#1564042011-02-13 18:33:26 Válasz a #156399. hsz-ra
Szia babar! Wow, nagyon jó fotók, gratula hozzájuk:)
Nézegettem ám Folegandrost is, meg Kimolost (utóbbira elég egy nap ha jól értettem a beszámolóitokból. Hajlanék arra is, hogy kihagyjuk Santorinit és maradjunk Milos környékén a repülőtér miatt (Santoriniről húzósabb a repjegy ár, meg el is kell jutni oda, a hajókról leözönlő turisták sem vonzanak annyira, úgyhogy hüp-hüp a csodás sziget miatt, de egyelőre kihúztam a listáról).
#1564452011-02-14 11:35:29 Válasz a #156404. hsz-ra
Szia BoAt!
Milos mellet én még néznék valamit. Kimolos "kötelező" program. Folegandros is eszméletlenül bejött nekünk. Santorini is csodálatos és az összes Kiklád, meg egész Görögország. Én száz felé mennék, ha lehetne.
Milosról is olvashattál több véleményt is, neked kell döntened.
Egyébként a kompos utazás nagyon "buli", bár mi már Kithnos, Serifos vagy Sifnos szigetén út közben is szívesen kiszálltunk volna, olyan bájos szigetek.
Imádom az utazásaid, ezért veszem a bátorságot a figyelemfelhívásra.
Gyönyörűek a fotóid, és a jó szándékod sem vonható kétségbe, de ha így folytatod, akkor sajnos kezelhetetlenné és élvezhetetlenné teszed ezt a topikot. Javasolom, állj át egy kisebb méretre (a 800x600 itt elég), mert most csak vergődik a weblap a hatalmas méretű képeiddel. A kevesebb több! Ne ess bele mások hibájába!