Köszi Jozsa a választ:D
Akkor nem lesz nehéz szerezni tekit a szigeten:D Plüss, fa, üveg mindenképpen szerzek be.. A többit meg majd meglátom:D Okés, igyekszem nem meglepődni a Made in China feliraton:)
Könnyebben kapsz tekit, mint kenyeret. Apropo! A nyugati oldalon, a hegyekben, ha járkáltok ne próbálj a kis falvakban kenyeret venni, mert még az élelmiszer boltokban sem kapsz, pékség, pedig elvétve. Az ottlakók előrendeléssel, házhoz szállítva kapják a kenyeret, pékárút. Mi ezt nagyon megszívtuk, mert öt-hat falut is végigjártunk, mire egy kis eldugott pékségben nagy jóindulattal tudtunk venni egy kis kenyeret. A tavernákban adnak, ha beülsz, de ha nem vittél elemózsiát útközben nem tudsz venni másképp. Azzal meg elmegy az idő, amit gyönyörű helyek megnézésére fordíthatnál.
Igen igen szeretnék majd oda menni:D Csak ha fakultatív program keretén belül mentek, mint pl én akkor nem hiszem, hogy van ott megálló Vagyis nem áll meg majd ott a busz..
Gondoltam:D Üvegeset:D Olyan kell nekem is:D
Hoppá.. Köszi, hogy szóltál Akkor ezek szerint Agios Sotisban sem igazan van kenyér Klassz:D Pedig enni kell valami:D Nah én tuti nem fogok kenyérre vadászni falvakon át.. Akkor nem látok semmit sem ebből csodás szigetből
Isti!
Agios Sostisban korlátlanul van kenyér és végig a déli-
keleti tengerparti településeken Keritől Agios Nikolaosig. Fenn a hegyi falvakban nincs, csak előrendelésre.
Megpróbálom betenni a múltévi szerzeményemet.. nemcsak az itthon maradtaknak hoztunk ebből a hímzett textiltáskából, hanem magunknak is Minden bevásárlásnál velünk van így egy kis darab Görögország, és még környezetbarát is, nem kellenek a neylonzcskók
Jobb klikk a képre, properties/tulajdonságok, majd az URL-t kell kimásolni. Jpg-re kell végződnie általában a linknek, a tiéd más volt. Mielőtt elküldöd a hsz-t, az előnézet gombbal meg tudod nézni, hogy látszani fog-e benne a kép.
Amit próbáltál betenni linket, az erre a képre mutat (bár ez épp nem textiltáskának tűnik, de más képet nem is láttam az albumban ):
Az üvegeket virágboltba vettem, (ezekben anno orchidea volt) mikor a virágok elhervadtak, gonosz módon az üres tartókat visszakértem megajándékozottól.
A nyaralások alkalmával mindig hoztunk magunkkal tengerparti homokot, kagylókat meg csigákat is. Így készült el a kompozíció.