Sziasztok! Ma hajnali 4 óra 30-kor megérkeztünk Sartiból. Szinte végig jó időnk volt, lehetett fürödni is. Rengeteg élménnyel és fotóval jöttünk haza, majd teszek fel az albumba.
Reggel 7-re haza érkeztünk. BRADA ZOLI várja a szilveszteri névsort, NE gondolkodjatok mert lemaradtok róla!
Csoki barnán jöttünk (haza 1x esett ) Keresem az utolsó kalózhajósokat , fényképet szeretnék kérni.
Kb. fél órája értünk haza Sartiról, az út hosszadalmas volt, de még így is megérte. Cirka 3 órát vártunk a maciknál, Pesten 2,5-t az utolsó Apollonos buszra, mert csatlakozójárattal jöttünk haza, mégis belefért.
Nem panaszkodom, mert csodás napos időnk volt, Kalózhajó az csúcs volt
és óriáshullámokkal is hadakoztunk, igaz azzal csak a parton. Fogtunk apróhalakat, amit megsütöttünk. Koktéloztunk. Később írok, mert rengeteg a tennivalóm.
Gina, miért írtad hogy volt "szerencsétlenséged"megtapasztalni ?Nektek nem jött
be a nudizós style ?: ) Eleinte nekünk is furcsa volt, de aztán már fel sem tűnt,
és biztos sokkal jobb érzés úgy napozni, fürdeni. Mondjuk én nem biztos hogy
valaha ki fogom próbálni. . : )
Sancho, majd megpróbálok akkor estefele benézni a chat-re. Az időjárás már ott nem működik, bár lehet az is ideigleines. Nem tudom chat is meddig lesz.... Még jó, hogy ha nincs szezon már, a Hellasz működik...
Zso, klassz a beszámolód))
Taccota, nem nagyon jöttek be a nudizók. Amúgy a caládi nyaralónkban akartam idén egyszer nudizni, de pont mire levetkőztem, jöttek a szomszédok, akik amúgy elég ritkán tartózkodnak ott. Bokor takart, de el kellett még barikádozni magam:)
Ma láttam még Grand Tours-os buszt, nem volt már teli. Azért irigykedtem még rájuk, bár gondolom már ott sincs annyira meleg...
#1528922010-10-07 21:54:04 Válasz a #152887. hsz-ra
Én itt vagyok Gina, vagyis most jöttem, nemrég értem haza melóból! Viszont holnap már péntek:)! Holnap lesz 6 hete hogy indultunk Sartira...akarok menni holnap is, vagy legalább azt a 30 fokor akarom, ami aznap volt:)!