Kívánom, hogy sikerüljön eljutnod Zantéra. Amennyiben elfogadsz egy tanácsot, javaslom, ha pihenni is szeretnél egy kicsit, ne Laganasban, vagy Argassiban válasszál szállást.
Ezek a képek fantasztikusan szépek, nekem nagyon tetszik Zante. A beszámolódat is elolvastam és tényleg minden fontos dolgot meg lehet találni benne ahhoz, hogy valaki el tudja dönteni, hogy oda akar-e menni nyaralni, vagy sem.
Sajnálom, hogy nincs meg az az igazi görögös hangulata, de szerintem egy kirándulást azért mindenképpen megér, már csak a táj szépsége miatt is.
Tényleg fantasztikusan szép tájak vannak Zantén, és min. 3 nap kell a megtekintésükhöz. 1 nap egy sziget körüli hajóútra, mert gyönyörû a nyugati oldal a rengeteg barlaggal. 1 nap szükséges autóval a sziget északi részének megismeréséhez, benne kishajóval megnézni a Kék barlangokat, és felülrõl a Navaggio öblöt. A 3. nap pedig Zakynthos város, Bohali, és a sziget déli részén levõ Gerakas, Keri, stb. látnivalóinak felfedezéséhez.
Hát, remélem egyszer eljutok oda is valamikor. Azért a Kék Barlang is nagyon érdekelne, a hajóroncsot is szívesen megnézném, meg a többi természeti szépségeit is.
De megbízom én is az ízlésedben és ha szerinted is hiányzik onnan az a "valami", akkor addig inkább más helyeket fogok megnézni.
Valcsi, bocsi nehogy okoskodásnak vedd, de az a hajóroncs egy tejerszállító hajó volt - az útikönyvek szerint. Meg aztán manapság már nem is sok kalóz van De biztosan izgibb az utazási irodáknak úgy reklámozni, mintha kalózhajó lenne, mert így több embert vonz a kíváncsiság.
Andi
Nekem Kefalónia sokkal jobban tetszett, szerintem a két sziget megnézését össze kell kötni, és akkor jól mûködik a dolog. Zantén kb. 3-4 nap, min. 1 hét Kefalónián.
Biztosan igazad van, én is csodálkoztam egy kicsit a kalózhajón, de azért nem kizárt. Minden esetre a kinti idegenvezetõ (nem a magyar), hanem a hajóskörúté azt mondta, hogy kalózoké volt a hajó. Az is elképzelhetõ, hogy én fordítottam rosszul. A lényegen azonban nem változtat, mert a hajóroncs ott van abban a csodálatosan szép öbölben.
Akkor egy olyasmi út lenn jó oda, amit az Aeolusnál láttam, igaz az Kos és a másik, azt hiszem Kalymnos szigetére szólt. Egy hét az egyik szigeten, másik hét a másik szigeten.
Az egy szuper nyaralás lehet, az nagyon tetszene.
Igen, jól emlékszel tényleg az Aeolus szervez kombinációs utat. Jó lenne, ha Zakynthost és Kefalóniát is meglehetne így ismerni egy nyaralás alatt. 1-1 hét tökéletes lenne mindkét szigeten. Azt sem bánnám, ha esetleg Lefkadát is beleszorítanák valahogy.
Sikerült elolvasni a beszámolód, bár már szinte minden részletét ismertem, egy meglepetés ért, hogy a végén meghívott benneteket a szomszédos hotelbe az a pár. Ez nagyon tetszett, szerintem tök rendes volt tõlük. Errõl nem is meséltél Sok mindent megtudtam a beszámolódból. Köszi
Nagyon szeretek beszámolókat olvasni.
Bõven tudtunk volna még mirõl beszélgetni, valószínû hogy ezért felejtettem el megemlíteni. Tényleg nagyon rendesek voltak, és nagyon jó fejek.
Azért is készült el lassan a beszámolóm, mert nem akartam összecsapni. Megpróbáltam minden hasznost infót leírni benne, hogy segítségére legyen másoknak.