Tud valaki olyan szállást, ami két hálóval, egy nappalival (legyen benne fekvõhely) rendelkezik, és közelebb van Athénhoz, mint Skala Fourka.
Ha nem találok valami hasonlót, jövõ évben visszamegyek. És ez tény, nem fenyegetés. A férjem szerint, bármilyen messze esik mindentõl, az eddigi legklasszabb hely, ahol eddig nyaraltunk. Pedig jártunk már fullos helyeken is.
Hát szerintem szét kell nézni az utazási kiállításon, de tény hogy a görög ajánlatokban igen ritka a nagyobb apartman. Mi tavaly Parálián találtunk egy 3 szobásat, de Athéntól az is messze van. Mi is szeretnénk jövõre lejebb menni, szívem szerint barátainkkal. Ha sikerül nekünk is nagy apartmanra lesz szükségünk. Bár azonos helyen több kisebb studió is bejött nekünk a fürdõszobák nagyobb száma miatt.
Nálunk azért kell a három szoba, mert a fiam szeretné hozni a barátnõjét, így a lányomnak is kell egy külön helyiség. 2 éves kora óta nem alszik velünk.
A kiállítást szeretném látni, de sajnos akkorra már sok nagyobb apartman már elkelt.
Az eddigi legdélebbi apartman ami három szobás volt Nei Poriban(remélem jól írtam) található. Még onnan is legalább 500 km Athén.
Nos akkor jó megoldás a kétszobás apartman+studió. Persze ha nincs más megoldás. Tényleg sok helyet eladnak a kiállításra, fõleg a debrecenire, de B.pesten hamarabb van a kiállítás. De a neten is lehet keresgetni hamarabb, fõleg ha vannak nektek már bejött irodák. Az idén is jöttek a tippek itt a Hellaszon, hogy éppen melyik iroda ajánlatai kerültek fel a netre. Szerintem jövõre sem lesz ez másképp.
Körülnézek, de azért jó ha vannak ötletek másoktól. Mi még nem sok helyen jártunk Hellaszban.
A fiamnak "sajna" még szüksége van ránk, úgyhogy muszály együtt lennünk. Ha a barátnõjével jön muszály külön hálót biztosítani nekik. A lányommal mégsem lehetnek egy szobában. Velünk sem lenne ildomos együtt lennie, hiszen szeretnénk "kihasználni" a nyaralást.
Remélem azért február végéig kapok néhány jó ötletet.
Szia Csutek!
Mi nem Kamena központjában voltunk, de ugy tudom, hogy ott kavicsos. Nekünk volt medencénk is. Nem messze van Konstantinos nevü kis város (kb.5km) ha jól emlékszem az homokos.
Azt azért ne felejtsd el, hogy Csutekék nem 2 személyes stúdióban voltak. A több személyes apartmanok sokkal tágasabbak és jobban felszereltek általában.
Én már voltam olyan apartmanban, ahol hiába volt 4 fõs az apartman, egy egérlyuk volt a konyha.
Az ideiben nem a konyha szolgált étkezésre, hanem a nappaliban volt megfelelõ asztal és szék. Ja és persze az erkélyeken.
Tudom hogy nem mindegyik 4 személyes apartman tágas kellõen, ezért is írtam, hogy általában. Sajnos a 2 személyesek között nagyon ritka, hogy sok hely legyen.