Végülis szállás szempontjából mindegy hova kerülünk, mert mindenhova kb. ugyanazokat a cuccokat kell vinni. S mivel repülő, kaját nem igen lehet vinni, ill. nem tudom, 1x mentem repülővel, de akkor all inclusive-re, semmit nem vittünk, de nem tudom lehet-e valamit vinni a bőröndben.
S mivel repülő, kaját nem igen lehet vinni, ill. nem tudom, 1x mentem repülővel, de akkor all inclusive-re, semmit nem vittünk, de nem tudom lehet-e valamit vinni a bőröndben.
Lehet. Bármit, akár a feladott poggyászban, akár a kéziben. A kéziben csak folyadékot vagy krém állagúakat nem vihetsz, de szilárd kaját nyugodtan abban is.
#1586252011-03-21 11:10:12 Válasz a #158611. hsz-ra
Szia Ginaaa79!
Igen és azon parázok, hogy hogyan viszek ki kaját legalább pár napra valót. Amikor mi is repülővel mentünk mindig volt étkezésünk is az árban. Ennek majd még utánajárok, hogy mit lehet és mit nem feladni a repülőn. Én mindenféleképpen a poggyászba tenném. Tavaly nem volt gond miután busszal mentünk.
Borostyán úgy értettem (gondolom megértetted:))), hogy a felszerelése, berendezése kb. minden apartmannak ugyanaz. Max ugye a parttól / központtól való távolság más, de vagy szerencsénk lesz, hogy keveset kell sétálni, vagy nem (bár a mozgás nem árt:))). Ha rendes áron vagy first minute-tel vagy last minute-tel mennénk, tudnánk többet, de ez az ára ennek az akciónak.
Aki volt már ilyen Fortunás úton, busszal, apartmanban. Az esetleg nem tudja hogy általában hova kerülnek az emberek? Ha jól láttam, Sartin van 9 apartman, többi helyen 1-2. Tehát nagyon esélyes Sarti? Egyébként ez a beosztás min múlik?
#1586442011-03-21 16:22:27 Válasz a #158479. hsz-ra
Szia!
Azért zártuk ki, mert már voltunk Bulgáriában (jártunk Várnában, Burgaszban, Primorskóban, Nessebarban, Szozopolban). És valahogy nem igazából fogott meg.Tavaly volt szerencsém látni Bulgária rosszabbik felét és mit mondjak kicsit lehangoló volt.
És mint sokan mások mi is beleszerettünk Görögországba.
Remélem még sok helyet sikerül majd az országból megismerni.
Persze megértettem. A felszereltsége igazából annyira nem izgat legyen meg a minimális felszereltség amivel egy egyszerű ételt megtudunk csinálni és az nekünk már bőven megfelel.
Hát a távolság meg nézőpont kérdése. Van akit zavar a távolság van akit nem. Mi az utóbbiba tartozunk.
Én is utána kérdeztem a rendes árnak és inkább választottam ezt a fajta utat mivel azért sokat lehet rajta spórolni.
first minute-tel vagy last minute-tel még nem voltunk, sajna ennyire rugalmasan nem tudom garantálni a szabadságomat.
De ahogy nézegettem az apartmanokat szerintem nem lesz egyik se annyira rossz akárhová is kerülünk. És a lényeg, hogy hamarosan ismét Görögországban leszünk.
#1586532011-03-21 16:52:42 Válasz a #158638. hsz-ra
Szia Alisha22!
Sartiban én is 9-et számoltam, viszont Tolóban 4-et, az Olymposzi Riviérán pedig 7-et (Paralián 5-öt, Nei Poriban és Olympic Beach-en 1-1-et). Elolvastam mindegyik apartmanról minden tudnivalót, megnézegettem a fotókat, nekem mindegyik szállás tetszik (felszereltség, távolság a parttól és a központtól), nyugi jó helyre fogunk kerülni, én "bevállalnám" akármelyiket.
A desztinációk között van egy sorrendünk, de az már csak hab lenne a tortán ha az jönne be, amit a legjobban szeretnénk, de bárminek örülni fogunk.
Mi tavaly Paraliát nyertük az Ibusznál, repülős lehetőségnél.
szállás itt volt
http://ibusz.hu/kulfoldi-utazasok/39256/villa-aegon-apartmanhaz
szép, új hely volt, a szomszéd kutyáján kívül más zavaró tényező nem volt, előtte van egy közért, ahol grill csirkét, főtt rízst, burgonyát, + valamilyen görög étel is volt, az változóan.
Árak ua mint itthon, nem volt tavaly drága.
Csak magyarok voltak az appartmanban.
Már szombat du.-án tudtunk is fürdeni, ill. elutazás de.-é is, mert csak 1-után ment a transzfer.
#1587982011-03-23 08:37:00 Válasz a #158757. hsz-ra
Szia Matiz!
Örülök, hogy jó helyet kaptatok, látom IBUSZ szállása, a kutyáról meg nem tehet az utazási iroda.
Mondjuk mi az Olimpuszt kizártuk, úgyhogy Paralia nem játszik most.