Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 5236
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155765 Üzenet linkje2011-02-01 23:08:19  Válasz a #155763. hsz-ra

Áh, nem kell nekik metropolisz icon_lol.gif , ahol már van esetleg egy szuvenírbolt, ahol lehet bámészkodni, meg taverna, ahol végig lehet nézni az étlapot, ja és van gyros, meg esetleg egy kivilágított utca, az már bőven megteszi icon_lol.gif
Meg szerintem mindenki fáradt lesz, tele új élményekkel, szóval én úgy gondolom, a napi látnivalók mellett erre nem lesz igény icon_lol.gif

# 5237
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155766 Üzenet linkje2011-02-01 23:17:52  Re:

Adri79 írta:

Meg szerintem mindenki fáradt lesz, tele új élményekkel, szóval én úgy gondolom, a napi látnivalók mellett erre nem lesz igény icon_lol.gif

Reméljük, hogy így lesz (egyébként biztosan icon_smile.gif), mert ezeken a helyeken a szuvenírbolt nem jellemző. icon_razz.gif Ez egy kicsit más. icon_smile.gif De ha bejön, akkor ezentúl csak ilyen helyekre fogtok járni! icon_wink.gif

# 5238
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155767 Üzenet linkje2011-02-01 23:25:42  Válasz a #155759. hsz-ra Előzmény #155759

Szia Verka!

Most majd elfelejtettem válaszolni a magánszervezéssel kapcsolatos kérdésedre. icon_razz.gif

Teljesen jó, tök pozitív visszajelzéseket kapok, nagyon tetszik nekik, hogy egy szép, homokos part közelében van mindkét szállás (meg is lepődtem pl. a párom lelkesedésén, de tényleg csurgott a nyála, mikor mutattam a képeket, jó érzés volt, hogy ennyire örült icon_razz.gif), már kijelentették, hogy mivel én vagy a Főszervező, ők minden javaslatra nyitottak és jórészt oda fogunk menni, amit én tervezek/szervezek, (persze mindezt többek között Nektek köszönhetően icon_wink.gif) mondjuk eléggé hasonló az érdeklődési körünk, ezzel nem lesz baj icon_biggrin.gif

A szállás honlapok böngészése után, maximálisan elégedettek, remélem tényleg olyan lesz, ahogyan elképzeltük, az tuti, hogy a parton vannak, tényleg gyönyörű kilátással (egyrészt az egyikről Bea modott véleményt, meg a képeken is egyértelműen látszik, a másikat pedig teljesen véletlenül fedeztem fel egy youtube videón, szóval tényleg a parton van az is:))

Ezek után már csak az autós részre kell koncentrálni, bár ettől továbbra is tartok, de remélem minden rendben lesz icon_biggrin.gif
Nem hagyom, hogy bármi elrontsa ezt a nyaralást, a kezdeti megszeppenés után nagy lelkesedéssel "vetettem magam" a szervezésbe, anyu miatt is szeretném, ha szép emlékei lennének erről az útról. Most hétvégén lesz az első útiterv megbeszélés, addigra kb. már összeállítom a komplett tervet.... Persze mivel augusztus vége állati messze van, a módosítás jogát fenntartom icon_lol.gif

# 5239
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155775 Üzenet linkje2011-02-02 10:09:36 

Adabogyo, szépek a képek. Beszámoló is lesz? Engem érdekelne: melyik városban voltatok és hol aludtatok?
# 5240
Krakler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
104 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155779 Üzenet linkje2011-02-02 10:54:31  Válasz a #155758. hsz-ra Előzmény #155758

Szia Adri!
Milyen látnivalókat szedtél össze? Csak puskáznék egy kicsit...
Köszi!! Ági

# 5241
Szirom
Törzstag
Törzstag
580 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155782 Üzenet linkje2011-02-02 13:01:31 

Hahó, beleszaladtam egy ilyenbe (déli part, Myrtos, ami aranyos kis hely, olcsó szállás):

http://www.villanostos.nl/index.html

# 5242
Adabogyo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155798 Üzenet linkje2011-02-02 14:42:02  Válasz a #155775. hsz-ra Előzmény #155775

Szia! Köszi icon_smile.gif
Sissi nevű faluban voltunk és a Palm Bay Hotelben szálltunk meg. icon_smile.gif

# 5243
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155853 Üzenet linkje2011-02-03 13:20:24  Válasz a #155779. hsz-ra Előzmény #155779

Szia Ági!

Ha minden igaz, ma délután megpróbálom oda-vissza km távolságokkal is, meg benzinköltséggel összeirni az úticélokat (a viamichelin alapján), azt majd elküldöm neked, a héten biztosan meglesz. Remélem az még nem késő icon_razz.gif

Üdv.
Adri

# 5244
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155867 Üzenet linkje2011-02-03 20:10:23  Válasz a #155853. hsz-ra Előzmény #155853

Szia Ági!

Pontosítok, nem tudtam ellenállni egy útikönyvnek, gyorsan azt is kiolvasom és legkésőbb vasárnap meglesz a lista icon_lol.gif

Üdv.
Adri

# 5245
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155873 Üzenet linkje2011-02-03 21:56:06  Válasz a #155699. hsz-ra Előzmény #155699

Szia Adri!
Ahogy írod, teljes az összhang a családban és mindenkinek ugyanazok az igényei és értem már, hogy a 100%-os pihenésre vágytok. Tényleg csak magamból kiindulva érdeklődtem, hogy ennyire nyugis helyre vágytok-e. icon_smile.gif
(OFF: azért is hoztam fel a zakynthosi Vassillikos példát, mert olvastam korábban, hogy ott már jártatok. Argassi valóban nyüzsgős és hangos volt, az már nekem is sok lett volna minden nap, de Vassillikos helyes kis falu volt, pont ideális "tömeg" szempontjából. ON)
A tengerparti extra nyugi nagyon vonzó számomra is (én sem szeretem a nagy tömeget), Xerocamboson pedig mi voltunk 5-en a tömeg. icon_biggrin.gif
De klassz lesz! icon_smile.gif Krétára még én is vissza szeretnék menni, annak ellenére, hogy már kétszer voltunk. icon_biggrin.gif (Csak az a fránya repülő tart vissza icon_smile.gif

# 5246
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155903 Üzenet linkje2011-02-04 16:15:22  Válasz a #155873. hsz-ra Előzmény #155873

Szia Relax icon_razz.gif

Bocsi, ha egy kicsit 'úthengeresen' álltam a kérdéshez icon_lol.gif
OFF: Tavaly miután láttuk a többi települést is, amit az utazási iroda kinált, gondoltuk, hogy nem oda kellett volna menni, de a leirásból nem jött át nekünk, hogy annyira nyüzsis lesz, a Diasnak meg nem nagyon volt más opciója, még Laganas (lehet, hogy más már nem is, nem emlékszem). Akkor viszont ez a kisebbik rossz volt, mármint Argassit választani.

De mivel már itthon is állatira tele van a hócipőm a tömeggel és még sohasem voltunk ilyen helyen, gondoltam egyszer kipróbáljuk a nagy nyugit icon_lol.gif Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz icon_lol.gif Úgy gondolom, hogy feltétlenül jól fogom érezni magam... Én egyébként órákig elvagyok a parton azzal, hogy nézegetem a vizet, kagylókat, csigákat vagy köveket keresek vagy a kishalakat figyelem a sekély vizben. Aztán ha többen utazunk amúgy is kompromisszumokat kell kötni, mert ha még hasonló is az érdeklődési körünk, előfordulhat, hogy nem mindenki ugyanazt akarja....
De majd megoldjuk icon_razz.gif

# 5247
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155923 Üzenet linkje2011-02-05 08:28:46 

Szia Boat!

Remek a krétai beszámolód, minden sorát nagyon élveztem! Informatív és vicces is. icon_smile.gif Amúgy is Kréta a legkedvencebb szigetem, vigyázz Te is, mert mindig oda fogsz visszavágyni, bárhová is mész ezután Görögországban! icon_wink.gif

De annyi célozgatás után áruld már el nekünk is, ne csak a pincérek tudják, hogy miért mentél egyedül? icon_smile.gif

A Samaria-túrára én azt gondoltam ki megoldásnak, hogy Sougiából vagy Paleochorából megyünk fel busszal, s majd oda is térünk vissza komppal egy loutrói éjszaka után. (Persze értem, hogy neked úgy volt a legjobb és legegyszerűbb, ahogy csináltad, mi kocsival lennénk, így már Sougiát eleve könnyű megközelíteni.)

Legutóbb Verka szerkesztette (2011-02-05 08:39:17), összesen 1 alkalommal
# 5248
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155924 Üzenet linkje2011-02-05 08:29:48  Válasz a #155867. hsz-ra Előzmény #155867

Szia Adri!

Ide is beteheted ám a listát, kíváncsi vagyok! icon_smile.gif

# 5249
Mamo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155930 Üzenet linkje2011-02-05 09:34:35 

Szia Boat!
Gratulálok a beszámolódhoz, élvezet volt olvasni!
Több nem lesz? icon_redface.gif Nagyon jó lenne!
Szép napot kívánok!

# 5250
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155947 Üzenet linkje2011-02-05 18:10:53 

Sziasztok:) Köszönöm a reagálásokat, megpróbálok válaszolni Verkának és mamonak.

Verka, az elképzelés teljesen jó, így is meg lehet oldani a Samaria-túrát. Hányadik alkalommal utazol Krétára? Bár, ha egynél több az utak száma, máris irigyellek:) A beírásaidból úgy tűnik, hogy Görögország nagyon a szívedhez nőtt. Kérdésedre válaszolva, az egyedül utazgatás nálam akkor következik, amikor pihenni akarok. Nehéz jó utitársakat kifogni, hiába ismersz valakit több éve, a közös utazás teljesen más mint a közös bulik, sörözés, stb. Életem két legkiábrándítóbb élménye volt amikor egy mesés szigeten az első napon rádöbbentem, hogy két utitársunk azt sem tudja, hogy a világ melyik szegletén vagyunk, meg amikor két lány összeveszett egy zacskó chipsen. Szóval ha pihenni akarok, egyedül megyek, akkor csak magamat okolhatom minden eltévedésért, reggel nem kell két órát várnom arra, hogy mindenki kitollászkodja magát és nem kell szavaztatni a jónépet arról, hogy a következő napon mit méltóztatna megtekinteni:) Persze, megvan az árnyoldal is, hiszen közösségi lények vagyunk, szeretjük megosztani egymással a dolgokat, erre az egyedül utazgatás nem alkalmas. Kréta, az egyszem utazásomból kiindulva, egyik legalkalmasabb hely az elmélkedésre, de lehet, hogy éppen abban a lelkiállapotban kerültem oda, amikor az ember boldog vigyorral az arcát képes egy teljes napig csodálni egy legelésző szamarat, vagy egy kecskéticon_smile.gif

Mamonak válaszolva, remélem, hogy lesz még beszámoló, és nagyon remélem, hogy még idénicon_smile.gif A Kykládok fórumon már jeleztem, hogy tervezek egy Kykládok- nyaralást, de az is lehet, hogy Kréta lesz belőle (meg az is, hogy egész más, hiszen nagy mókamester az Élet:)) Azt mindenesetre megígérem, hogy ha sikerül visszamenni Görögföldre, megírom a friss beszámolóticon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 349 350 351 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu