Köszönöm!
Remélem mi sem oda kapjuk, ahol a bozótost látjuk
Nem sok választás volt már, de reméljük elviselhető lesz ill. a táj és a tenger szépsége feledteti velünk a hiányosságokat.
Most megyünk először Sartira,eddig Krétán,Zakynthoson jártunk, ez új felfedezni való. Ha eszembe jut valami jelentkezem.
Még egyszer köszönöm!
Szia Kszifiasz!
Nem, nem tudtam. Az réginek számít? Egyáltalán azt sem tudom, hogy Sarti mióta turistaparadicsom. Azt tudom, hogy már az ókorban is létezett, és talán azon a helyen, ahol most, de a mostani faluba majd csak 1922-ben települtek ide valahonnan menekült görögök, akik aztán halászattal kezdtek foglalkozni. Ha úgy vesszük, elég fiatal a település. Kár, hogy csak olyan kevés van meg a régi házakból.
Szia Lbissz.
Pontosan igy van. A tesómék 1994-ben jártak itt először. Nekem ő mesélt sokat Sartiról. Akkor még igazi kis görög falu volt, ami mára azért lényegesen megváltozott. A régi házakat szerintem két kezemen meg tudnám számolni, és abból is több nagyon rossz állapotban van. Beszternek fényképeztem ilyen házat.
Szia hajnah75 és Fati!
Várom majd a beszámolótokat ám,ha hazaértek,mert mi csak 9-én megyünk és ti lesztek az úttörők Jegyzeteljetek
Valaki megy-e még ebben az időben???????
Valaki megtudná mondani hogy Sartiból szerveznek e Athén-i túrát fakultatív programként?
Meg sokan írtátok hogy a hajókirándulást semmiképp ne hagyja ki senki, olvasgattam a neten meg nézelődtem de azt hiszem láttam több hajót is ami hasonló programot kínál. Melyikre érdemes elmenni? ki mit ajánl?
Végre eljött amikor már csak egyet alszunk! Gyorsan beugrottam, hogy a majdnem útitársaimnak jó utat kívánjak. Kellemes nyaralást, jó pihenést! Gyulám neked külön meleg tengert és hideg mythost! Vigyázzatok magatokra !!!puszi mindenkinek
Én azt látom mindenhol,hogy 1,5km-re van. Hogy ez mennyi gyalog azt nem tudom, mondjuk mi autóval megyünk,de gyalog az nem kevés viszont vacsi után jó kis séta lehet.
Amint hazaértünk és lesz egy kis időm,írok is,igyekszem megjegyezni minden fontosabb dolgot és jegyzetelni Remélem minden simán megy majd és sehol nem lesz semmi gond A "velünk együtt" indulóknak jó nyaralást és meleg időt kívánok
Sziasztok!
Érdeklődnék, megy-e vki mostanában Neos Marmarasra?Mi most indulunk júl.25-én.Még sohasem voltunk Görögországban, így némi bizonytalansággal indulunk neki.Mi várható Szerbiában, Makedóniában?Jó lenne, ha vki segítene egy kicsit ezekben a kérdésekben!!!
Köszönöm!!!!