Nem éppen idevágó téma de itt történik: tegnap óta sztrájkolnak a benzinkutasok és Szalonikiig nem lehet tankolni lehet, hogy ott sem. Ma is zárva a kút!
Ez azért jó hozzá állás a túristákhóz? Lehet ez is csak nekem nem tetszik?
Nagyon nem szeretem ha korlátoznak és vajon hogyan közlekedjünk üres tankkal???
Sofie, olvastam biztos a hsz-od, csak egyre többen írtatok erről a kirándulásról és mire felcsigázott, nem tudtam hol is keressem a leírt infókat...
Kis csapatunk eldönti majd melyiket válassza: Amulani vagy Kalózos, esetleg mind a kettő.
Sancho, tényleg jó kis beszámolót írtál
Nem is tudom hova menjünk még: Sikhia, Toroni, Neos Marmaras, szinte mindenről szépeket írtál
Az a fonetikus mondat mit jelent magyarul?
Üdv újra köztünk. Élvezet volt olvasni a beszámolódat. Már alig várom, hogy én is ott legyek. A kamerában sajnos nem láttalak, de jó ez az új kép. Voltatok a templom felé, ahol olyan meredek az utca? Mennyire gáz? Mert, hogy nekünk ott lesz a szállásunk.
#1460992010-07-27 11:14:56 Válasz a #146085. hsz-ra
Dinnyebubs
Köszönöm szépen
Sokszor integettem, egyszer még Fate-tel csináltunk közös integetést is
A templom utcája elég meredek, de fel lehet menni. Mi a Villa Maria apartmanban voltunk, ami közvetlen a templom mellett van és amikor motort béreltem sokszor ott fordultam meg az utcában és nem volt gond. A nagy emelkedők inkább a város végén találhatóak, de szerintem mindegyik legyőzhető
#1461012010-07-27 11:23:10 Válasz a #146094. hsz-ra
Szia Batistuta!
Igen lehet autót bérelni két helyen is van kölcsönző. Az egyik abban az utcában van ahol az Ovelix vendéglő, a Sithon Travel irodája mellett van a kölcsönző. A másik annak az utcának a végén ahogy lefordulsz a sarkon. De a kinti irodákban is szívesen segítenek. Az árakat pontosan nem tudom, mert én motort béreltem, de kb 40 EUR körül van egy napra, de úgy tudom kell valamilyen biztosítási díjat is fizetni, ez kb 5 EUR.
A 95-ös benzin kb. 1,40 EUR...
Két benzinkút van Sartiban. Az egyik az elején ahogy be lehet menni Sartiba, a főúton a Sirtaki étterem előtt balra, a másik pedig a másik végén, ahogy Voruvourou felé mennétek, ez pedig a jobb oldalon van.
Augusztus 6-án indulunk Sartira először, de remélem nem utoljára
Érdekelne pár dolog amiben ha tudnátok segíteni, azt nagyon megköszönném.
Autóval megyünk 4-en. A határátlépések érdekelnének, hogy mennyit kell időzni illetve mennyire szedik szét esetleg az autót? Azt hallottuk, hogy a Macedón határ ilyen téren elég szigorú.
Az apartman beach hotel-ben leszünk. Valaki nyaralt már esetleg ott? Vélemény róla?