sajnos leó utvonala a hegyről már megiródott:D
de hidd el sok társunkkal együtt senki nem akarna lemaradni:D
de tuti lesz videó róla!!
én is gondolkodok egy szeptemberi sartivisszatérésben:D
szia
Arra lennék kíváncsi, hogy internet-hozzáférés van-e az Anesti apartmanházban? vagy ha nincs akkor Sartiban van-e valahol wifi hozzáférés esetleg ingyen?
Anestiben semmi nincs
most jöttem haza onnan
viszont vannak szúnyogok és bogarak
javasolhatomne innen vigyél szúnyog irtót
immunisak rá az ottani szuszik...internet sok étteremben van illetve bárban
pl kalóztanya
anesti sarti egyik legolcsobb szállása
célnak megfelelt de
sok sartis nyaralásom közül ez volt a legputribb szállás
bocs nem ilyesztegetni akartalak csak az én véleményem....
szia
Szia Castro ! Sarti beach -en a Sarti Holiday apartmanban van ingyen wifi , illetve mi tavaly egy ismerősünkhöz mentünk át Sartira , akik a Nemessis apartmanban laktak , az előbb említett szállás mögött van és mi simán használtuk az ő wifi.jüket !!!
Sziasztok búvárkodás iránt érdeklődő látogatok!
Búvárkodási lehetőséget tudunk ajánlani Sartiban kezdők és haladók részére egyaránt. Ezen program ára 45 euro! Időpont egyeztetésre, a program befizetésére vagy kérdéseitekre való válaszra érkezésetek után az utazási irodában az idegenvezetőknél van lehetőség. Addig is tengermély üdvözlettel: Miki és Jucus búvár
Sziasztok!Éjjel negyed 3kor értünk haza Sartiból,minden csodálatos volt és nagyon sajnáltam,hogy haza kellett jönni!Ha bárkinek van kérdése,szívesen válaszolok!
#1716752011-08-01 19:02:15 Válasz a #171673. hsz-ra
Szia Fati és Hajnah!
Üdv.újra itthon azt elhiszem,hogy nem volt kedvetek hazajönni,max.megértem
Nekem rögtön van is kérdésem Mivel ti voltatok szálláskeresésben a legfrissebb úttörők ezért kérdem,hogy merre,hogyan,milyen és mennyiért találtatok szállást?? És természetesen bármilyen friss infot szívesen fogadok akár priviben is!KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!És próbáljátok szokni most ezt a borzalmas időt itthon:evil:
Akik most jöttetek haza milyen az idő kint???? már csak pár nap és indulunk alig várom hogy napot lássak mivel itthon hetek óta semmi.... fura lesz itthonról hosszú nadrág pulcsiban elindulni ott meg kiszállni a kocsiból 30 fokba alig váááárrroooommmm