Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16931 Üzenet linkje2006-11-09 08:43:43 

Sziasztok!
Én, ha már nagyon nem bírom a rohanó életet, elõveszem a fotóalbumot, és újra átélem a nyaralást. Így utána kb. két napig fel, vagyok töltõdve.

# 122
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16934 Üzenet linkje2006-11-09 10:13:07 

Juhi!

Amit én csinálok, az is hasonló. Ha beteszem a Fourkán készült felvételeket (persze ha végre digitalizálva lesz) újra élhetem a nyaralást.

Rebeka!

Mintha a Hellasz.hu olvastam volna valahol, hogy lehetõség van digitalizált videó felvételek feltöltésére is. Ha nem tévedek, akkor néhány részletet feltöltök majd. Még csak a Meteorás felvételek vannak készen.

# 123
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17264 Üzenet linkje2006-11-28 09:16:57  A tengerparti kincsvadászat eredménye

Minden kagyló üres. Egyetlen élõlényt sem kellett elpusztítani. A csillagot az egyik üzletben vettük. Nem örültem neki, de a férjem beleszeretett. icon_confused.gif

# 124
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17266 Üzenet linkje2006-11-28 10:41:27 

Szia Csutek!
Nagyon jó kép. Ezeket mind ti gyüjtögettétek? Nagyon sok sikerült. Mindet az idén Fourkan szedtétek? Ez akvárium ?

# 125
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17267 Üzenet linkje2006-11-28 11:28:29 

Szia Juhi!

Igen: mi gyûjtöttük, a 80 %-a Fourkáról van, akváriumba tettem.

Nagyon sok kagylót találtunk, szebbnél szebb formában és szinben. Van benne rákpáncél is(egy láb), ha jól megnézed még két apró dobókockát is halásztunk.
Ha nem mondod el senkinek elárulok egy titkot. icon_wink.gif
JÖVÕRE VISSZAMEGYÜNK! Még karácsony elõtt leelõlegezzük az utat.
Két hely is szóba jött, de úgy gondoltuk, hogy a gyerekeknek is látni kell a helyet. Nekünk nagyon megfelelt a szállás, a strand és a település is szimpi. Ráadásul találtam néhány kirándulásra alkalmas helyet, ahol ókori romokat is láthatnak a gyerkõcök, ráadásul mind 200 km-n belül van.
Szeretnénk megnézni: II. Fülöp sírját, Nagy Sándor szülõvárosát, Aristotelész szülõvárosát, iskolájának maradványait. Ezek mind elfogadható távolságban vannak.

# 126
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17269 Üzenet linkje2006-11-29 06:47:03 

Szia Csutek!
Most, hogy jobban megnéztem, tényleg van két dobókocka is.
Nem árulom el a titkot senkinek!
Ha jövõre összejönne a nyaralás ( sajnos, nem biztos), akkor Tolo és Fourka közül választunk. Nagyon kíváncsi vagyok már.

# 127
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17270 Üzenet linkje2006-11-29 08:23:37 

Mi is gondolkodtunk, hogy Tolo vagy Nei Pori, de végül a gyerekek miatt visszamegyünk Fourkára.
2 eltérõ nemû és korú gyereket nem szívesen altatnék egy szobában. Fõleg, mert a fiam barátnõje is jön. Ráadásul elég hangosan alszunk a férjemmel, ami kizárja, hogy a kicsi velünk akarjon aludni. Itt van 3 szoba, úgyhogy mindenkinek kényelmes lesz. Persze az is döntõ érv, hogy ismerjük a helyet, így nem a vakvilágba indulunk a gyerekekkel.

# 128
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17271 Üzenet linkje2006-11-29 11:34:07 

Szia Csutek!
Ha összejön, akkor, a február végén megjelenõ katalógusból választjuk Tolót, vagy a "ti" utazási irodátoktól (priveben elküldted) Fourkát.
Én reménykedek, hogy valahogy össze tud jönni, mert nagyon rossz, ha egy év nyaralás nélkül telik el.

# 129
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17272 Üzenet linkje2006-11-29 12:51:53 

Szia Juhi!

Nagyon szurkolok nektek!

# 130
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17306 Üzenet linkje2006-12-04 17:53:15 

Nagyon szeretem azokat a képeket,egyéb dekorokat,amik ilyen tengeri mismásokból vannak összerakva./Ez a feng Shui szerint is nagyon jó!/.Krétán járva-tehát lehet,hogy a krétai oldalra kellene tennem,-láttam ezt a megoldást.Kerek 10 Euroért akarták adni,de gondoltam össze tudom én ezt hozni.Szóval hoztam Krétáról botot,hogy a tartófa is echte görög legyen,és itthon kreáltam ezt a falidiszt,ami nyár óta az elõszoba disze.Ime:
# 131
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17307 Üzenet linkje2006-12-04 18:22:43 

Szia Miskolciutas!

Ez egy remekmû!
Nemrég láttam az egyik csatornán valami hasonlót ( de az is lehet, hogy az szélcsengõ volt). A gyerekeket tanították a készítésére.
Mivel már eldöntöttük, hogy visszatérünk Fourkára, biztos, hogy újabb adag kagylót gyûjtünk. A lányom imádja a mennyezetrõl lelógó díszeket, majd közösen csinálunk valami hasonlót.
Még egyszer köszi!
Ezt a szélcsengõt Fourkáról hoztuk, a lányom szobáját díszíti:

# 132
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17326 Üzenet linkje2006-12-05 19:07:56 

Szia Csutek!

Köszi a dicséretet,annál is inkább jól eseik,mert a család hülyének nézett,amiért onnan cipelem a fát is,de szerintem igy a legigazibb!

# 133
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17327 Üzenet linkje2006-12-05 20:10:48 

Ne törõdj mások véleményével. Szerintem nagyon klassz. Én is csinálok valami hasonlót a lányommal.
Így a leg tutibb. Szerintem a családnak is tetszik, csak kekeckednek veled. Nekem ha valami nem tetszik, nem engedem, hogy minden nap szembesülni kelljen vele. icon_wink.gif

# 134
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17336 Üzenet linkje2006-12-06 09:28:17 

Csutek!

Tök jó ez a kagylós akváriumod! Nagyon ötletesen megcsináltad. Nekem is nagyon tetszenek az ilyenek.

# 135
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17348 Üzenet linkje2006-12-07 20:31:18 

Kicsit OFF-ba hajlott már itt a dolog, de én is teszek hozzá. icon_lol.gif
Mi minden évben rengeteg kagylót hozunk haza, szigorúan ügyelve arra, hogy amelyiknek lakója van, az kerüljön mindig vissza a vízbe. Itthon aztán sok minden készül belõle, többek között szélcsengõk is. A legszebbek a szintén kinntrõl hozott halászhálón vannak a fõ helyen, ill. a nappali egyik szekrényét díszítik. De tulajdonképpen minden helységben megtalálhatók, van ahol csak képek formájában. Így mindig a tenger jut eszembe bármi történjen is, és ez megnyugtató számomra.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu