Természetesen mindenki a saját tapasztalatát tudja tovább adni,egyébként is az én tapasztalataim tavalyiak .Sajnos,mert idén nem tudunk menni.
Akkor nem is volt női felszolgáló az Ovelixben,3 aranyos görög fiú volt,akik nagyon udvariasak voltak .
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni.
2006 óta olvasom a fórumot, most is végigböngésztem, de nem találtam a Rena apartmanról semmit. Tud vki infot?
Idén párom szervezte a nyaralást, ott leszünk. Amit az iroda küldött az nudlui
köszi.
Sancho, kérdezted a piacot. 2008-ban még nem volt, de 2 öreg bácsi járja sartit reggelente kocsival, náluk nagyon jó, friss zöldségeket lehet venni. kb 8 körül cirkálnak.
Ha meg tengeri kütyüket akarsz, a Four Seasons hotel mellett van egy halas. vagy volt elég jó áron mértek mindent.
Biztos kérdeztem már, de hát az idő... Na szóval. Sartin és környékén lehet valamilyen állatkával találkozni? Most nem a cicákra, kóbor ebekre és szúnyogokra gondolok
#1397592010-06-17 11:12:43 Válasz a #139751. hsz-ra
donchi!
Köszönöm szépen Az igazság, hogy a piacot magáért a hangulatért kérdeztem. Még valamikor Stavrosban volt egy ilyen piac hetente és ott aztán volt minden. Mint a Csérin Ezért kérdeztem, mert ott aztán lehetett kapni az üres dobozoktól kezdve az öreg ördögig mindent
Ha véletlen befizettek a szaloniki-i bevásárlós túrára, ott van piac.
nem is messze a központtól. amire készülni lehet, az az ordibálás. mint akiket nyúznak
abban merül ki a marketing, ki hangosabb. nekünk 10 perc elég volt
Neos Marmaras-ban is van piac délután 1-ig, csütörtökön biztos, mert a Sithon körút fakultatív kirándulás keretében érintettük. Az elején a kaják (bor, zöldség, gyümölcs, magok, sajtok), aztán meg ruha-ruha-ezeraprócikk-ruha-ruha, egy-két üvegtigris büfével.
Sarti-n nem láttam piacot, de néha délutánonként jött egy hangosbemondós kis teherautó, amiről árulták a zöldség-gyümölcsöt.
Sziasztok!
Hát elérkezett ez az idő is. Holnap indulunk!!!! El sem hiszem, bár most néztem az előrejelzést, és kicsit elszomorodtam, mert 25 fok körül jelzi az időt hét elején. Mondjátok, hogy jó lesz az idő!!!!!!!!