Én is voltam a Cocusba. Tényleg nem sok görög volt ott. De sikerült egy tényleg göröggel táncolnom, õ viszont nagyon jól tudta a zorbát, de rendes bulis zenére már nem annyira tudott. Barátnõm az egyik biztonsági õrrel ismerkedett meg (Kawasaki motorja van) és neki a haverja volt.
Akkor át lettél verve,(nem vagy egyedül ).Ismerem látásból azt a srácot akinek a zöld-fehér-piros Kawasaki motorja van, minden este más lánnyal van õ is albán és a haverjai is.Nem kell mindent elhinni nekik, olyanokat tudnak hazudni , hogy az hihetetlen persze ez elõször nem ilyen vicces, de aztán az ember már csak derül rajtuk Én nyáron egy hónapot ott dolgoztam, egy kicsit kiismertem magam közöttük.
Engem nem izgat, hogy átvertek mivel én csak örültem neki, hogy le tudtam rázni õket. A piros-fehér-zöld motoros srác bnõmre hajtott, de nekem nem voltak szimpik. Egy jót viszont motoroztam. Nem kelett 1 órát gyalog sétálni este.
látom itt egy páran rajtam kívül is nagyon képben vannak
igen hát szeretik egyes albán férfiuk eltitkolni hogy nem görögök
de aki már egyszer volot kinn és esetleg meg is járta már ilyen téren
az már a talpuk nypmábol is megtudja mondani hogy görög földi vagy valamilyen szomszédos országbéli
de én szeretem ezt is meg azt is
tudják nagyon az albinok is a dolgukat , de még hogy .....
A Cocusban tényleg elég sok az albán, de amíg jó a hangulat és nincs rendbontás addig semmi gond nincs az albánokkal sztem...
Sztem ránéztére meg lehet állapítani hogy albán v. görög az illetõ, de persze nem minden esetben.
Amúgy szerintem azok az albánok akik a Cocusba járnak tök normálisak.
Szia, Paraliafanok!
Itt vagyok ám én is idõnként, csak ezer a munka, mind sürgõs!
Az idei útitársaink, már mindannyian bejelentették az igényüket a jövõ nyárra is.
Szóval, már erõsen "Paraliavágya" van a csapatnak.
De fõleg nekem!
Nemcsak nektek, már erre felénk is erõzhetõ a vágy, fõleg, hogy a hó is megmutatta magát a mai napon. Én már számolok visszafelé, és amit beszéltünk, még 3 hónap és el lehet kezdeni érdeklõdni! Nagyon várom!!!
Ez fog éltetni, a hosszú hideg télen!
Nekem még a telefonomon is Paralia a háttérkép...
A vízbõl kifelé fényképeztem a törzshelyünket.
Jó mindíg ránézni, hiszen a telefont igen sûrûn forgatja az emberfia...
Na jó bevallom én is, hogy a telefonom nagy kijelzõjén Parália szökõkútas része van, a családommal együtt, a kis kijelzõjén a templom, és a csenhõhangom pedig Nikos Vertis: Pes to mou ksana dala szól. A számítógépen is a tenger van feltéve.
Sziasztok!
Nekem a számítógépemen a Paraliai kirakati babák vannak, a képernyõvédõn meg a nyaralási képeimet vetíti a gép. Így talán én is ki bírom nyárig. Na meg persze naponta nézegetem a fotóalbum képeit is.
Most olvastam el ezt az utolsó oldalt,és langymeleg töltötte el a szivemet.Eddig mindenki tökhülyének nézett a környezetemben,hogy még ki se pakoltuk a bõröndöt,de már azzal vagyok elfoglalva,mi lesz jövõre?Kicsit buggyantnak éreztem magamat,nert valóban azért várom a jan. végét,febr.elejét,hogy megjelenjenek az uj katalógusok,és lehessen válogatni...már majdnem sikerült meggyõzni engem,hogy ez nem egészen normális.De látom,hogy más is meg van zakkanva...ezek szerint mégis normális dolog ez,mert ennyien nem lehetünk buggyantak??!!Örülok,hogy megtaláltam ezt az oldalt!
Vojandi! Elolvastam a beszámolódat,nagyon tetszett,irigyellek,mert oda szinte biztos,hogy sose fogok eljutni...étteremben egyáltalán nem voltatok?