Vidd magaddal a könyvet, és nyugodtan hagyatkozz rá. Így mindent látnifogsz, és nem tévedsz el. Nekünk nagyon bevált.
Megnéztem az elöbb, hogy Kos szigetén gyönyörû napos idõ van, és 29°C várható. A tengervíz hõmérséklete 24°C.
Nagyon jó nyaralást kívánok, jelentkezz ha megjöttetek.
Üdvözöllek újra itthon! Sajnálom, hogy gond volt az utazással. Sajnos a Neckermannra egyre többen panaszkodnak. A párom unokatesója Psalidiben volt velük most júliusban, és hiába volt befizetve nekik tengerre nézõ felár, mégsem olyan szobát kaptak.
Remélem azért részletesen is beszámolsz majd az utazásotokról. Esetleg fényképeket is küldhetsz a fotóalbum rovatba. Amennyiben hagyományos képeid vannak és nem digitális, akkor a Sooter's fotónál CD-re lehet rakatni. Én is így tudtam képeket küldeni. Tekercsenként 500,-Ft volt, melyet egy lemezre raktak fel.
Kedves Kriszta!
Igen, én vagyok azon a képen Póthia kikötõjében, azon kívül a Rodoszon készült, Szent Miklós erõdnél készült 27. számú képen is. A Nissirosi albumban a 3. képen, a Kos város és elõvárosa Lambi albumban pedig a 14., 17., és 56. képen.