Sajnos sok görög helyrõl nincs magyar piacon semmilyen útikönyv, de
Budapesten a Ferenciek terén, ott a Jégbüfé mellett az a kapualjas, folyósós rész, abban van egy könyvesbolt, ahol csak útikönyvetekt lehet kapni, és ott mindent meg lehet találni (angolul vagy más nyelven).
Én is elolvastam Heltai Péter könyvét, sok hasznos információt tudtam meg az országról és az ország történelmérõl!
A író nagy szeretettel foglalkozik a görög konyha mûvészettel, elég finnyás vagyok, de sikerült neki kedvet csinálnia ahhoz, h. jó pár különlegességet kipróbáljak a jövõben!
Az Európa Könyvkiadó kiadta új köntösben Szabó Magda könyvét, úgyh. a következõ olvasmányom ez lesz!
hát gyerekek ez az új soozat nem nagy cucc
nem sok minden ami a görögökröl szól
elég gyengus lett ilmhez képest
szerintem a filmben kimerült a téma vagy csak szarul csináltaák ezt meg
Ma láttam a Szabó Magda új kiadású könyvét. Olyan szép új, szívem szerint megvettem volna, de elég húzós ára van. Én a régi, kicsit rongyos verziót idén tavasszal antikváriumban úgy 500 Ft-ért kaptammeg. Azt hiszem maradok annál, végülis minek kéne kettõ? De azért jó Estella, hogy megírtad ide.
Andi
Ha valaki esetleg rábukanna egy olyan rádióra, hogy katerini és 97.7 vagy 97.8 és lehet online hallgatni az jelezzen plsplsplspls:))
Azt hallgattam kint és jó, de nem találok online hallgatást.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem tudtok véletlenül olyan honlapot ahonnan görög népdalokat lehet letölteni??
Szövegre és a kottára is szükségem lenne!