Én is Sartin robogóztam először, és úgy néz ki utoljára is. Természetesen zakóztunk is. Csak egy tanács, amit feltétlenül tartsatok be. Ha kezdő vagy csak olyan motrot válassz, amiről leér a lábad és le tudod tenni, ha meg kell állni.
Sancho is majdnem zakózott a robogóval emlékeim szerint!
Egyébként ha kezdő vagy tényleg érdemes kisebb robogót és egyszemélyel közlekedni!!!
Mondjuk ha van biztosításod (és mért ne lenne) akkor az ellátást megkapot maradéktalanul.De nem hiszem h a kellemes sartis élmények közé fogod sorolni.
Szóval csak Óvatosan!!!
Igen, az előző oldalon eldicsekedtem már vele, hogy amikor lementem az útról, a murván majdnem eldobtam a robogót... Szerencsére meg tudtunk állni, de a sírás kerülgetett
Egyre közeledik a május 9.-e és egyre több kérdés merül fel bennem A következő kérdésem az lenne, hogy esetleg van Sartin halpiac vagy olyan hely ahol halat, rákot, kagylót lehet venni nyersen. Esetleg halászoktól lehet -e beszerezni? Van valakinek ezzel kapcsolatban valami élménye?
Szia! Sartiban mi is robogóztunk tavaly a párommal, kb. 100km-t "nyomtunk le" egy nap. Nem gyakorlott motoros, közel 20 éve vezetett utoljára motort. Ezért nem száguldoztunk, bár egyébként se jellemző rá az "őrült hajtás", így aztán baleset nélkül, nagyon kellemes élményekkel telt a környék robogós felfedezése.
Szerintem normális tempóban, odafigyeléssel nektek is menni fog!
Gingike, nem tudom hogy mivel mentek, Neos Marmarason van csütörtökön piac (tudom a kérdésed Sartira vonatkozott), oda érdemes átmenni. Ha valaki ruhát kinéz magának Sartin, az olcsóbb a marmarasi piacon.
Grand Tours-al megyünk azaz busszal. Tervünkben van Neos Marmaras meglátogatása A Sartis halpiacot meg azért kérdeztem, mert szívesen kipróbálnám a tengeri herkentyűk gasztronómiai csodáit Utána néztem a quad bérlésének lehetőségére, de azt láttam, hogy egy napra 60 euro ami elég drága, ezért marad a robogó ,, Lassan, de biztosan" szlogennel
Grand Tours-al megyünk azaz busszal. Tervünkben van Neos Marmaras meglátogatása A Sartis halpiacot meg azért kérdeztem, mert szívesen kipróbálnám a tengeri herkentyűk gasztronómiai csodáit Utána néztem a quad bérlésének lehetőségére, de azt láttam, hogy egy napra 60 euro ami elég drága, ezért marad a robogó ,, Lassan, de biztosan" szlogennel
Pár napja regisztráltam magam és nap mint nap olvasom a Sartis hozzászólásokat, gyűjtöm az információkat.
Az elmúlt két évben Parálián nyaraltunk, idén gondoltam egy merészet és Sarti lett az úti cél. Egyénileg fogunk utazni augusztusban.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy Sartiban mely napokon van piac, és hogy hol van helyileg?
17,5 fok van sartin...ez elég hűvöskés még.Lassan indul az időjárás jelentés és a sarti chat is működik!
A web kamera úgyszintén!Az első turnustól várjuk az integetőket!
Egy térkép amin minden fel van tüntetve. (apartmanok,tavernák,motorkölcsönző,benzinkútstb,stb)
Ma jött egy telefon a Grand Tourstól, hogy nem indul a szezon első turnusa emberhiány miatt, nagyon elcsüggedtem, de mikor mondták, hogy ugyanennyi pénzért mehetünk a 2. turnussal egy héttel később egyből megörültem Reméljük, hogy 1 hét múlva még melegebb lesz az idő és még kellemesebb lesz a tenger. Szóval nem mi leszünk az idei nyár első gólyái Sartin