#1509702010-09-01 18:20:43 Válasz a #150714. hsz-ra
Andra, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Tolóra én is nagyon kíváncsi vagyok, és ezek után, hogy neked ennyire tetszett még jobban.
Pargát is egyformán imádtuk, szerintem ez a hely is tetszeni fog nekem is.
Remélem jövőre már tényleg eljutok majd és majd elmondhatom, hogy nekem hogy tetszett.
Várom a fotókat, légy szives siess vele.
Azt szeretném kérdezni Kedves Fórumozók, hogy a Stella környékén mennyire mélyül a víz, sziklás vagy homokos és kell-e papucs vagy cipő a vízbe ?? A napernyőért és ágyért mennyi a napi tarifa és a Stellában van-e wifi ? Ha tudja valaki köszönöm !
#1510532010-09-02 15:31:36 Válasz a #151051. hsz-ra
Szép, lassan mélyülő és homokos a part, de mivel az ördög nem alszik, nem árt a cipő, mert időnként előfordul egy-egy süni vagy kő. Ha a legközelebbi partra mész, akkor ott napernyők helyett pálmafák vannak. Azért nem kell fizetni. A wifiről nem tudok nyilatkozni, de sejtésem szerint nincs. De erről Ági biztosan pontosabban tud informálni.
#1510662010-09-02 19:45:34 Válasz a #151051. hsz-ra
szia. A "suncipo" valoban jo otlet, szukseg lehet ra.
Ket napagyat es egy napernyot 8 Euroert lehet berelni...
A Stellaban nincs wifi, de hozzank az irodaba be lehet jonni a laptoppal...
Agi
Szerintem is fog neked tetszeni Tolo.
Igyekszem képeket feltenni, bár láttam, hogy Jox csak szeptember 26-a után tudja feltenni a képeket, gondolom elmegy ő is nyaralni, de akkor megoldom és felteszem őket a fotóalbumba.
Csak nem lesz egyszerű, mert közel 600 képet csináltam és szinte mind gyönyörű, nem tudom melyiket tegyem majd fel.
De majd megoldom.
Nekem tényleg nagyon bejött Tolo. Néha egy kis pargas fílinget is véltem felfedezni benne, de ez inkább a szemközti kis szigetnek köszönhető a kis templomával, ilyen Pargan is volt.
És nagyon tetszett, hogy körös-körül gyönyörű hegyek vették körül a partot, nem csak a sík tengert lehetett látni.
Engem nagyon megfogott ez a hely, visszahúz a szívem.
#1512642010-09-06 15:04:11 Válasz a #151263. hsz-ra
Parga és Tolo. Nem véletlen, hogy Breki is e két hely között szörföl, ha fenn van a Hellaszon, és többen vagyunk így ezzel. De itt van például H.apci, akit Parga nem is annyira "érintett meg",mint Tolo és környéke. Ha nem tévedek. Kétszer is volt ott.
Aztán vannak, akiknek nem, vagy nem nagyon tetszik és leszólják.
Anikó nekem meggyőződésem, hogy Neked tetszeni fog!
Andra, nagyon várom én is a képeidet. No nem azért, hogy siettesselek.
Üdv: Josza
#1513062010-09-07 10:08:15 Válasz a #151303. hsz-ra
Tavaly ilyenkor mentünk Toloba és az első 2 nap meleg volt-odafele és még másnap is-,de utána folyamatosan leromlott.A végén már esett és egyáltalán nem volt melegem.Majd,amikor visszaindultunk,hirtelen kisütött a nap és ismét meleg lett.De nekünk 3-4 napig nem volt annyira jó időnk.
Hol lehet értelmes előrejelzést találni?????? Mi is 2 héten belül utazunk, de ugyanúgy semmi infót nem találtam mint szegény Barbeszka.
Vagy vigyek sí felszerelést is?????
Jól megszívjuk ha rossz idő lesz.....mi egész nyáron erre készültünk, nem is voltunk sehol strandolni sem.....úgy gondoltuk, hogy ott majd bepótóljuk....
Légyszi valaki valami biztatót írjon már nekünk......
#1513292010-09-07 13:42:42 Válasz a #151317. hsz-ra
A mult évben az utolsó csoporttal voltam. Eső is volt, de a tenger csodálatosan finom volt, és átlagnál barnább lettem. Nyugi, Hellasz földjére megyünk, és az Istenek ezért szeretnek, és segitenek nekünk.
#1513382010-09-07 15:26:24 Válasz a #151317. hsz-ra
Szia nikó85!
Itt megnézheted 3 napra előre Nafplion időjárását ami ugyan nem Toló, de ott van kb. 10 km-re tőle.
Ezek szerint a leghidegebb hajnali 3 órakor 19°C, délután 3-kor viszont 32°C a hőmérséklet a napokban.