Köszi Siki, majd sétálgatunk és jól felfedezünk mindent:)
Már "csak" 48 nap, addig végigdolgozunk majdnem minden hétvégét, úgyhogy gyorsan el fog repülni:P
Köszönöm a jó kívánságokat és remélem minden rendben lesz,mert szokásos módon megint nem egyszerűen indul a nyaralás.
1-2 órácska és már indulunk is.
A többieknek is jó utat és nyaralást kívánok!
akár,hogy keresem a neten mindig csak az újépítésu PARIS apartmant találom.esetleg nem tudna valaki a másik PARIS-rol képeket kuldeni.ja elobb kifelejtettem a-JÓ- szavat.
cecee ha adsz egy email cimet akkor küldök át fotókat a régi paris apartmanról.
Ha oda akarsz menni én nem ajánlom sztem sz...r.Messze van a part és nagyon puritán.
Mi egy hétig az erkélyről a domboldalt néztük az első emeleten.A földszintiek meg egy festett falat.
Frenzi, ahol Te mondod, ott Sassos gyrosozója van, nem palacsintázó. A bolttal szemben. Legalábbis tavaly még az volt.
Nagyimre, nem lett volna muszáj Sartin 1 hétig az erkélyen maradni. Ezért kár volt oda utazni.
A mi apartmanunk erkélyünk se a tengerpartra nézett, sőt mindig reggeli közben (pedig nem egy időben ettünk) jöttek a szippantósok, ennek ellenére legközelebb is mennénk abba az apartmanba!
Helo nagyimre64.az email cimem bela8602@freemail.hu
Hát az utazasi irodaban kicsit felrevezettek,mert nekunk olyan epuletet mutattak,mint amilyen a 2005 epult Paris es a katalogban is olyan volt.Persze a szobarol nem volt kep,a tengerrol pedig az volt irva,hogy 200 m-re van az apartmantol.4-en megyunk,olyan apartman reszt ajanlottak ahol van két hálószoba és egy kozos kis konyha.gondolom akkor ez se igy van? elore is KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!
cecee: mi 2008ban voltunk a régi Paris-ban (villa Paris-nak is nevezik). Szerintem semmivel sem rosszabb a többi apartmannál, mi a földszinti két hálószobás apartmanban voltunk, remekül elfértünk benne 4en, az utca végén a dombon túl egy nagyon barátságos öböl volt, ahol csak néhányan voltunk mindig, jó volt fürdeni, szerintem nem rossz választás. Tény, hogy dombot kell mászni, de Sarti eleve nem sík vidék, sok ház van a dombon. Ki lehet bírni, én nem vagyok az a túrázós típus, de kibírtam, a központ is közel van, az email címedre próbálok képeket küldeni az apartmanról. Sok iroda az új, 2005ban épült Parist ajánlja, mi a diassal voltunk 2008ban. A kinti partnerük a már pár oldallal korábban dícsért Brada Zoliék, velük sem volt semmi gondunk, minden rendben volt.
Érdemes jól utána nézni a szálláshelynek szerintem. Előre tisztázni mindent. Nem jó kellemetlen napokkal kezdeni. Persze-persze ha jól akarom érezni magam jól fogom, meg a táj meg a tenger. ..... de azért tegyünk a szívünkre a kezünket valamiért választottuk azt a házat , fizettünk érte és vannak elvárásaink és azt igen is teljesítsék.
Mindenki tudja a klímás sztorinkat. Minden itthoni iroda állította, hogy ott van tuti, akik voltak írták, hogy nincs, még meg is hazudtolta a főirodás, hogy akkor nem velük és nem ott voltak ha nem volt. Jött a Brada Zoli és láss csodát tényleg nincs , de ő is és én is már is intézkedtünk, hogy kapjunk mobil klímát.
Igenis mindenki járjon utána , hogy tuti legyen az útja, szállása . Persze van a másik véglet is aki mindenbe beleköt, az azért más tészta.
Nem tudom mások hogy vannak, de én mindig úgy készültem, hogy próbáltam mindent megtudni az apartmanról és aszerint választottam. Persze voltak kétséges dolgok, mint például a tengerre néző erkély, ami számomra fontos és a tengertől való távolság.
Mindig úgy készültem, hogy lehet, hogy nem az álmaim apartmanja lesz, nem tengerre néz és nincs is olyan közel, ...de itt nyaralok a családdal és itt érzem a legjobban magam egy-két hétig, amire hónapok óta vártam...
Szia beszter!ez egy szlovakiai iroda,mert szlovákiából vagyok.remélhetoleg tik ilyennel nem fogtok találkozni.Engem csak az bosszantott fel,hogy nem mondták meg,hogy ket Paris apartman van sartin.mutattak egy képet a 2005 ben epult apartmanrol kivulrol,es mutattak egy kepet a szobarol ami az oreg apartmanhoz tartozott,és ez az a félre vezettés amitol kicsit felmérgettem.bár ha Sartin leszek már az biztos,hogy a látványtól mind ezt a kellemetlenséget elfelejtem,mert nagyon sok jót olvastam róla!!!!
Szia Csilla!
Igen mi is választottuk valamiért az adott apartmant,katalógus alapján tetszett,jó áron volt,két gyerkőcöm ingyen jöhet velünk!!
De!! Olvastam róla jót is,kevésbé jót is(nem olyan gáz dolgokat,max.hogy emelkedőre épült)!Mindenkinek más a véleménye!
Ne de hát milyen a magyar 85%-a???
Elöbb foglal,majd elkezd érdeklődni!Utána pedig panaszkodik!
Mindenki úgy választ szállást és olyan apartman keres amilyet elgondol kiválaszt de nem biztos hogyha leér olyat is kap.Ami tünkre is teheti az egész nyaralását,és hiába készülsz hónapokkal előtte várod és nem jól sikerül az egész.És a klima is ilyen kértél fizettél érte de nincs a szállásodon.