Na akkor mi találkozunk ha máshol nem is a buszon De amúgy se lesztek tőlünk messze.
Amúgy rendes volt az irodás csaj,hogy próbált intézkedni Tolo ügyben.Velünk is rendesek voltak mikor foglaltunk mert 24 órán belül nem tudtunk menni fizetni csak következő nap.De elintézték,hogy sehova ne vigyék az utunkat
Ibissz ezt nem értem teljesen. Oké, hogy Tolo drágább, mert messzebb van, de ha marad hely a buszon, nem mindegy, hogy melyik busszal mentek? Az apartmanokat is előre lefoglalták, kifizették, tehát plusz költségük nem lesz..
Toloba én is mennék amúgy, de busszal nagyon hosszú út
-törölt nick 12762 | #164314 | 2011-06-03 18:24:53 | Válasz a #164308. hsz-ra
Én valami olyat sejtek emögött, hogy a toloi helyek last minute-ban jobban eladhatóak... esetleg a toloi apartmanoknál az iroda csak a leszállított utasok után fizet :S
Igen, igazatok lehet.
A napokban nézegettem az IBUSZ last minute ajánlatait, amik nagyon kedvezőek, de valamivel azért drágábbak, mint a fortuna, és ezen belül is Tolo drágább, mint Sarti már csak a buszköltség miatt is.
Szóval, ha last minuteban eladják Tolót - amire még két hétig van esély! - , abból azért valamivel nagyobb a haszon, mint Sartin.
Persze Ginaaa, a busz így is, úgy is megy, de arra is többet fizet be a last minute-tal utazó, mint én. Az én fortunás útra befizetett pénzem még a buszjegy árát sem járja ki.
Befizettünk egy hétre, választottunk utazást,esetleg ellátást, mi pl. szept. 1.. hetében induló nyaralásra, repülős, apartmanos utat. Fent vannak a lehetséges úticélok. Felár ellenében kizártunk 2 desztinációt. Majd 1-2 héttel utazás előtt kiderül, hova utazunk, melyik helyre, melyik apartmanba. Olcsóbb, mint egy last minute, first minute út, csak ugye nem mi döntjük el az úticélt.
Befizettünk egy hétre, választottunk utazást,esetleg ellátást, mi pl. szept. 1.. hetében induló nyaralásra, repülős, apartmanos utat. Fent vannak a lehetséges úticélok. Felár ellenében kizártunk 2 desztinációt. Majd 1-2 héttel utazás előtt kiderül, hova utazunk, melyik helyre, melyik apartmanba. Olcsóbb, mint egy last minute, first minute út, csak ugye nem mi döntjük el az úticélt.
Szia! Köszi, aranyos vagy. Nagyon jól hangzik. Ez barátokkal is összejöhet? pl 2 család együtt. vagy az ilyennek nagyon kicsi a lehetősége?
Szóval megjelölök egy időpontot, kiválasztok egy csomit (pl repülős apartman), 10% felárért cserébe kettőt kizárhatok. azt nem értem, hogy ha 40%-ot befizetek akkor mi van. Sorrendet írhatok?
Akik voltak így azok , hogy voltak megelégedve? Tudni lehet kb, hogy mégis pl Korfun belül tuti hová nem megy, tehát v.mi logika amivel kizárhatok egy-két dolgot. Ár-érték arány mennyire jön ki?
Ja és mennyivel hamarabb lehet ilyet foglalni?
Csilla többen is mehettek. Mondjuk minden nap más a szabad helyek száma, ezt nem tudtuk, itt írta valaki a fórumon. Pl. mi még március közepén fizettünk be, amikor terveztük akkorra nem volt szabad hely. Köv. héten is csak 1 apartman, tehát 2 fő, gyorsan lefoglaltuk.
Ahány főre egyszerre foglaltok, annyian mehettek egy helyre.
Csilla többen is mehettek. Mondjuk minden nap más a szabad helyek száma, ezt nem tudtuk, itt írta valaki a fórumon. Pl. mi még március közepén fizettünk be, amikor terveztük akkorra nem volt szabad hely. Köv. héten is csak 1 apartman, tehát 2 fő, gyorsan lefoglaltuk.
Ahány főre egyszerre foglaltok, annyian mehettek egy helyre.
Köszi! Értem. Akkor, ha időben lép az ember és fizetünk, akkor a 2 család mehet egyszerre egy helyre. Még szimpibb!!!!
ÓÓÓ, hogy nem láttam én ezt hamarabb!
Sziasztok.Korfura szeretnénk menni 17.-én.Aki már utazott a campus club utazási irodával írna róla véleményt.Nem igazán ismerjük aki tud segítsen légyszi!!!