Akkor most már teljesen összezavartatok De gondolom attól is függ, hogy melyik helyen van az ember meg mikor. Ezek szerint biztos vannak olyan helyek, amelyek üresebbek. Na majd meglátjuk augusztus végén, ha esetleg oda kapunk utat.
Akkor most 1 kicsit helyesbitek!Nem azt irtam,hogy nincs senki korfun,hanem az elmúlt évekhez képest látványosan kevesebben vannak,és ne sidarit vegyétek alapul,hisz az utazási irodák 99°-a ott foglal szállást a turistáknak..de ez a nyaralást nem befolyásolja,sőt én utálom a tömegnyomort!
Most hívtak az IBUSZ irodából, hogy Korfu-Moraitika-Filoxenia apartmanba sorsolt minket a szerencse.
Szeretném megkérdezni ki mit tud erről az apartmannról. 13-án indulunk repülővel. Jön valaki ebben azidőpontban?
Minden ötletet, tanácsot szívesen fogadok és köszönöm.
Akkor most 1 kicsit helyesbitek!Nem azt irtam,hogy nincs senki korfun,hanem az elmúlt évekhez képest látványosan kevesebben vannak,és ne sidarit vegyétek alapul,hisz az utazási irodák 99°-a ott foglal szállást a turistáknak..de ez a nyaralást nem befolyásolja,sőt én utálom a tömegnyomort!
ikinges!
Köszi, így már értem. Még sose voltam a szigeten, így nem tudom, hogy melyik település mennyire zsúfolt általában. A tömegnyomort én is utálom egyébként, de azért egy kis nyüzsinek örülnék.
Múltkori kérdésemre nem érkezett még válasz,azért bízok benne valaki tud nekem segíteni( pl.gégé).
Sidarin kitől érdemes autót bérelni és mennyiért????
#1709732011-07-25 20:34:09 Válasz a #170971. hsz-ra
Sidarin fogalmam sincs kinél érdemes bérelni. Mi csak kirándulni szoktunk oda, ráadásul saját kocsival megyünk, nem igazán figyelem a kölcsönzőket. Sorry
#1710182011-07-26 10:44:28 Válasz a #170971. hsz-ra
Szia, mi egy hétre kértünk autót és 210 euroba kerül. Igaz, Agios Gordiosban és nem Sidariban - de ez csak részletkérdés mivel a reptérre kértük és ott is adjuk vissza.
Szerintem Sidariban biztos nagyon sok helyen tudtok majd autót bérelni és alkudni is tudtok majd. Ha szervezetten mentek akkor a helyi idegenvezető is tud majd intézni de persze nem olyan jutányos áron, szóval érdemes személyesen intézni. A lényeg, hogy előre meg kell beszélni hogy full biztosítással legyen és hogy kell e kauciót letenni. Sajnos a legújabb "divat" hogy elkérnek vagy lezárolnak a hitelkártyáról egy tele tanknyi üzemanyagpénzt, amit a végén visszaadnak.(biztos volt egy pár jófej ember aki nem tankolt tele visszaadáskor)
Sidari honlapján van valami autóbérlő cég ami hirdeti magát de attól tartok hogy az meg olyan ahol 150ezer ft-nyi eurót le kell tenni kauciónak (ilyen is van) + minden biztosítási tételre külön kell fizetni.
Tényleg az a legjobb hogy végigjárod és egy szimpatikus "fószerral" megalkudsz ha ott vagy. Nem érdekük átvágni, mert jövőre is meg kell élniük valamiből.
Bocsi de konkrétummal nem tudtam szolgálni csak gondoltam leírom a tapasztalataimat, hátha.....
Aug 27-én megyünk először Korfura és már be vagyok sózva
Légyszi írjatok milyen, minden info érdekel.
Sidariban leszünk, a Summertime apartmanhotelben. Ha esetleg valaki volt már ott, az apartmanról is érdekelne minden. Kerestük több helyen is, de nem sikerült behatárolni hol is van pontosan.
Köszi előre is!
#1710522011-07-26 16:26:53 Válasz a #171050. hsz-ra
Szia!
Mi a Katerinában voltunk, barátnőmék az Elektrában, mindannyiunk meg voltunk vele elégedve. Az Elektra a parttól kb. 10 m, a Katerina melletti szállásnál (Paradise Hotel) van egy medence, amit ingyen használhattok (persze illik fogyasztani a helyszínen üdítőt, fagyit, bármit). Hallottam, hogy a Clio is jó. A Katerina jó áron volt, a többiről érdemes neten tájékozódni.
Remélem, segítettem
Kellemes utat!
#1711052011-07-27 07:22:56 Válasz a #170971. hsz-ra
Szia!
A sétáló utcán végig sétálsz, a végén jobbra fordulsz , kb száz méterre van jobb oldalt egy és kicsit ha tovább haladsz balra is van egy. Itt dolgozik egy magyar lány , 25 euro egy kis autó naponta. Arra vigyázz, hogy min. 2 nappal korábban menj oda, mert aznap egész Sidarin nem kapsz autót. Mi végig jártuk az összeset és nem volt csak 2 nap múlva legkorábban.
#1711072011-07-27 07:27:41 Válasz a #171048. hsz-ra
Szia torokata!
Barátnőmék a Summertime-ban voltak. Sétálsz a Canal D' Amour fele , elhagyod a csatorna lejárót és kb. 200 méterre van az apartmantelep bejárója. Nagyon szép gondozott kertben van, szépek a házak, az apartmanok is, csak elég kicsik a szobák. Befizettek reggeleire, napi 5 euroért svédasztalos reggeli volt. Utolsó nap délben el kell hagyni a szobákat, még ráfizetés ellenében sem lehet maradni.
#1711082011-07-27 07:35:52 Válasz a #171107. hsz-ra
Szia Ferrari!
Köszönöm az infokat
már nagyon kíváncsi vagyok a szigetre, itt az oldalon mindenki jókat ír
esetleg tudsz kirándulási célokat, jó éttermet ajánlani Sidarin?