék visszatérni! Tudod: Éljen a kartondoboz és SARTI!!!!!!
Sziasztok!
Mi is idén először megyünk Sartira és nagyon jó, hogy ilyen jókat irtok:))) Már alig várjuk az indulást. Még van 32 napunk:( De egyszer eljön az idő. Azt kérdezném , hogy napernyőt érdemes -e vinni magunkkal vagy van lehetőség 1 frappé vagy egyébért bérelni? Mi az Ó-falu közelében leszünk, ha minden igaz. Busszal megyünk és hátha nem engedik be a busz csomagtartójába.
#1386742010-06-11 15:01:44 Válasz a #138588. hsz-ra
Szia Márta! Nem túl gyakran vagyok itt, de úgy láttam, hogy Te is jól kiosztottad már Sanchot itt. Ha barátodnak tartod, akkor....????
Szerintem más oldalakon és mások is folyton eltérnek az adott témától, de vannak, akiket sosem cseszeget ez miatt senki. Hogy is van ez akkor????
Üdvözlöm Sartit, érezd jól magad helyettem is ezen a csodálatos helyen!
#1386782010-06-11 15:11:52 Válasz a #138674. hsz-ra
Szia Saturn!
Nem volt szándékomban " kiosztani " Sanchot. Sajnos rosszul sült el egy megjegyzésem amit nagyon sajnálok. Én éppen eleget OFF-oltam a kamerával, hogy másnak ezt felrójam. Nem is ez volt a szándékom.
Nem akarok részrehajló lenni, de a sértődés fordítottan arányos az intelligenciával, és aki megsértődik, annak különben sincs igaza....
(bár az a rész nem volt valami érdekfeszítő, hogy: "legyen holnap egy gumimatrac nálad és fagyit nyaljál, hogy tudjam, ki vagy ha integetsz...)
Még a végén bekerültök a Joshi Barat-ba!
Csodálatos 39-fokos a hőérzet és 23,5 fokos a tenger.Még 35 napig melegedhet.
Ildima!Mindenképp vagy vigyetek vagy vásárolj helyben mert simán ropogósra lehet sülni!Nekem reggel 7 és 8 óra között felhős időben sikerült!De Sarti Beach végén is van egy BAr ahol ha fogyasztassz akkor használhatod a napozó ágyakat a hozzá tartozó ernyőkkel.Van egy Sarti és Sarti Beach között is van Sartin is és a Narancs parton is.
Örömmel látom, hogy egyre többen vagyunk és nagyon sok új Sarti rajongó is megjelent Végre nálunk is jó idő van és ez egy picit feledteti az eddigi borús időket. Örömmel olvastam a hazatértek első beszámolóit és továbbra is nagyon várom az árakaról és éttermekről szóló beszámolókat Sajnálattal olvastam a Sarti elmagyarosodásáról szóló ismertetőket, remélem azért sikerül majd néhány helyet felfedezni, ahol nem Siófokon érezzük majd magunkat Ezért is szeretnénk majd kirándulni mindenfelé. Vourvoru.. így kell írni? Az egyik cél, ahova szeretnénk elmenni. Gondolom a Narancspartot nem kell említenem, hiszen ezt mindenki ajánlja, ki negatív, ki pozitív felhangokkal
Ha van még valakinek ötlete merre lehetne elkalandozni két vagy négy kerekű járművel, azt kérem ossza meg velünk Múlt évben én is eljutottam Uranopolisba, de akkor nem tudtam megállni sehol és csak néhány fénykép erejéig tudtunk kiszállni a kocsiból. Pedig az Áthoszi kolostorok közel állnak hozzám, az okból, hogy olvastam egy könyvet a szerzetesi köztársaságról és szívesen eljutottam volna, ha más nem Karié-ig a fővárosig. Na hátha idén közelebb jutok ha tudok egy autót bérelni. Arról nem tud valaki valami infot, hogy egy kis kategóriás autó mennyibe kerülhet? Mármint bérelni Múlt nyáron 35 EUR volt egy napra egy Hyundai Atos... mellékesen jegyzem meg, hogy egy robogó 25 EUR volt 12 órára...
Az éttermek közül majdnem mindenki az ovelixet ajánlja, majd kipróbáljuk, de volt aki a település szélén, vagy elhagyatott helyen található kis tavernákat ajánlja, ami szintén egy jó ötlet
Ha ilyeneket tud ajánlani, aki mér járt kinn ezt is ossza meg velünk Köszönöm.
Inkább, mint hogy ő kerüljön belém... (különben is, nős vagyok )
Mozgalmasak Sartin az esték? Sétálóutcán vannak bazárok (kicsit próbálom hasonlítani Paraliához, de nem szeretném ha annyira zsúfolt lenne)? Ha esetleg valakinek lenne összehasonlítási alapja, örömmel venném, ha megosztaná.