#1668212011-06-22 17:05:33 Válasz a #166734. hsz-ra
Szia Dettix!
Fakultatívon csak Athenban voltunk.
Én már évekkel ezelőtt jártam Athenban, akkor úgy nyilatkoztam, hogy nem tetszett, mert koszos. EZ MOST NEM IGAZ! Gyönyörű és tiszta város lett!
Ági volt az idegenvezetőnk, még egyszer mondom:- Szuper ez a csaj. Annyi infóval ellátott minket, egész úton be nem állt a szája. Az egészet úgy mondta el, hogy mindenki szájtátva hallgatta.
Többre nem tellett, mert kényszerűségből két hét gyógyfürdő is kell, hogy le ne robbanjunk... rokkanjunk- ami nem két forint. Ez van.
Motorcsónakot nem a kikötőből béreltünk, mert ott a múlt évben többen is megjárták. 10 euro a bérlés, de a tulaj a végén még rákér 10-et benzinre.
Ági mutatta meg a partról, hogy hová kell menni, egy kedves bácsi és egy fiatal srác volt ott. A hajók alja kék. Mi csak 10-et fizettünk. Mentünk volna többször is, csak a bácsi lánya férjhez ment Angliába és bezárt a bolt, mentek a menyegzőre.
Találkoztam egy kedves fórumtársunkkal és családjával is. Megismertem a képekről őket. White Frosték. Nagyon írígy vagyok ám rájuk, mert még mentek tovább Görögországban.
Júli 1-én indulunk Tolo-ba..
Az árakat tekintve mennyi most kint egy gyros, mert sokfélét hallani manapság.
Ja, jön valaki akkor?
Mi az Eleana-ban leszünk...
#1668332011-06-22 18:42:10 Válasz a #166832. hsz-ra
Gyros pita, szuvlaki pita , sausages pita: 2 euro, de láttam egy helyet a főutcán, ahol 1,80-ért adták, de nem volt valami bizalomgerjesztő.
Gyros tál 7 euro
Hamburger 2,80- az O Manolisszal szemben lévő kis kajáldában. Nagyon fini volt. A zsömlét összenyomták, ahogy melegítették. A hús hatalmas volt, grillezett. Kétféle sajtot raktak bele, salátát és paradicsomot. Ketchup, mustár vizsont nem volt benne- nem is hiányzott.
#1668912011-06-23 08:27:03 Válasz a #166821. hsz-ra
Sziasztok!
Ma hajnali 1/2 2-kor érkeztünk haza. Igaz most csak egy hét volt Tolón, de minden szuper volt.
Végre láttunk delfineket, kirándultunk a Neda vízeséshez és mi is motorcsónakoztunk.
Valamint végre megnéztük az Argosi várat ami fantasztikus élmény volt. Szombaton Athén felé pedig elmentünk Nemeába ahol futottunk is a stadionjában.
Ágiéknak köszönünk mindent, fantasztikus hetet töltöttünk ott és persze köttettek új barátságok:-)
A párommal julius 8án indulunk és azt szeretnénk kérdezni, hogy kinek mielyen tapasztalata van a Dimitra Apartmannnal kapcsolatban! Van e pl hütöszekrény a szobához, milyen konyhai felszerelések vannak, mennyire hangos a környék? Az erkélyröl lehet e látni a tengert? Milyen az apartman által biztositott 3 € reggeli? Szoba takaritás? És minden egyéb észrevételeitekre kiváncsiak vagyunk! Elöre is köszönjük! Üdv: Szami & Laci
#1669812011-06-23 21:17:16 Válasz a #166821. hsz-ra
Szia erici,
sok hasznosat megtudtam a kommentjeidből, köszi. Meg tudnád mondani, hogy motorcsónakot hol béreltetek, mondtad, hogy nem a kikötőben. Mi 1-én megyünk és szeretnék én is bérelni, lehetőleg nem lehúzósan.
#1669822011-06-23 21:20:03 Válasz a #166832. hsz-ra
szia werz,
mi is 1-én megyünk Toloba, a GrandTourssal, busszal. Ti hogyan utaztok? A Stella apartmanban fogunk lakni. Ha gondolod van Athén térképem, a látnivalókkal (a fórumon kaptam, köszönet Robertnek) szivesen elküldöm e-mailben.
#1669922011-06-23 22:35:02 Válasz a #166891. hsz-ra
Sziasztok Évi, már Ti is túlvagytok ezek szerint a görög nyaraláson!? Örülök, hogy minden jól alakult. Ezt a Neda vízesést még nem láttam. Merre van?
Nagyon szép lehetett.
Sajnálom, hogy nem egyszerre voltunk ott. Mi is rengeteg helyen jártunk. Az Argosi várnál mi is voltunk, tényleg fantasztikus volt a panorama, viszont az út lefelé..... hááát azt kihagytam volna. Én nagyon féltem most.
Várom a fotóitokat!
Az enyémeket töltöm fel szorgalmasan, még nincs mind fent. Egyenlőre ennyi:
#1670002011-06-24 07:53:07 Válasz a #166653. hsz-ra
Vízhőmérséklet... erre nehéz szerintem válaszolni, mert mindenkinek más az ingerküszöbe. Úsztam már 15 fokos tengerben is, csak lassabb volt a bejutás .
Amikor mi voltunk, akkor pontosan nem tudom, hogy hány fokos volt, melegnek semmiképpen nem nevezném, de sokan fürödtek, szerintem kellemesen hűsítő volt a víz. Azt meg nehezen hinném el, hogy nem fog 1-2 fokot melegedni a nyár folyamán.
Ma hajnali 1/2 2-kor érkeztünk haza. Igaz most csak egy hét volt Tolón, de minden szuper volt.
Végre láttunk delfineket, kirándultunk a Neda vízeséshez és mi is motorcsónakoztunk.
Valamint végre megnéztük az Argosi várat ami fantasztikus élmény volt. Szombaton Athén felé pedig elmentünk Nemeába ahol futottunk is a stadionjában.
Kedves WhiteFrost!
Erre a vízesésre én is kíváncsi lennék,hogy juthatunk oda, és véleményed szerint nyár végén érdemes meglátogatni, vagy addigra esetleg már kiszárad!
Esetleg, írsz beszámolót az útról?
Kíváncsi lennék, merre jártatok, hátha kapnék még néhány ötletet!
Kukkoltam volna a képeket, de nem sikerült, pedig kíváncsi lennék rá!
Beszámolót tervezel írni?
Mivel, mi is magán csavargást tervezünk, jól jönne néhány ötlet!