Sziasztok!
Ma kaptam meg a nemzetközi biztosítási zöldkártyát. A kártyán felsorolt országok között pont Macedonia nem szerepel. (Groupama-Garancia).
Tavaly is itt volt a biztosításunk, de akkor szerintem el sem olvastam. Igaz nem is kérték a határnál. Most akkor ez nem jó Macedóniába?
Tudtok valami jó szerb, macedón rádióadót, ahol inkább angol nyelvű zenék vannak? Esetleg frekvenciával, bár gondolom ott is változik, ha haladunk át az országokon.
FM Transmitter és az fog szólni a rádióból, amit szeretsz.
Sziasztok!
Ma kaptam meg a nemzetközi biztosítási zöldkártyát. A kártyán felsorolt országok között pont Macedonia nem szerepel. (Groupama-Garancia).
Tavaly is itt volt a biztosításunk, de akkor szerintem el sem olvastam. Igaz nem is kérték a határnál. Most akkor ez nem jó Macedóniába?
Ha az tényleg zöldkártya a szó elfogadott értelmében (azaz a kötelező gépjármű-biztosításodról egy igazolás), akkor jónak kell lennie! Ne haragudj, de valószínűleg valamit összekeversz, vagy valamit félreértettél... Nézd meg még egyszer, vagy beszélj a biztosítóddal!
#1461262010-07-27 12:49:38 Válasz a #146125. hsz-ra
Szia!
Persze hogy a biztosítási zöldkártyáról beszélek.
Fel vannak sorolva az országok ahol érvényes a biztosítási zöldkártya és Macedónia nincs közte. Szerbia igen.
#1461302010-07-27 12:56:21 Válasz a #146128. hsz-ra
Azt írtam hogy tavaly is itt volt, mármint ugyanennél a biztosítónál! Nem azt hogy tavaly is volt. Tudom mi az a zöldkártya, nem először utazok külföldre, csak eddig valami miatt nem olvastam el tüzetesen.
#1461622010-07-27 14:11:38 Válasz a #146121. hsz-ra
sziasztok!
Egy gyors reagálás a zöldkártyára. Macedonia a zöldkártyán F.Y.R.O.M megjelöléssel van rajta, mert ez az országuk megjelölésének hivatalos neve. Görögország nem ismerte el Makedonia néven az országot, tekintettel arra, hogy az északi tájegységük nevével egyezik meg.