#1579682011-03-10 14:49:22 Válasz a #157926. hsz-ra
Verka!
Én egy ilyen szép kis templomtól is amit lefotóztál "összeizélem" magam, úgyhogy nem csak strandimádó vagyok. Vannak arra azért csodás öblök, amiket eddig én mások képein már láttam, úgyhogy ezzel sincs gond. Nagyon tetszik a "Pelop", csak kicsit macerásabb, mivel szinte minden nap máshol kell aludni. Bár, nekem személy szerint ez nem probléma, én egy olajfa alatt is elalszom, csak Görögországban legyen. De nekünk, most már máshogy kell gondolkoznunk. Egyenlőre "helybetopi" aztán a szigetek és nagyobb gyerekkel majd a "Pelop". Csak az élet ne lenne ilyen rövid!
Egyébként mi is voltunk arra, amikor Elafonissos-ra mentünk, csak semmit nem láttunk az egészből, mert már szorított az idő.
Egy templomot azért én is lefotóztam.
#1580972011-03-13 16:35:24 Válasz a #157968. hsz-ra
Rengeteg kedves kis templom van a Peloponesoson a legváratlanabb helyeken.
[img]https://lh4.googleusercontent.com/_V5UAScRxkW8/TBFD7E-ez_I/AAAAAAAARaM/0APM-5Xr4CA/s640/PB080121.JPG[/img]
#1583432011-03-16 20:28:13 Válasz a #158097. hsz-ra
Bizony, rengeteg templom van a legváratlanabb helyeken, de ez csak az lelső görög utunk alkalmával lepett meg, és csak azért nem mondom, hogy azóta hozzászoktunk, mert ennyi gyönyörűséghez sosem lehet hozzászokni!
Végezetül pedig részletes információk és képek a szállásokról és egyéb praktikus tudnivalókrólITT olvashatók.
Kedves Verka!
Csodás élmény volt a beszámolót olvasni, köszönöm! két napra osztottam be, hogy tovább tartson
Nagyon örülök, hogy megkedvelted Koronit, nekem is ez az egyik kedvencem.
A plusz infók (szállás, stb.) pedig jól jöhetnek még, hiszen valamikor tervezünk egy hosszabb utat is, mert a két és fél éve teljesen spontánul jártuk be Koroni környékét, majd Manit, semmi előzetes rákészülás nélkül (ami nem jellemző rám, de így hozta a sors ). És ennek ellenére (meg annak ellenére, hogy nagyon sokat esett, pontosabban ömlött az eső) annyira jól éreztük magunkat, annyira megszerettem, hogy valamikor mindenképpen tervezem a visszatérést.
#1584582011-03-18 19:23:41 Válasz a #158346. hsz-ra
Szia Medi!
Én köszönöm, örülök, hogy tetszett!
Koronit nem volt nehéz megszeretni, igazi szerelem volt első látásra. Érdekes pedig, amikor a képeket válogattam, úgy éreztem, hogy Pylos látványosabb, színesebb, vonzóbbnak tűnik a fotók alapján, de mégis reméltem, hogy legalább a leírásból érződik majd, hogy ennek ellenére Koroni sokkal kedvesebb (nekünk legalábbis).
Örülök, hogy tudod hasznosítani! Van már akkor útiterv, hogy hová fogtok menni?
A meleget nem nekem kéne hozni, hanem valami mostanában névnapot ünneplő pasiknak, akiknek állítólag zsákjuk is van hozzá. Az viszont tény, hogy lett volna honnét hozni, nagy mázlink volt az idővel, és gyönyörű volt a tavaszi Attika, még strandoltunk is! Igyekszem hamarosan összehozni róla a beszámolót, bár már nem ígérgetek semmit, mert az előzőre is több, mint fél évet kellett várni...
Santorinire most nem a párommal megyek, hanem másik családtaggal, aki most jön először Görögországba, és ide vágyik a legjobban a képek alapján. Szóval ez az ő választása, nem az enyém, ezért ez az úti cél. Magam miatt nem mennék vissza, de így egyáltalán nem bánom, mert gyönyörű, és májusban biztosan még sokkal jobban fog tetszeni, mint főszezonban. Nem csodálom, hogy nagyon várod, mert hát mégis csak Görögország leglátványosabb szigete.
#1585252011-03-19 22:42:07 Válasz a #158491. hsz-ra
ÁÁÁÁ!!!!még nincs meg a terv. Csak olvasgatok,nézegetem a térképet,
próbálom felmérni a távolságokat(Santorinin ez nem lesz ekkora gond).
1 hét iszonyú kevés és nem akarjuk futás közben nézni a látnivalókat
De majdcsak összeáll az utiterv!
#1585542011-03-20 11:36:18 Válasz a #158525. hsz-ra
Hát igen, Santorinire bőven elegendő az egy hét, ott nincs olyan időszűke, mint egy hét Tolo esetében. Kíváncsi vagyok, végül mit néztek majd meg Tolo környékén, mi az, amit a legfontosabbnak találtok majd!
#1622482011-05-16 22:46:47 Válasz a #162212. hsz-ra
Szia Macsosz!
Szerencsére/sajnos nem!
Csak sok dolgom van, s mellette az előkészületekkel is el vagyok foglalva. Tervezgetek ezerrel, ami néha nem túl egyszerű. Az idei útjainknak már lassan nincs olyan repülő- vagy kompeleme, ami ne módosult volna, vagy ne lett volna lemondva. Már lassan ott tartok, hogy csak akkor hiszem el, hogy egy repülő vagy komp tényleg (akkor) megy, amikor már rajta ülök!