Beszter. Folyamatosan olvasgatok róla. De nem szeretnék ezen az oldalon erről irni, nehogy bünti legyen a vége. Az már biztos, hogy azon a héten átugrunk Sartiba.
Ibissz, tényleg? Akkor mi lesz jövőre? (Aeolusra értem.)
Amúgy ilyenkor még lehet foglalni az aug 15. környékére, csak ilyenkor drágább.
De Te ott vagy helyben, próbálkozhatsz magánapartmanoknál, lehet olcsóbb, mint bármely last minute. Max ha busszal mennétek, buszjegyet külön is lehet venni.
Üdv Sartinak, jó nyaralást!
#1669872011-06-23 21:43:52 Válasz a #166946. hsz-ra
Sziasztok!
kszifiasz,
Szuperek a kagylók... Nekem a párom már közölte, hogy kagylót ne akarjak szedni, mert az elmúlt 3 évben mindig hazahoztam egy csomót.
Ettől függetlenül alig várom már hogy keresgélhessek.
Sziasztok! Egy hét múlva megyünk Sartiba !!! Tudja valaki milyen az idő most és hány fokos a tenger ??? Gondolom már beindult a szezon !!! Ha van valami tudnivaló és jótanács az út előtt köszönettel fogadom ! kÖSZI mindenkinek előre is az infókat !!
Szia Kittymol!
Az időjárást és a tengervíz adatot megtudod nézni a http://www.sartikirandulas.hu/sartilive.html oldalon!Rendszeresen van frissítve!
Tudnivalókról biztos szívesen ír Neked mindenki,de ez így elég tág kérdéskör!Ha van konkrét kérdés válaszolok,ha tudok!
Legutóbb beszter szerkesztette (2011-06-26 18:45:53), összesen 1 alkalommal
Gyugyu. Júniusban rengeteg üres apartman volt. Az egyiket megkérdeztem, 30 euro volt három főre naponta. Sarti beachnél volt tengerre néző, 50 méterre a viztől.