Sziasztok! Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani új játékunkat!
Keresd a delfint és kirándulj kedvezményesen!
Ha megtaláltad, fotózd le és vidd Sarti főterére ( a templom előtt) a Taousanis Tours utazási irodába! Ott csak meg kell mutatnod és máris kedvezményesen vehetsz részt hajós kirándulásokon!
Hol találkozhatsz jó eséllyel delfinekkel? Hogyan juthatsz ingyen apartmanhoz a következő nyáron? A főtéren elárulják Neked!
Csak egy fotó és szaladj a Taousanis Tourshoz!! Megéri, hogy emlékezetes legyen a nyár!
Segítség: A delfint nemrég Sarti focipályája mellett látták pihenni!
Gyugyu. Hétfőn hazafelé Belgrád előtt beszélgettem magyar túristákkal, akik Athénból jöttek haza busszal. Egy téren szoktak gyülekezni a tüntetők aránylag csendben tüntetnek. Persze ott is megjelennek néha balhés csoportok. Ennyit tudtam meg tőlük.
Üdv Taousanis Tours itt a hellasz fórumon!
Már annyi jót hallottunk Rólatok,hogy biztos meglátogatunk Benneteket Sartin!!
Már rég itt lett volna a helyetek közöttünk!!!
Esetleg Ti is írhatnátok informácókat a Sartira utazóknak!
Köszönöm a kielégítő válaszokat mindenkinek!Én nem aggódtam csak asszony kicsit félősebb a kelleténél.Ha ufók szállnák meg a görög partvidékeket az sem érdekelne, csak mehessek!
Én csak jót tudok mondani róluk, annyira meg voltunk elégedve tavaly nyáron, hogy minden programot velük fogunk szervezni és mindenkinek ajánlom (ez itt a reklám helye)...
Na de komolyan...
Onnan indult az egész, hogy amikor megérkeztünk úgy fogadtak, mint sehol eddig...Zolival voltunk egy lovagláson és olyan volt mintha a legjobb gyerekkori barátommal lettünk volna(itt hozzá kell tennem, hogy nagyon hasonló az egyéniségük)
Sziasztok!
Egy kis segítséget vagy ötletet szeretnék kérni. 07.23.-án megyünk repülővel Sartira, de még nincs megoldva a transzfer. Van valakinek valami javaslata?
Pokusz! Ha olvasod, légyszi, írd meg, hogy ti hogy fogtok eljutni a reptérről Sartira.
Ginaaaa! Mi is leszünk egy pár napot a Hajniéknál, ahol tavaly ti is voltatok. Írnál egy pár mondatot róla?(Mármint az apartmanról.) Nagyon kedves a Hajni, biztos minden rendben lesz, nem aggódom, csak azon gondolkodom, hogy vigyünk-e nekik valami apróságot Magyarországról, vagy ez már túlzás?
Ildicskó, mit szeretnél tudni? Kérdezz inkább!
Én kicsit bánom, mert nem vittünk semmit Hajniéknak. Barátaink, akik voltak, vittek egy pálinkát. Ha mégegyszer mennék, vinnék nekik valamit, vittem újságokat, rejtvényt, azokat odaadtam neki (volt, amibe nem kezdtem bele), azoknak örült. Vagy esetleg a gyerekeknek valamit, amit kint nem lehet kapni, mondjuk túró rudit, de ti ugye repülővel mentek....
Szia ildicskó! Mi is repülővel megyünk sajnos nem éppen olcsó a transzfer le Sartiig mert oda vissza 220euro .Az ottani utazási irodától rendeltük meg.Ez akkor lenne olcsóbb fejenként ha többen mennétek ,mert ugye eloszlik az összeg.Vagy az a megoldás lehetséges még,hogy Teszaloniki repülő térről busszal mentek le Sartiig.