Mi is újra sartira megyünk az idén két hétre, de lehet, hogy beesik egy kréta, vagy rodosz is, az utószezonra, persze csak akkor, ha valami nagyon jó ajánlatot kapun
#1628162011-05-21 20:07:24 Válasz a #162796. hsz-ra
Szia kszifiasz!
Köszönöm a válaszodat, már sokat hallottam a kalóztanyáról, meg a kalózhajóról. Azt tuti ki fogjuk próbálni. Biztos lesz fakultatív program csak azokat szeretném megejteni amiről jó véleménnyel vannak a többiek, vagy a negatívból tanulni!
#1628182011-05-21 20:23:52 Válasz a #162817. hsz-ra
nem:)
De azért a szamaragolás után még egy darabig kicsit O lábúak lettünk:)
Nincs nyereg de valami pokróc féléket pakol a popsik alá Krisztosz.
Kár hogy ide nem tudok egy két fotót fel tölteni.
Diuska. A Sithon travel egyéb programjai. Athosi hajo kirándulás,görög est, meteora, toroneosi hajótura, blue lagoon hajótura, Thessaloniki, Waterland ami nekünk nagyon tetszett, összvértura, van egy új hajókirándulás tavaly volt először,de nem jut eszembe a neve.Goa kajak túra, de oda nem megyünk, mert saják kajakkal próbálkozunk.
#1628222011-05-21 20:48:22 Válasz a #162810. hsz-ra
castro!
Ő az De én tényleg csak Nei Poriban kaptam ilyet és azt is néha csak a pult alól, vagy eldugva valahol. Szerencsés vagy, hogy minden nap hozzájutottál. Én csak azt a párat tudtam elkortyolni amit találtam
#1628232011-05-21 21:14:09 Válasz a #162793. hsz-ra
Szia Diuskaa!
Ha Sartira mész a Georg-ot ki ne hagyd,mert tök jó bulizós hely. A kalóztanya után táláljátok meg.
Az ottani görögök is sokan járnak oda,gondolom nem véletlenül.
Diuska!
Amikor mi voltunk Sartin két fakultatívot próbáltunk A Sithon travel szervezésében.
1. Meteora- gyönyörű,csodálatos,kihagyhatalan,hangulatos(lehet,hogy idegenvezető és útitárs függő)
2.Athos-i hajókirándulás- ekkor párommal ketten voltunk.Ezt azért írom,mert kicsit komolyabb hangvételű program,számomra felejthetelen és gyönyörű hely!!Akkor nem bulizós program volt.A gyerekekkel inkább idén a Kalózhajót próbáljuk ki!
De tudom,ha nagyobbak lesznek és érdeklik majd őket a komolyabb programok ezekre a kirándulásokra tuti elvisszük őket!!!!!
Szóval mi ezeket próbáltuk,nekünk ezek tetszettek!