A sziget természeti szépségekben nagyon gazdag, de mivel 1953-ban egy földrengés lerombolt szinte mindent, így nem maradtak meg a régi épületek. Idén tizedszer nyaraltam Görögországban, nem azt mondom, hogy nem volt jó, csak mivel van elég sok összehasonlítási alapom, így különbséget tudok tenni. Ez nem Görögország, hanem egy túristáknak kialakított sziget. Közel sem olyan hangulatos mint Kos.
Nekem is már csak két napot kell elolvasnom, sajna nem volt elég idõm most rá. De úgyis elmesélted már szinte az egészet szóban. Nekem nagyon jól jött, hogy ott jártál, meg mindenki más hírei is Lefkádáról és Kefallóniáról, mert a három sziget között régóta vacilálok és azt hiszem Zakinthoszt én is ejtem, inkább Lefkádá felé fordulok, ha majd egyszer arra felé megyünk.
Szóval igenis nagy hasznuk van az ilyenbeszámolóknak, ha valaki tisztességesenelolvassa!
Majd elolvasod ha lesz idõd. Kicsit hosszú lett a beszámolóm, de nem szerettem volna semmi lényegeset kihagyni. Sok apró infó jól jöhet másoknak, hogy aránylag teljes képet kapjanak.
Azért nem szabad ejteni Zantét, csak nem kell hosszú idõre menni, ha nem csak pancsolni akar valaki. 3 nap bõven elég a látnivalók megnézéséhez.
Én is így gondoltam, hiszen úgyis a három említett szigetet egybe szeretném kötni, így könnyebb dönteni, melyiken töltsünk el több, és melyiken kevesebb idõt.
Andi
Örülök, hogy sikerült úgy leírnom a tapasztalataimat, hogy el tudod képzelni a szigetet. Egy körutazás nagyon alkalmas a sziget megismerésére, ha 3-4 napot szántok rá. Ennyi viszont kell, hogy tényleg meg tudd nézni a sok természeti szépséget.