Bezárt az Imperátor Travel.De ők legalább bejelentették előre.
Sajnálom mert többször mentünk velük és fair egy utaztató volt! Nem a legolcsóbb,de EXTRA.
Arrivederci!- ha nem is Róma,de Kefalónia.
Félő,hogy nem minden iroda lesz ily' tisztességes a bejelentés és egyéb szempontból.
Úgy írta,hogy a mai gazdasági helyzet már nem teszi azt lehetővé,hogy ezt továbbra is gazdaságosan működtessék.No, igen.De kérdezhetnénk mi is,hogy mi rentábilis ma e szép hazában. Persze a multikat felejtsük ki,mert ők aztán... Szóval ez van.
Judith77
Platamonnak rossz a strandja kicsi köves mindenki át jár nei poriba.
Az Anett tours szerintem drága.
Nézd meg a www.jimakostours.hu oldalon nei porit
Barátibbak az árak és platamon csak 3 km bár mikor átmehetsz gyalog vagy a kis vasuttal.
Köszi, voltam már Platamonba, de csak átkirándultunk. A várat akarjuk megnézni végre, mert voltunk előtte, utána alatta csak fent nem.
Ugyanoda nem járok vissza még ezért nem Nei Pori az úticél. Nei Poriba látogatóba megyünk egy barátunkhoz. Utazási irodát nehezen váltok. Eddig Apollon és a Kalandozástravel jött be. Idén Anetttourssal vagy a Grandtourssal megyünk, de az előzőek sincsenek kizárva.
#1545332011-01-05 06:03:07 Válasz a #154455. hsz-ra
Az Anett Tours nagyon korrekt megbízható iroda. Mi az ősszel velük voltunk Platamonban. A buszról nem kellett átszállni sehol. szerintem nincs saját buszuk bérelik azokat de pl a Rózsa busz is kényelmes volt és a sofőrök is rutinosak jó fejek voltak.Mivel maga Anett is Platamonban lakik így bármikor bármiben segít. Lehet hogy picivel drágábbak de náluk 8-9 éjszakára is lehet menni
A Grand Tours az amiről esetlegesen át kell szállni Szegeden mert Ők ott csoportosítják az utasokat .
Sajnos az Apollon nem indit 2011-ben Korfura utazást!
Döntöttem, foglaltam az Anett tourssal megyünk 9 éjszakára Platamonba.
Már csak 157 nap. Őrület, még csak most telt el a tavalyi visszaszámlálás!
Kedves Judith!
Jó döntés az Anett tours. Bár egy picit drágább a konurenciánál, de Platamonason és Nei Poriban ők a legprofibbak. Egy rendkívül szimpatikus görög-magyar család által kiemelkedően figyelmes, családias szinte személyre szóló gondoskodással megszervezett nyaralásán veszel részt. Nem fogod megbánni. Mi egyszer 2000-ben, nem sokkal indulásuk után utaztunk velük és egy életre szóló barátság alakult ki Anettékkel.
Üdv: Josza
Bár lassan január közepe van, de azért mindenkinek boldog új évet kívánok!
A tapasztalt "katalógus-nézegetők"-től kérdezném, hogy látott-e valaki Nyugat-Krétára 10-11 napos repülős utazási ajánlatot valamelyik utazási irodánál?
Eddig mindenhol volt valami bökkenő, ahol néztem, vagy nem volt 4 fős szállás vagy nem Nyugat-Krétán volt.
Adri79!Szerintem nézd meg a NECKERMANN oldalát!Vannak 4fős 4,7,9,11,14 napos turnuslehetőségek+ jan 31.-ki 30% foglalásnál nincs reptéri illeték!Üdv!Knut
#1546092011-01-08 11:42:02 Válasz a #154607. hsz-ra
Szia Knut!
Köszi az infót
Hogy őszinte legyek, őket nem néztem még meg, eddig kisebb irodákat néztem, mert drágának tartom, de ez amit most leírtál jól hangzik!
Utánajárok!