Peloponnészosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
Hozzászóló Üzenet
# 1486
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152477 Üzenet linkje2010-09-26 09:27:08  Válasz a #152470. hsz-ra

Kicsit javítok, mert a kisebb apartmanban laktunk 40-ért első éjjel, másnapra szabadult föl a nagyobb, kétszobás, órási terasszal, és azért 50-et fizettünk.

Antiéknak talán Zacharót érdemes még nézni, mert az talán nagyobb kicsit, este nagyobb a nyüzsi. Az pár km-terrel van Kakovatos előtt. És Pirgosz csak 30 km, bevásárolni ideális. Elég nyüzsi, élettel teli város. Nem tudom, ott, azon a részen milyen lehet a part, mi mindig húztunk vissza a mi kis Kakovatosunkba icon_lol.gif .

És homokos partból tényleg még Elafonissos jöhet szóba, de ott bele kell kalkulálni, hogy a strandra kocsikázni kell. Mondjuk pár km-t csak, de kocsiba kell ülni. Este viszont van élet a városba. Anti, a szigetnek van saját topikja, nem is annyira hosszú szerintem, azt nézd meg, képeket is tettünk, ha jól emlékszem.

# 1487
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152480 Üzenet linkje2010-09-26 10:34:26 

Szia Szirom! Köszi a válaszod,olvastam a beszámolód a 3hetes útról,tetszett jó leirás volt.Viszont azt nem birtam kivenni,hogy melyik hónapban voltatok?Mert mint irtad jó meleg volt a tenger,ez pedig nem 1 hátrány...... icon_smile.gif
Stoupára én is gondoltam,estleg nem tudnál rola még pár infot,+1-2képet felrakni? Köszi,üdv!

# 1488
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152482 Üzenet linkje2010-09-26 11:06:03  Válasz a #152480. hsz-ra Előzmény #152480

Anti, június utolsó hetében és június első két hetében voltunk. Stoupáról szívesen teszek majd képet, de majd csak délután lesz rá időm. Stoupáról megoszlanak a vélemények, valaki túl turistásnak tartja, és igaz
ból a turistás helyeket mi sem szeretjük (pl. Pargában nekünk zavaró volt), de Stoupát meg valamiért nagyon a szívünkbe zártuk.

# 1489
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152483 Üzenet linkje2010-09-26 11:27:45 

Szia Anti!
Mi imádtuk Stoupa tengterpartját, de elviselhetetlen tömegek vannak ott és ezen nem lehet másítani. Mi júniusban voltunk.

Stoupa nagy öble:

A kisebbik, Kalogria:

Stoupa nagyon szép fekvésű hely és ideális kiindulópont a Mánira kirándulni, de ide hozzák az angol csoportos turistákat, iszonyú embertömegek lepik el a partot és nagyon hangosak az angolok. Az éttermi árak is hozzájuk vannak szabva.

Mi a szomszédos Agios Nikolaos faluban szálltunk meg, ott mennyei nyugalom volt, de annak nincs fürdésre alkamas partja.

# 1490
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152484 Üzenet linkje2010-09-26 11:32:07 

Köszi a képeket! Én is rakok fel vmit,mégpedig 1 aktuális képet mai napi állásról Stoupa aktuális idő+tenger! De azért Szirom képeit is várom majd! icon_smile.gif

# 1491
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152493 Üzenet linkje2010-09-26 16:53:30 

Nagyon nehéz olyat találni, amin nincs rajta a család. Az idei képek között nem is volt. Az első kép a tavalyi szállásunk.

Minket nem zavartak különösebben az angolok, a strandok nyugisak voltak, mert nemigen mertek a napra menni, este pedig mi csak vacsorázni jártunk, bárokba, vagy éjjel már nem voltunk lent. A szállás olyan 100 méterre volt a parttól, oda már nem ért föl zaj semmi, legfeljebb néhány motor süvített el, de mivel a légkondi csak zárt ajtóknál és ablakoknál üzemelt, éjjel minden be volt csukva.

# 1492
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152498 Üzenet linkje2010-09-26 19:48:31 

Nagyon szép képek! Köszi!
Viszont ugy látom hogy amit tettem fel aktuális képet Stoupáról,az tényleg nagyon aktuális! icon_smile.gif Csak épp arra nem számitottam hogy változni fog az időpont is! icon_confused.gif

# 1493
Bopis
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152500 Üzenet linkje2010-09-26 20:33:26 

Sziasztok!
A szállástémához szeretnék hozzászólni. Mi idén július közepén voltunk Görögországban és Tolón az első helyen kaptunk szállást minden előzetes foglalás nélkül, méghozzá közvetlenül a parton gyönyörű tengerre néző 2 külön szobát 5 főre, klímával, tévével, hűtővel mindössze napi 75 euroért a kettőt. Aztán Elafonissoson a második helyen ugyanezt megkaptuk 55 eur-ért, mert csak 3 éjszakát maradtunk, ha 4 éj lett volna, akkor csak 50 eur/ két szoba lett volna. Mind a két helyen rengeteg kiadó szoba lett volna még. Lehet, hogy csak a válság miatt, de idén ez volt a helyzet. Tolón beszéltünk olyan magyar családdal, akik évek óta oda járnak, s ezért ők csak 70 eur-t fizetnek szobánként, mert ismerik őket. Csodálkozott mikor mondtam neki, hogy a velük szomszédos hotelben 75-ért két szobát is bérelek, pedig most járok itt először.

# 1494
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152518 Üzenet linkje2010-09-27 11:27:50  Hali

Miért a Peloponnészosz déli része? Hát ezért!
A kép magáért beszél,Göröghonban(szárazföldi részen) ott van a legmelegebb! icon_wink.gif Üdv mindenkinek!

# 1495
Lujza
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152550 Üzenet linkje2010-09-28 18:33:57 

Kedves Anti!

Szerintem bátran hallgass az előttem szólókra, mert a Peloponnészosz minden strandja szebb Nei Porinál.
Kérj egy hétre szállást Tolóban, ahol hasonló nyüzsi van este mint Nei Poriban. Ott közvetlen a parton lakhatsz tényleg nevetséges áron. Onnan átmehetsz jókat shoppingolni Nafplionba és Argoszba.
Argoszi piacot ki ne hagyd!

Aztán indulj el délre, állj meg Spártában is Shoppingolni.
Utána pihenj egy hetet Elafonisoson, mert annál szebbet nem találsz. Nem elég hogy világos a homok, még a korall törmelék is rózsaszínre festi.

Hát ez nem vicc, én így szoktam.
Nagyon élvezem, bocs. icon_lol.gif

# 1496
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152574 Üzenet linkje2010-09-29 11:56:24 

Szia Lujza! Köszi a tipped, és a válaszod!
Ne érts félre én csak annyit mondtam,hogy ahol én még eddig jártam(északi rész) azok közül tetszett eddig legjobban Nei Pori!
Épp ezért is kértem/ek tippeket,milyen jó helyek vannak a Peloponnészosz legdélebbi részein,mert ott még nem jártam,nem ismerem,és ott tuti jobb az idő mint északon! icon_wink.gif
Pld érdekelne Kalamata város környéke,akár maga a város,vagy a Mani félsziget déli része,milyen olcsó(viszonylag) de jó szállások vannak,stb
Na és persze a lényeg a homokos lassan mélyülő part...... icon_smile.gif

# 1497
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152575 Üzenet linkje2010-09-29 12:42:51  Válasz a #152574. hsz-ra Előzmény #152574

Anti, ez Porto Kagio, a Mani déli részén. Te nem ezt keresed szerintem. Ha megnézed a partot, látod, hogy ez itt nem finomhomokos, és itt nyüzsi sincs. Viszont megvan a maga hangulata icon_wink.gif (és hozzáteszem, hogy estefelé, amikor lement a nap a hegyek mögött, pulóver kellett a gyerekekre, szóval az azért nem minden, hogy valami délen van).
A szállás nem olcsó, 70 euró volt reggelivel a családnak.

# 1498
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152601 Üzenet linkje2010-09-30 08:27:33  Válasz a #152575. hsz-ra Előzmény #152575

Szia Szirom! De igen,ezt is keresem,mivel terveim közt van Mani legdélebbi pontjára elmenni,ameddig csak el lehet...... icon_wink.gif
Amugy köszi a képeket,szépek.Mondtad hogy estefelé majdnem hűvös volt,elhiszem,de gondolom nem a legmelegebb időszakban voltatok arrafelé.... icon_question.gif
Amugy melyik a legdélebbi kis település,ahol még szállást érdemes nézni??
Üdv!

# 1499
Lujza
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152602 Üzenet linkje2010-09-30 08:34:11  Válasz a #152574. hsz-ra Előzmény #152574

Szia Anti!

Nem kritikaként írtam, csak bátorításként. icon_biggrin.gif

Szerintem ha most foglalsz, sokkal kedvezőbb ajánlatot kaphatsz mint akkor.
És pár nappal az indulás előtt még kötelezettség nélkül lemondhatod!

Augusztus 20-27( 7éjszka), 4 fős apartman (Alexandros Apartments) 413euro. Kalamatától délre.

Kalamatában: Comfy Botique Hotel 2 fő/ büféreggelivel/ 595euró

De a foglalással már nagyon igyekezned kell, mert eléggé beteltek!
Keress rá, érdemes megnézni.

# 1500
Anti425
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152605 Üzenet linkje2010-09-30 09:04:39  Válasz a #152602. hsz-ra Előzmény #152602

Szia Lujza! Te most viccelsz? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif 595Euró?Életemben nem láttam annyi pénzt! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Én csak 1 csóró 2kezi melós magyar vagyok... icon_lol.gif
Ha már tudok fürdeni,van 1 villanyrezsó ,fedél a fejem fölött,az már nekem jó.
Semmi szálloda,majd ha a havi nettóm eléri az általad jelzett számot akkor igen! icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
<   1 2 3 ... 99 100 101 ... 113 114 115   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu