Én szeretném védeni Butterfly-t. Lehet, hogy nekik nem jött be Parga, elhiszem és megértem. Bár gyönyörű, de nem annyira tökéletes nekem sem, mint amennyire másoknak meg az lehet. Tényleg a saját tapasztalatait írta le, nem szép dolog támadni és számon kérni tőle többek között az edzettségét ésatöbbi.
Egyébként nekünk tetszett, de korántsem annyira, mint amennyire a fórumon dicsérik, és bizony én is leírtam a beszámolómban, mi az, ami zavart minket. Mert volt olyan. De nem vagyunk egyformák és nem egyformák a nyaralóhelyek is és ez nem is baj.
Hát védd
De áruld már el hol kértem számon az edzettségét? ésatöbbi
Elolvastam a beszámolód, mondjuk kevés volt benne Parga, 3 nap szerintem az nem sok mindenre elég
arról pedig nem írtál sok konkrétumotmi mi volt abban a három napban.
Látom direkt Sakis volt, és direkt Stifado, hát kiváncsi lennék a te Stifadodra
#1486742010-08-11 22:59:35 Válasz a #148668. hsz-ra
Nagyon kedves vagy és köszönöm! De hagyd rá! Nem érdemes ezen vitázni. Vannak olyan emberek, akik képtelenek elfogadni, hogy másoknak más tetszik, mások az elvárásaik és nem ugyanúgy látják a dolgokat megmagyarázva ezt azzal, hogy hülyék az indokok. Ami az egyiknek csoda, az a másiknak pokol. Sok ilyen van. Nekem pl. Párizs a VÁROS, nagybetűsen:) Nagyon sokak viszont nem szeretik, de engem az ilyen sose zavart. Megértem. Ha leszólják azt is. Mindenki másképp látja meg éli meg a dolgokat, ezért színes a világ Fontos, hogy ezt el tudjuk fogadni. Elolvasom a beszámolód majd feltétlen, csak várom az e-mailt, mert valamiért oda külön kell regisztrálnom. Az internet rejtelmei:D
#1487082010-08-12 09:08:53 Válasz a #148706. hsz-ra
Már megszerettem volna kérdezni tőled,hogyan csináltad a fotóalbumodat?Én elkezdtem tegnap,de a barátommal együtt feladuk,mert egyszerűen nem fogaott el semmit sem!Most ott adtam fel,hogy beírtam az album rövid nevét és nem fogadja el,mert állandóan a karaakterekkel jön!Pedig semmi extra szart nem írtam bele.