#1462762010-07-27 23:51:16 Válasz a #146239. hsz-ra
Zso!
Köszönöm szépen Sajnos nem maradtam kinn, de hidd el nem rajtam múlt Én legszívesebben visszamennék, de asszem ez már csak talán jövőre jön össze. Addig is marad az irigykedés a mostanában indulók íránt Tényleg nagyon jól éreztem magam és még nem is mindent írtam le mi mindent csináltunk és mi minen történt velünk
Talán 20 litert lehet vinni kannában benzint. Most néztem, az utolsó Macedón kút, s Sarti közt van kb. 220 km, így még én is meg tudok fordulni egy tankkal, csak akkor kimaradna a Waterland!
De remélem ők sem ennyire szélsőségesek, hogy a főszezon kellős közepén így kiszúrjanak a turizmussal, s abból élőkkel!
ma éjjel értünk haza Görögországból, 1 hétig voltunk Sartin aztán 3 éjszakára átmentünk Olympic Beachre. Később írok részletesen, addig ha van kérdés akkor dobjátok őket.
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni tudja-e valaki hivatalosan hány liter üzemanyagot lehet külföldre kivinni (jelen esetben Szerbián és Macedónián át Görögországba)???? Amiért nem büntetnek meg??? Ill. hol lehetne ennek utánanézni???? Eléggé beparáztunk a görög helyzet miatt, nem szeretnénk sehol meglepit...Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!