Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 4306
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162386 Üzenet linkje2011-05-18 11:12:22  Válasz a #162377. hsz-ra

Még szép hogy megyünk icon_biggrin.gif Aug 8-tól leszünk kint a Vénuszban, de előtte pár napra megyünk még Pargára is icon_biggrin.gif Az apartmantól pár perc sétára van egy csomó taverna ,a tenger is max 1 perc gyalog... Diszkók nem nagyon vannak Benitsesben azok inkább Sidari, Kavos Issos környékén találhatók..Ára, kb mint itthon , picit drágább talán, de nem vészes kisebb tavernában ketten 15- 20 euróból bőségesen megtudtok ebédelni. Mi speciel, csak olyan helyekre megyünk be kajálni, ahova látjuk hogy csak a görögök mennek. Az ilyen turista gyáras éttermeket kerüljük messzire.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 4307
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162420 Üzenet linkje2011-05-18 18:03:27 

Kedves Sherpa!
Az első csoport hétfőn idnult Sartira (busszal). Tegnap már jelentkezett is Sartiról az egyik forumos társunk, Ginginke. Ha visszaolvasod a tegnapi hozzászólást, akkor Te is megbizonyosodhatsz róla, hogy igazat szóltam. Ginginke azt irta, hogy új tipú személyi igazolvánnyal lehetett menni, nem kellett az útlevél. Ő már csak tudja. Első kézből jött az infó és a lehető legfrissebb.

# 4308
Sherpa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162487 Üzenet linkje2011-05-18 22:38:30  Re:

gégé írta:
Még szép hogy megyünk icon_biggrin.gif Aug 8-tól leszünk kint a Vénuszban, de előtte pár napra megyünk még Pargára is icon_biggrin.gif Az apartmantól pár perc sétára van egy csomó taverna ,a tenger is max 1 perc gyalog... Diszkók nem nagyon vannak Benitsesben azok inkább Sidari, Kavos Issos környékén találhatók..Ára, kb mint itthon , picit drágább talán, de nem vészes kisebb tavernában ketten 15- 20 euróból bőségesen megtudtok ebédelni. Mi speciel, csak olyan helyekre megyünk be kajálni, ahova látjuk hogy csak a görögök mennek. Az ilyen turista gyáras éttermeket kerüljük messzire.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Köszönöm ismét a hozzászólást! Rendicsek megfogadjuk a tanácsokat.Természetesen nekünk sem mindegy mennyit költünk kajára.Mi nem igazán vagyunk már diszkós nemzedék...inkább valami hangulatos zenés kricsmire gondoltam, ahol azért lehet táncolni is, és nem ez a veszedelem "tucc-tucc-dijumdishun" zene tombol villódzó fényekkel 5000 decibellel! Akkor inkább a tengerbe fojtom maga!!! icon_lol.gif Szal aki volt már Sartin és meglátogatta az öreg George kocsmáját a motorkölcsönzők utcájában az tudja mire gondolok!Aki nem annak beteszek egy linket! icon_biggrin.gif Szal valami ilyesmi helyet keresünk mulatni iszogatni...Beszarás az öreg! én 20 napot voltam 2008 ban Sartin, és minden este oda mentem.Az öreggel nagyon jól össze spanoltam.Már előre köszönt, volt foglalt helyem minden estére...szal tényleg szeretett.És nem csak a pénzem miatt...ezt határozottan tudom.
https://www.youtube.com/watch?v=hvLW0JoacLs
https://www.youtube.com/watch?v=JAvl2Mr0PYU
https://www.youtube.com/watch?v=njydadp5Qsc
Szal aki megy Sartira ide menjen el!!!!

Szóval Gégé...ilyesmi helyeket szeretjük !! icon_lol.gif

# 4309
Sherpa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162489 Üzenet linkje2011-05-18 22:44:18 

Gudli írta:
Kedves Sherpa!
Az első csoport hétfőn idnult Sartira (busszal). Tegnap már jelentkezett is Sartiról az egyik forumos társunk, Ginginke. Ha visszaolvasod a tegnapi hozzászólást, akkor Te is megbizonyosodhatsz róla, hogy igazat szóltam. Ginginke azt irta, hogy új tipú személyi igazolvánnyal lehetett menni, nem kellett az útlevél. Ő már csak tudja. Első kézből jött az infó és a lehető legfrissebb.

Jasu Gudli !

Igen pár éve már elfogadják....de 2008 ban voltam utoljára határon kívül és akkor még kellett.Azóta nem követtem nyomon ezt a dolgot, hisz nem tudtam menni, akkor meg minek.De félreértés ne essék elhittem neked elsőre is nem kell bizonygatni.Hisz egy család tagjai vagyunk, "A szeretjük Görögországot" család tagjai. És hiszek neked.Ma megcsináltam a nemzetközi TB kártyámat, a bankomnál kötöttem baleset, élet, és csomag biztosítást is. Szóval már csak indulni kell!!! És már nagyon várom.2 év Görög hon nélkül nekem hosszú idő....Imádom őket!!!

Efharixto poli az infókat! icon_lol.gif

# 4310
Sherpa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162490 Üzenet linkje2011-05-18 22:48:12 

Természetesen ha haza jövünk igyekezni fogok a lehető legrészletesebb infókkal szolgálni.Ár változások esetleg tavalyról stb... ilyesmi. Mit hol merre meddig voltunk, láttunk, és mennyiért, meg egy össze foglaló véleményt.
Köszönöm a baráti hozzá szólásokat, a támogatásotokat...És bármi egyéb jut még eszetekbe, ami hasznunkra lehet örömmel olvasom és memorizálom....Efharixto még egyszer, és Jassas mindenkinek! icon_smile.gif

# 4311
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162493 Üzenet linkje2011-05-18 23:16:12  Válasz a #162487. hsz-ra Előzmény #162487

Ilyen lájtos helyek vannak Benitsesben.. icon_biggrin.gif Potamaki hotelben minden este van táncos mulatság .. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 4312
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162498 Üzenet linkje2011-05-19 07:56:04 

Shepa!
Nagyon szívesen, igazán nincs mit megköszönni, hiszen azért vagyunk itt valamennyien, hogy információkat cseréljünk és segitsük egymást. Az pedig természete, hogy körüljárod azokat a dolgokat, amelyekben bizonytalan vagy. Senki nem szeretné, ha kútba esne a megérdemelt éves nyaralása. Egyébként egyetértek minden egyes szavaddal. Szeretjük Görögországot! Nagyon jó utat és kellemes nyaralást kivánok! nagyon sok élménnyel térjél vissza és várjuk a beszemálódat!
Üdvözlettel: Gudli

# 4313
Sherpa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162500 Üzenet linkje2011-05-19 08:40:11 

Köszönöm a jó kívánságokat és igyekezni fogok egy mindenre kitérő össze szedett kis irományt létre hozni!!bár még aludni kell 50-et, de már azon vagyok hogy mit kéne vinni meg milyet, meg mennyit (értem ez alatt a ruhát).icon_smile.gif Még egy darabig itt leszek úgy, hogy dumálhatunk,és bármi eszetekbe jut majd még Júli 9 ig írjátok le én meg elraktározom.Köszi ! ;-D
# 4314
Ahirulez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162664 Üzenet linkje2011-05-20 00:06:28 

Giasas! icon_smile.gif

Mi két hétre megyünk idén is görögbe.. Tavaly Kos-on voltunk, ott béreltünk bringát is meg robogót is. Érdeklődöm, h Korfun is lehet vagy ajánlott bringát bérelni? mennyire hegyvidékes ott a terep:) főleg Sidari környéke érdekes bringa szempontjábol.

# 4315
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162668 Üzenet linkje2011-05-20 07:58:23  Válasz a #162664. hsz-ra Előzmény #162664

Helloka!

Régi ismerős... icon_biggrin.gif
SZerintem Korfun inkább a motor... Bicaj nem igazán van, legalább mi anno nem nagyon "találkoztunk" vele.
Ha lenne még kérdés, nyugodtan kérdezz, kétszer is voltam Korfun. icon_lol.gif

(mi Rodoszra megyünk idén)

# 4316
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162669 Üzenet linkje2011-05-20 07:58:53  Válasz a #162664. hsz-ra Előzmény #162664

Helloka!

Régi ismerős... icon_biggrin.gif
SZerintem Korfun inkább a motor... Bicaj nem igazán van, legalább mi anno nem nagyon "találkoztunk" vele.
Ha lenne még kérdés, nyugodtan kérdezz, kétszer is voltam Korfun. icon_lol.gif

(mi Rodoszra megyünk idén)

# 4317
Ahirulez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162765 Üzenet linkje2011-05-20 22:21:21  Válasz a #162669. hsz-ra Előzmény #162669

Helloo! icon_cool.gif
Köszi..
Amugy mi is majdnem Rodoszra mentünk icon_biggrin.gif
Ez az idei csak úgy jött..még nem voltunk Korfun ..idén nem szándékoztunk külföldre menni.. de egyik nap hazamentem s a kezembe akadt egy katalogus.. nézegettem a képeket a szigetekről.. majd elhatároztam ,hogy megyünk valahova.. icon_smile.gif A számunkra aktuális időintervallumban sikerült találni szállást.. Egy elég jól felszerelt hely.. van fitnes terem, biliárd, szauna, pub.. itt már lesz TV, meg wifi icon_smile.gif nem ugy mit Kos-on.. Remélem minden rendben lesz,s jól fog telni a két hét.
Tavaly mikor Ti hazamentetek az első hét végén.. utánatok nem jött már senki .. kiürült a Rena. icon_smile.gif

# 4318
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162934 Üzenet linkje2011-05-23 11:11:03  Válasz a #162765. hsz-ra Előzmény #162765

Helloo!
Köszi..
Amugy mi is majdnem Rodoszra mentünk
Ez az idei csak úgy jött..még nem voltunk Korfun ..idén nem szándékoztunk külföldre menni.. de egyik nap hazamentem s a kezembe akadt egy katalogus.. nézegettem a képeket a szigetekről.. majd elhatároztam ,hogy megyünk valahova.. A számunkra aktuális időintervallumban sikerült találni szállást.. Egy elég jól felszerelt hely.. van fitnes terem, biliárd, szauna, pub.. itt már lesz TV, meg wifi nem ugy mit Kos-on.. Remélem minden rendben lesz,s jól fog telni a két hét.
Tavaly mikor Ti hazamentetek az első hét végén.. utánatok nem jött már senki .. kiürült a Rena.

# 4319
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#162935 Üzenet linkje2011-05-23 11:12:58 

akár priviben is...
# 4320
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163369 Üzenet linkje2011-05-27 05:42:58 

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy óra múlva indulunk Sidariba!Majd igyekszem nagyon figyelni és jegyzetelni , hogy tudjak az esetleges felmerülő kérdésekre válaszolni!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 287 288 289 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu