#1421272010-07-02 13:53:11 Válasz a #141890. hsz-ra
Nőket nadrágban nem engednek be!!A vállad is legyen takarva mert ez is szempont.Tavaly még adtak a bejáratnál némi kp-ért cuccot,de ezt nem tudom hogy most hogy van.
#1421302010-07-02 14:32:42 Válasz a #141972. hsz-ra
Szia Vanda!
MI ketten megyünk a párommal.Most megyünk először ugyhogy nem nagyon vagyunk még képben az utvonallal kapcsolatba.Mi a Sarti beach studióban foglaltunk szállást.
#1421312010-07-02 14:35:50 Válasz a #142127. hsz-ra
3 éve még ingyen adtak, kinek mi kellett. nekem a vállamra valami sálféle. Direkt vettem kint ruhát arra hogy jó lesz a Meteorákhoz, de a vállam kint volt kicsit:-)
Szerintem már nem olyan szigorúak. A bejáratnál lehet kérni mindenféle ruhát, szoknyát, takarót
én úgy tudom nem kérnek érte pénzt. Legalább is tavaj nem kértek.
Szerintem már nem olyan szigorúak. A bejáratnál lehet kérni mindenféle ruhát, szoknyát, takarót
én úgy tudom nem kérnek érte pénzt. Legalább is tavaj nem kértek.
múlthéten még szigorúak voltak, de a ruháért nem kell külön fizetni
Sziasztok!
Most sikerült elkapni Sarti webkameráját és ugy látszik, hogy nagyon süt a nap és nagyon meleg van:))))
Már csak 11 nap és indulunk:)))) Nagyon nehéz lesz kivárni.
Most érkezett egy csapat turista és álldogáltak egy darabig, szerintem beszélt az idegenvezető és mentek tovább.
Mint a kisiskolások olyan szófogadóan:)))Szerintem mi is ott leszünk nem sokára:))) Bár már ott tartanánk.
Még egy jó tanács a Meteórákhoz : A fényképezőgéppel senki ne tegyen félre érthető mozdulatot. Az unokám matatott vele és az ott felügyelő " pap " majdnem lenyelte keresztbe és el akarta tőle venni a gépet. Komoly incidens lett belőle.
Én a nadrág fölé vittem a strand kendőt azt terítettem a derekamra és jó volt.
Még egy jó tanács a Meteórákhoz : A fényképezőgéppel senki ne tegyen félre érthető mozdulatot. Az unokám matatott vele és az ott felügyelő " pap " majdnem lenyelte keresztbe és el akarta tőle venni a gépet. Komoly incidens lett belőle.
Én a nadrág fölé vittem a strand kendőt azt terítettem a derekamra és jó volt.
Hát ez jó, a strand kendőt a derékra...azt hiszem ezt az ötletet majd lenyúlom !