#1723822011-08-07 17:42:28 Válasz a #172379. hsz-ra
Igazad van Sancho! Egy ismerősöm mondta még régebben, hogy azt a bizonyos varázst ne odakint keressük, mert ha nem visszük magunkkal, ott kinn nem fogjuk megtalálni.
Ha valaki szereti Görögországot és nem a hibákat keresi mindenben, akkor jól fogja magát érezni bárhol is legyen!
Mi is még mindig imádtuk, bárhol is voltunk!!
#1723832011-08-07 17:49:39 Válasz a #172382. hsz-ra
Szia Anikó!
Ezt tartom én is. Minden helynek megvan a maga varázsa és ott kell jól éreznie magát az embernek. Én nem nagyon szoktam szelektálni, hogy hol volt jó vagy hol volt rosszabb. Mindenhol jó volt Kinn voltam, sütött a nap és boldog voltam. Ennél nem kell több
#1723942011-08-07 19:03:10 Válasz a #172383. hsz-ra
Egyetértek veled. De jó is lenne bárhol kinn lenni és hallgatni a görög zenét, inni a frappét. Bárhol elüldögélnék most, csak lássam a tengert és halljam a tenger zúgását!!
De soká lesz még jövő év nyár!!! Remélem újra mehetek majd!?
#1724152011-08-07 23:47:24 Válasz a #172332. hsz-ra
Már nagyon várom, a lányok maradhatnak.A nejem azt mondta a nézés még nem megcsalás.A 10-ik házassági évfordulónkat így ünnepeljük meg.Ráadásul szept 3.-án van a születésnapom:)
#1724222011-08-08 08:08:46 Válasz a #172418. hsz-ra
Én a 37. szülinapomat ünnepeltem Nei Poriban még 2007-ben. Az akkori barátnőm és az apartman szomszédaink, a hátam mögött, úgy hogy semmi sejtésem sem volt, szerveztek nekem egy kis szülinapi bulit Nagyon meglepődtem és egyben meg is hatódtam, mert nem számítóttam rá és nagyon jól esett, hogy még a szomszédok is benne voltak Kaptam kis jelképes ajándékokat és persze folyt az uzo és a Mythos Asszem a cipourot akkor még nem ismertem. Jók ezek a külföldön tartott szülinapok. Én mindig örültem ha a nyaralás még ezzel is meg volt fűszerezve és sikerült kis bulit is tartani. Szerencsére többször is volt ilyenben részem...
Nekem sajnos nem adatik meg, hogy kinn ünnepeljem a szülinapomat, ugyanis azon a napon érünk vissza Magyarországra. De tavaly még sikerült, akkor a visszautazás napjára esett. Most is úgy szerettem volna akkor kinn lenni, de az egy héttel későbbi turnus már késő, menni kell dolgozni. Így még marad néhány nap pihenő itthon is.
Üdv.mindenkinek! Órák kérdése és indulunk!
Szia Saci még egyszer nagyon jó nyaralást!Juhé irány a tenger!
Különben én is akkor ünneplem a szülinapom amikor haza érünk,pont akkor nap.Én úgy gondoltam azért egy nappal előtte az indulás napján azért csak megünnepeljük,aztán majd itthon a többit.
Szia Pinga!Jó lenne összehozni egy találkát,Jamasz is írt hogy csatlakozna.Csak azt nem tudom hogy a sűrű program közé mikor tudjuk betenni.Nekem a péntek késő délután lenne jó mert akkor nincs tervezve csak a fürdés!Azt írtad hogy úgyis oda jöttök át strandolni,talán megoldható lenne.Majd írjál!