Sziasztok!
Augusztus 19-én utazunk Sidariba,a Katerina apartman házba.Volt valakinek esetleg szintén ugyanez a szállása?Kinek milyen tapasztalata volt a házzal?
köszi mindenkinek a válaszokat.
Azért van látnivaló bőven.
Kérdések még: 50 ccm-nél nagyobb robogóhoz kell A kategoriás jogsi,(Pargan nem kérték,de ki tudja...)?
Motorcsónakot bárhol lehet bérelni a szigeten,és ha igen mennyiért kb?
Anitpaxi kirándulás ára kb??(Agios gordiosbanleszünk)
Még mindig várok Görögök által látogatott kis éttermek nevét,ahol nem kimondottan túristákra építenek.
#1715582011-07-31 21:37:28 Válasz a #171509. hsz-ra
Albániába utazási iroda által szervezett kirándulással lehet menni. Sidariban rengeteg iroda van, nagyon alaposan körül kell nézni, mert teljesen változó árak vannak. Egyik magyar iroda 71 Eu-ért kínálta ugyanazt, amit mi 38-ért megkaptunk. Igaz, nem volt magyar nyelvü id. vezetés.
Csak úgy érdemes átmenni Albániába, ha Butrintit megnézitek, mert a világon semmi más egyéb látványosság nincs!! Építkezések, félig se kész házak, sitt és szemét, meg bunkerek, azt láthatod Sarandában. Butrinti viszont tényleg nagyon szép, azért érdemes elmenni. Na, meg hogy elmondhassad, jártál Albániában!
Jó tanács: Aki hajlamos a tengeri betegségre, az inkább hagyja ki ezt a fak. programot!
#1715592011-07-31 21:44:31 Válasz a #171545. hsz-ra
Acharaviban a Paxi-Antipaxi-Blue Caves, egész napos hajókirándulásra mi 30 Eu/fő-t fizettünk. Az árban benne volt a transzfer busz is, ami elvitt minket Corfu városba, a kikötőbe.
Antipaxinál csak nyilt tengeri fürdőzés volt, Paxiban kötött ki a hajó. 8 Eu-ért még egy busszal el lehetett volna menni Lakkába, de ott csak kb. 20 perc szabadidőnk lett volna. Erre nem áldoztunk, így nem tudok róla semmit sem. Így viszont bőven volt időnk Paxin körülnézni, ebédelni a kikötőben és még fürdőzni is egy kristálytiszta vizü kis öbölben.
#1715802011-07-31 22:43:33 Válasz a #171576. hsz-ra
Nincs mit!
Ha csak egy hetünk lett volna, akkor nem biztos, hogy Albániára egy napot áldoztunk volna. Mivel 10 éjszakát töltöttünk Korfun, abba belefért.
Nekem a Paxis hajókirándulás jobban bejött, bár Butrinti nagyon szép és érdekes hely.
Útlevél kell, oda nem elég a személyi. Az utazási irodában ahol befizettünk, ott kérték is.
köszi Kitti.én olyat keresek ami inkább Antiaxin tölt több időt.Kimondottan a fürdés a cél Vrikan ésVotoumin a többi mellékes.Kavosból nem megy esetleg?onnan elég sok hajós út megy ha jól olvastam.