Hát ez milyen már???28 üzenet és már meg is győztek,hogy NEKED miért is nem jön majd be a sziget???Miért nem olvasol,nézel szerzel infókat magadtól?ÉS az mi,hogy képeket gyönyörű,de mégse megyek mert mások azt mondták?
Gyerünk Hellaszosok írjatok nekem is pü-ket mert én minden évben képes vagyok ,szeretett Görögországomban eltölteni 1-2-3 hetet.Beszéljetek már le róla ez miért is nem jó NEKEM???
#1515772010-09-10 10:57:08 Válasz a #151575. hsz-ra
Kriszti!
Csak nem hiszed el ezt a hülyeséget, hogy privikkel ostromolták, hogy lebeszéljék Kefalóniáról? Komolyan gondolod, hogy kapott akár egyet is csak azért, hogy épp neki panaszkodjanak, mennyire nem vált be neki a sziget. Ne viccelj már? Ki fordítana arra akár 1 percet is, mi is hülyék vagyunk, hogy reagálunk egy ilyen marhaságra - már bocsi!
Menjen Paraliára, arról biztosan senki sem dumálja le - az épp neki való
Lehet ott bundát, aranyat venni dögivel, meg bokáig csikkben járni a parti homokban, kínai souvenirek között válogatni, és nagyokat sétálni a 'hangulatos kis autentikus' görög utcácskákban.
Virág! Irány Paralia Katerini - le ne beszéljétek róla többtucatnyi privivel!!!!!!!
#1515822010-09-10 12:23:14 Válasz a #151580. hsz-ra
OFF
Sarti és környéke gyönyörű, az más kérdés, hogy nyáron élhetetlen, túlzsúfolt. Régóta létező halászfalu, csak az elmúlt 20 évben elturistásodott.
Paralia Katerini mint a neve is mutatja, csupán a 7 km-re fekvő Katerini jellegtelen tengerpartja, ahova apartmanvárost építettek, ami szezonon kívül tudtommal lakatlan. És ráadásul rémronda, semmi köze Görögországhoz!
ON
OFF Azért valami köze csak van, ha már ott van. Számomra olyan érdekes, hogy valaki könyvek és az internet alapján nem tudja eldönteni, vágyik-e egy adott helyre vagy sem ...
Egyébként én amondó vagyok, hogy az északi nyaralóhelyek világába is bele kell kóstolni, hogy az embernek legyen összehasonlítási alapja. Más kérdés, hogy én pl. nem vágyom vissza oda, ugyanakkor, ha úgy adódna, hogy nincs más lehetőségem, simán befizetnék egy filléres last minute buszos utat, nem érezném cikinek vagy derogálónak. ON
Ha valakit egy úticélról pár ember üzenete lebeszél, meg is érdemli. Azért nem menne, mert 40 fokos nap égette a hátát ... a napfény nem kefalóniai sajtosság. Vagy mert nem tetszett neki Fiscardo? Mi lenne, ha pl. Budapestet meg a Soroksári út alapján ítélnénk meg? Corelli kapitány mandolinja ... olyan, mint szerencsétlen Skopelos a Mamma miával.
Köszönöm!
A képekről tényleg gyögyörű,ebben nem is kételkedtem soha.De 28 pü után meggyőztek,hogy Kefalónia nem nekem való.
Való igaz kedves Virág, igazuk volt a sok privit küldőnek...
Kefalóniát egy napon nem lehet említeni pl. az említett Paraliával vagy Sartival. Ég és a Föld...
Csak nézőpont kérdése. Ők máshonnan nézik... Vagy még a környékén sem jártak és ez a legvalószínűbb...
#1515882010-09-10 14:12:07 Válasz a #151284. hsz-ra
Lehet valaki meg hasznát veszi - kaptam választ a komp - ügyben
On 19/9, the ferry will leave from Vassiliki to Sami at 1200hrs or from Vassiliki to Fiscardo at 1700hrs. It takes aprox. 2hrs to Sami and only 1 hour to Fiscardo. The cost to Sami is 9.00 euro per person and 40.00 euro for a small car or 42.00 euro for a big car more than 4.25m and the cost to Fiscardo is 7.50 euro per person and 33.50 euro for a small car or 40 euro for a big car more than 4.25m.
If you let me know where you want to go and your car registration number I can make the booking for you...
Ez vasárnapi járat, szeptemberben.
én már voltam Asprovaltán,Vrasnaban,Sartin,Thassosn,Olilmipiadan,Korfun,Pargan,Lefkadan,de eddig KEFALONIA az ELSŐ!
Sartit összehasonlítani Kefalóniával nonszensz.
Sziasztok,
mi is hazaértünk Kefalóniáról. A sziget eredeti természeti adottságai nagyon jók, sok álomszép part van, talán csak sok év alatt lehetne felfedezni mindet. Egyéb szempontból viszont nekem egy kicsit hiányérzetem maradt, nem igazán volt az az igazi "görög" érzésem-hangulatom (ugye értetek?), valami hiányzott...nem hiszem, hogy visszatérek valaha erre a földre. Persze ez szubjektív vélemény, ettől függetlenül nem bánom az ott töltött napokat, lehet, hogy ha több időt szánok e sziget megismerésére jobban megtalom az értékeit, de nekem ehhez 12 nap kevésnek bizonyult...
No de egyenlőre néhány kép:
Agia Kiriaki:
Zola:
Myrtos:
Egy kicsit odébb a Myrtostól:
Assos:
A többi kép itt: KATT.IDE
(Diavetítés és F11 ajánlott.)
#1518052010-09-12 17:43:44 Válasz a #151800. hsz-ra
Döme, ez gyönyörű!!!
Én eddig csak fakultatívokon voltam Kefalónián, így a partok kimaradtak, de most úgy érzem, csak a természeti szépségek miatt visszatérek egyszer hosszabb időre.
#1518302010-09-12 22:41:10 Válasz a #151800. hsz-ra
Gyönyörűek a képeid Döme!
OFF Egyébként szerintem, valaki"Igazi görög"hangulatra vágyik, utazzon keletebbre az országban. Nem az Olimpic beach környékére gondolok, hanem pl.Thrákia, és környéke. Én valamelyik kevésbé látogatott Kiklád szigetet is el tudok képzelni magamnak nyugdíjas napjaimra :)ON