Ma beszélgettünk a férjemmel és úgy döntöttünk, hogy ha nem találok hasonló szállást, jövõre vissza megyünk Fourkára. Neki semmi kifogása a hely ellen. Legfeljebb 2 napos lesz az Athéni út. Az idén azt kihagytuk, de jövõre mindenképpen beiktatjuk.
Andra!
Itt egy kép az apartmanról. Kb. 10-15 éves lehet a növények méretébõl ítélve.
A háttérben látszik a tenger. Azóta épült néhány apartmanház is a part és az apartman közzé. A növények sokkal nagyobbak És a bár rész egy nem túl magyas fallal el vannak szeparálva. Ahol a pár áll, ott most egy boltív választja el a fõépületet a nyaralóktól. A mi apartmanunkból csak az erkély sarka látszik(alul).
A képet egy képeslapról csináltam. Csak az egyik sarka a lapnak, azért a rossz minõség.
Nagyon tetszik ez a szállás, valami ilyesmire vágytam volna én is. Látszik, hogy jó helyen van és nagyon szép a kertje is.
Látom a jövõ évi uticél is meg van.
A jövõ évi uticél még bizonytalan. Ahogy most látom, még a nyaralás sem biztos. Lecseréltük az autót és van rajta némi hitel. Necces lesz, de a férjem akkor is legalább egy hetet ki akar sajtolni. Én majd ülök a pénzen és keresem a legjobb helyet és reménykedek.
A jövõ évi nyaralás nekem is kérdéses még, de én is belehalok, ha nem mehetek el megint a második otthonomba nyaralni.
Az se érdekelne, ha megint Vrasnára kellene mennem nyaralni, csak ott lehessek.
Képek még mindig nincsenek? Joxék hazajöttek már a nyaralásból?
Szia Csutek!
Küld el légyszives priviben az iroda cimét. Sajnos most úgy néz ki, hogy jövöre nem tudunk menni nyaralni, de én reménykedem egy last minitben. Az elmult 10 évben sem hagytam ki egy nyarat sem.
Szia Csutek!
Most olvastam az élménybeszámolodat. Nagyon jó.
Már most indulnék, hogy megnézzem személyesen is. De sajnos a nyár még messze van!
Meg jól jönne egy lotto 5-ös is.