#1387732010-06-12 09:57:54 Válasz a #138759. hsz-ra
Szerintem egy Pár, kényelemesen elfér egy közepes bőröndben!
És még ráadásul ott van a kalaptartó a búvárfelszerelésnek, apróságoknak, stb....
Én akár egy Tesco-s szatyorban elférek! Csak ott lennénk mááááááár!
max egy kapucnis felső kell.ha esik is akkor is lesz 22 fok minimum. főleg juni juli aug-ba.tavaly egyik kis srác egy háti táskával jött 12 napra:) sok minden nem volt rajta :
Simán elfértek a fabiaban. Túl sok cucc nem kell. Mi négytagú család vagyunk. Tavaly úgy mentünk ki, hogy a kicsinek vittünk utazó ágyat, babakocsit. És így is elfértünk. Igaz nekünk 550 l csomagtér van. Idén az ágy helyett üdítőt viszek. Kicsit sok volt a coca coláért a 2 euro a boltokban.
Ez nálunk úgy működik, hogy mindenkinek van egy sporttáskája, bármit, bármennyit hozhat bárki, egyetlen feltétel, hogy a táskában kell lennie.
A felfújható csomagtartó nem hosszú útra való. Addig érdekes a dolog, amíg valami el nem találja amitől kilyukad............ Szerintem.
Azt nem mutatja a reklám, hogy mennyire zavaró lehet az utastéren keresztül haladó két heveder, meg a tömítéseknél besüvítő szélzaj.
Tavaly Mi is kb. 300 literes csomagtartós géppel mentünk 10 napra,3-an.
Nekünk kellett a tetőbox,de azt tényleg akkor érdemes megvenni,ha nem egyszeri alkalomra kell. Viszont kis csomagtartó esetén szerintem ez a legjobb megoldás.
Viszont pár éve szintén 3-an Horvátországba valahogy elfértünk,de akkor nem jött velünk csaj!
Most 2 csaj is jön majd, úgyhogy kéne még egy boxot felszereni valahova!
#1388162010-06-12 16:00:02 Válasz a #138750. hsz-ra
Mi most május végénvoltunk 5-en 2L+3F egy opel A combival. Odafele a cuccokon még átláttam a belső visszapillantóban, de visszafele már ez nem ment, bár mi régen elég sokat túráztunk, igy a lányok az estélyi ruhákat és a fél gardróbot itthonhagyták.
Vess egy pillantást a térképre: Németország, Svájc, de akár Bécs felől is erre a legrövidebb.
Bécs felöl valoban jobb rajtunk átjönni, viszont a St.Michael in Oberstmk felöl jövöknek már szerintem jobb lenne az A9 es pályán lemenni Graz -Zágráb irányába,de biztos van oka hogy idejönnek pont akkor amikor mi is mennénk délre
Visszajelzés kedves Éviai törzsvendégünktől:
=========================
Egy -két jótanács az először utazóknak: A Szerbiai autópályákon mindenütt lehet euroval fizetni,ki van a díj írva euroban is,a visszajárót is abban adják.Sebességet betartani, Belgrádba beérve MINDIG van trafipax.Én a Belgrád-Nis autópályán szoktam nagyobb kútnál tankolni ahol tudok kártyával fizetni (ÖMV,MOL).Az utdíj Májusban 3,5--3--8,5--2 Euro volt.
A macedoniai szakaszon kérdezés nélkül,határozottan 1---1---1--Eurot kell a fizetőkapus kezébe nyomni,és eszébe sem jut hogy többet kérjen.
A határokon percek alatt átértünk csak hazafelé Röszkénél kellett várakozni.
Meglepő módon görögországban többhelyen láttam telepített trafipaxokat, a határ után is a Szaloniki-athén autópályáig is.
A Larisszai szakaszon is, sőt az autópályán kézből is mértek.
A görög szakaszon a díjakat nem tudom pontosan mert a kapuk közül többet is egyszerűen ki lehet kerülni,de ehhez helyismeret szükséges első utazóknak nem javaslom. A navigációk nagyon nagy része csak a főbb utakat ismerik,utána csak bosszúságot okoznak,érdemes valami komlyabb térképet is eltenni,ha kisebb utakon is kirándulni indulnak.Az indulás előtt teljes európára hivatalosan frissített Garminom se ért semmit az eltereléseknél és itt-ott az Evián.
Nem kicsit lepett meg az 1,60 euro környéki benzinár.A kompok pontosan!! indulnak jegyet,a feljárónál lévő bódéban kell váltani.Az autó 3 fő+kutya 20,3 euro volt.
=============================
Ez aztán a kimerítő... köszi Ágni!
Ginaaa79, ez a gumi nem ér egy kalap sz...t se. A fabia (előző autóm ez volt) csomagtere pedig, hááát, 2006-ban 3-an mentünk, és kellett a box! Mi úgy oldottuk meg, hogy 3 család összefogott és vettünk egy boxot. Semmi baja, vigyázunk rá... csak a fogyasztásra rátesz egy bő litert (másfelet...)