Én személy szerint előre érdeklődtem utána foglaltam, mégis folyamatába derülnek ki a meglepik.
Egyébként is nehéz egy egy szállás helyről jó infót kapni, hiszen a neten lévők csak pozitív dolgokat írnak, mert eladó nekik. ha pl.olyan emberrel futunk össze akinek tetszett, mert megfelelt az igényeinek , de ott a helyszínen mégsem azt kapjuk csalódás ér.
És mi van akkor ha utólag kapok infót? Semmi. Vagy elfogadom, vagy lépek teszek ellene, vagy kérek még itthon másikat.
Én vagyok a másik oldalt is (nekünk is vannak kiadó apartmanjaink), tudom milyen a vendég, bár még nagyon hisztissel nem találkoztam.
(apa most beleolvasott és azt mondta azért mert engem nem lehet felül múlni )
Addig amíg én fizetek, meg Te, meg bárki addig Mi diktálunk. Vannak dolgok amit elvárunk egy eladótól is ha bemegyünk az üzletbe, nem kell itt sem lentebb adni.
Na szóval, az jutott eszembe, hogy én nem akarok főzni kint (itthon se szoktam, nehogy már kint kezdjek hozzá ). Össze kéne állítani egy heti menüt, hogy mit hol érdemes enni.
Amire gondoltam, persze gyros, muszaka, grillezett kardhal, tengeri herkenytű tál ez rántva vagy grillezve jobb?
azt a pálcikás rablóhúsos hamikát hogy is hívják?
Sütik annyira nem izgatnak, de egy csokis banános palacsintát bedúrok.
én mindent szeretek ami hússal kezdődik vagy végződik
hal, rák jöhet bármikor. Kagyló, polip, tintahal elég kóstolás szinten, de azt muszáj.
Reggelre v.mi finom péksüti, rántotta (ha Apa csinálja), szenyó
Hasonlóan gondoltam én is, sőtt ha lemegyünk a partra ott ugye nyalakodás, fagyi, gyümi, koktél, fánk, palacsinta..... nagy ebéd nem kell ilyenkor.
Kora este, késő délután mennénk kajálni, akkor étterembe.
Ja igen fini péksütik is vannak. Csak én nem eszek cukrosat, fehérliszteset (100%-ra nem tudom betartani), de a teljes kiőrlésű zsemlével mindig elvoltam Sartin, az is fini.
Egyedül a fagyi, amivel bűnöztem, de szinte minden nap:)
A palacsintát, pici fánkot csak megkóstoltam.
A már többször emlegetett, a nagy parkoló közelében lévő sarki palacsintázóval átellenben van egy kis taverna. A nevét sajnos nem jegyeztem meg, de arról megismered, hogy az ablaka előtt, ahol a giroszt pitában kérheted, van egy dobogó. Mi gyakran ettünk ott, olcsó és finom a kaja. Nekem ott ízlett legjobban a girosz pitában. Ha innen elindulsz a Beach felé, akkor szintén az út bal oldalán egy sarkon van egy étterem, aminek a kerthelyisége egy hatalmas szőlőlugas alatt van. Mi ezt a helyet is nagyon szerettük. Itt ettem muszakát, isteni volt! Ettünk az Ovelixben is, de a másik két hely barátságosabb, hangulatosabb volt nekem. A Sassos giroszáról megoszlanak a vélemények, nekem ízlett.
Mi jövő pénteken indulunk, már tűkön ülünk, és feltétlen kipróbáljuk idén is az összes helyet, amiket most felsoroltam neked!
Szia Csilla Gyrosnak ajánlanám Sartiban az Ovelix-et. Nem fogtok csalódni. Palacsinta....hm A párom tavaly nem bírt vele ...bár ő tud enni. Óriás palacsintát kért nutellás-banánosat.Valami 2-3 euro között volt...de telít rendesen.Ha előre elkészített szendvicset vásárolnál a pékségben készülj rá,hogy elé drága lesz...ezért inkább a boltban vásárolt kenyér,sonka,sajt ....olcsóbb Remélem tudtam segíteni....Mi idén 4-en megyünk busszal augusztus 1 indulással.Szép napot neked.
Köszi-köszi mindenkinek!!!!! Persze szenyót nem vennék, annyit még én is megtudok csinálni. Na jó egy carbonárárt is összeütök ha kell.
Ginaaa!!! Tán Te is updatézol? Nálunk az egész család , de nyaraláskor felhagyunk vele, persze ha lehet választani akkor nem, de erre kicsi a valószínűség!
Na megyek , mert ebédre vagyunk hivatalosak!!! MINDENKINEK SZÉP NAPOT!!!!!!
Sziasztok! Mi júl.29-én Szegedről indulunk Sartira 1 hétre autóval 4-en, ha valaki szintén ebben az időpontban utazik kocsival,szívesen csatlakozunk. Priviben várom az üzeneteket. Egyébként a Parisban fogunk megszállni, tavaly a Kipriotisban voltunk, nekünk jók a tapasztalataink róla.
Sziasztok!Tud valaki INFO-t a Dias Zeus-os PANORÁMA Apartmanról?Köszönettel!Knut
Annyit tudok, hogy kettő Panoráma is van. az egyik az ófaluban, a másik a falu szélén.
A falu szélén lévő közvetlen a parton van az nagyon szuper, a másikról nem tudok semmit
Szasztok jövö hét pénteken azaz 17-én indulonk a Kosmas apartmanba valaki jönn itt oda esetleg tudtok valami infókat mondani még Sartiba nem voltunk csak Paralián és Stavrosba.