Szia ANdi!
A hajókirándulás alatt a hajóbérlést értettem. Kétszer béreltük ki azt a kishajót, amirõl már beszéltem. Nem béreltünk vizibiciklit, mert a kishajóval minden közeli szigetet bejártunk. A part tetszett, bár én nem vagyok oda a homokos strandért. De az biztos, hogy csudaszép a környezõ szigetekkel, kiscsónakokkal, stb.... mexx
Eszméletlen, hogy hogy megy az idõ. Mekem úgy tûnik, mintha még csak pár napja kérdeztél volna dolgokat Tolóról, most meg már itthon is vagy?
Azért mesélj a benyomásaidról. Mi tetszett a legjobban?
Szia Ágica1971!
Most néztem meg a képeket. Nagyon jók. Már gondolkodtam egy nyaraláson Toloban, de egyre jobban ugy érzem nem lehet kihagyni. Élménybeszámolót nem irsz?
kedves Juhi Tavaly Parálián voltunk, de Tolo olyan varázslatos,hogy én jövõ nyárra is oda tervezem a nyaralásunkat.
Nem lehet összehasonlitani a két tengerpartot, a tájat.Bár Tolóba egy hét kevés. NAGYON IMÁDOM GÖRÖGORSZÁGOT. Gondolkodom az élménybeszámolón.
Szia Ágica!
Én az idén két hét Paralián vagyok túl, azota is ez tart életben. Ha mennék Tóloba is csak két hétre, már tapasztaltuk, hogy egy hét nem elég.
Szia Juhi! Parália szerintem már nagyon elvan magyarosodva, rengeteg a turista.Szerintem ezért is vesztett a varázsából.A tavalyi nyaralásunk is jól sikerült, igaz Görögországban eddig még csak jól éreztük magunkat. Én is nagyon várom már a következõ nyarat.Már most az internetet nézegetem , hátha találok valami jó helyet amit érdemes lesz megnézni. De az a baj, hogy ezen az oldalakon csak jó helyek vannak. Igy nehéz a választás. Toló környékén is még van mit felfedeznünk még.
Melyik apartmanban voltatok Toloban? Melyik irodával utaztatok?
Jövõre Nei Pori és Tolo között ingadozunk, ezért szeretnék többet tudni a helyrõl. A látnivalókat ismerem, inkább a szállások és az árak érdekelnének.
Igaz, még bõven van idõ 2007 augusztus végéig, de nem árt idõben felkészülni, fõleg, ha van akinek még friss az élmény.
Elõre is köszi az infókat: Csutek
Bár én még se Nei Poriban nem voltam, sem Tolóban, de amiket a két helyrõl sikerült összegyûjtenem, az alapján szerintem inkább Tolóba menjetek.
Persze ezt inkább az tudná megmondani, aki mind a két helyen volt már. Tolóból több helyre el tudtok jutni.
Tökéletesen igazad van! Ebben az országban csak jó helyek vannak, alig lehet választani. Én is nézegetem már a jövõ évi célpontot, de annyi szuper hely van, hogy képtelen vagyok dönteni.
Kréta, Kos, Santorini, Tolo, Thassos, ezekre biztosan el szeretnék majd egyszer jutni, aztán meg ki tudja még, melyik hely kerül még fel a listámra.
Tudom, hogy Tolo közelebb esik sok számomra fontos helyhez. Csak annyi a bajom vele, hogy nagyon messze van. Jövõre vinnénk a gyerkõcöket és nem tudom a lányom, hogy viselné a 24 órás utat. Azt sem tudom, hogy mi lenne a pihenéssel, mert két hétre való látnivalót le tudnék írni most azonnal. A férjem és én szeretünk menni, nézelõdni. A gyerekek szívesen kirándulnak velünk.
A lényeg az, hogyha Tolot választjuk, oda is vissza kell mennünk még egyszer, legalább is a környékre.
Toló tényleg nincs közel, de megéri a fáradságot. Abban teljesen igazad van, hogy két hét alatt pihenésre nem jut idõ, ha látni is szeretnél valamit a környéken. Ide legalább kétszer kell elmenni, hogy ne legyen egy rohanás az egész nyaralás. Az "elsõ körbõl" Nafpliont és Hydra szigetét ne hagyd ki, mert szerintem ezek az egyik legszebb helyek egész Görögországban.
Hát igen, az a hátránya Tolónak, hogy igencsak messze van. De állítólag odáig autópályán el lehet jutni, így jobban lehet haladni is.
Azt, hogy a gyerkõcök hogy bírják, csak te tudhatod, illetve, lehet, hogy még te sem.
Szerintem a gyerekek sokkal jobban bírják a gyûrõdést, mint a felnõttek. Nálunk legalábbis így volt. Amin én nyavalyogtam, azt a gyerkõcöm fel se vette.
Az "elsõ körbõl" Nafpliont és Hydra szigetét ne hagyd ki, mert szerintem ezek az egyik legszebb helyek egész Görögországban.
Szia Valcsi!
Ezen kívül látni kell Athént, Delphoit. és még számtalan szebbnél szebb helyet. A gyermekeim elõször jönnek Görögországba, amit csak lehet, szeretnénk megmutatni nekik.
Andra!
A lányom kibírja az utat. A baj az vele, hogy nagyon eleven. Gondolhatod, hogy mekkora mozgás igénye van annak, aki heti 4 órát táncol és 3 órát úszik. Ennek ellenére esténként alig lehet "lecsapni". Ja, majdnem elfelejtettem, hogy esténként körbe- körbe fut az udvaron kb fél órán keresztül. Ha csak nézem elfáradok.