Szia Andra!
Vojandi jól mondta, nincs messze, csak nagyon meredek! De ezt azért ne vedd kézpénznek, csak rémlik, hogy ott van a megálló.
Gyönyörûek ezek a néptelen öblök, csak egy baj van velük. Már túl öreg és túl kényelmes vagyok, és napágyon szeretem élvezni a strandolást. Viszont a tömeget nem szeretem. Lehet, hogy legközelebb vinnem kell egy saját napágyat?
Szia Csu!
Szerintem nincs az a " öreg és kényelmes ember" ahogy írtad, aki görög földön nem bir sokat sétálni. Én pl. 1x egy fájoslábú, bicegõ, nyugdijassal voltam és õ kevesebbet nyafogot egy Thassosi hegy mászás alatt, mint a fiatalok.
Ezek tényleg meseszép helyek!!!! Én is utálom, mikor a fejemen van egy másik ember lába a parton, én is inkább a nyugisabb, "szellõsebb" helyeket részesítem elõnyben.
Ez a két partszakasz csodálatos, pont nekem való lenne.
Azoktól szeretném kérdezni, akik Skala Potamiában nyaraltak, hogy milyen az élet este? Nem discora gondolok, de lehet- e nézelõdni, vannak-e ajándékboltok, ilyesmik. Mi csak átautóztunk rajta, de nem tûnt túl élettelinek. Viszont a partja nagyon tetszett.
Szia Csu!
Nekünk ott volt a szállásunk. A fõútról letérve a régi halászkikötõtõl kb 2 km-en keresztül tavernák, és boltok vannak. Olyan élet nincs, mint mondjuk Limenasban, nem tapossák egymást az emberek, de 8 után bõven vannak még az utcákon. Ezek a képek du. 5 körül készültek, akkor még nagy volt a pangás, az emberek 50%-a még strandolt, de hazafelé a vacsiból, már kerülgettük egymást rendesen.
Sziasztok!
Mi Limenasban nyaraltunk, de 4x átmentünk Skala Potamiába. Nekem nagyon jó volt, és szerintem van élet ott is. Már tervben van egy ide szoló nyaralás is.
Szia Juhi!
Szerintem strandolás szempontjából az egyik legjobb hely. Két hét alatt nagyon sok partot "kipróbáltunk", de legtöbbet itt fürödtünk. Nem voltak annyira sokan, mint mondjuk Alikinél a strandon, nekem egy kicsit a Paradise Beach is felkapottnak tûnt. Nagyon kevés a lassan mélyülõ partszakasz Thassoson itt viszont nagyon kellemes volt a víz, rengeteg kagylót és szép emléket "gyûjtöttünk".
Talán 1x lesz idõm feltölteni a képeket.
Sziasztok!
Már nekem is körvonalazódik a jövõ évi nyaralás. Úgy tûnik idén is Thassos lesz az úticél, bár Krétát szerettem volna igazán, de nem hiszem, hogy összejön. Az jó, ha Scala Potamiában nincsenek annyian, mint az említett strandokon, mert az nekem túl zsúfolt volt. Igaz, idén korábban is szeretnénk menni, június vége felé. Potoson pedig túl gyorsan mélyült a víz.
Szia Csu!
Jó választás, mmint Thassos. Nekem minden szempontból bejött S.Potamia. Nincs messze a Limenastól, nagy a strandja, szállásból is mindenféle. Panagia-t ne hagyjátok ki, belopta az elsõ pillanatban a szívembe magát az egész falu. Volt egy kis pékség egy idõs néni volt a tulaj, olyan sütiket ettünk!!!! Nagyon finom a forrásvíz is.