#1729722011-08-12 18:17:33 Válasz a #172866. hsz-ra
Szia, kösz hogy bemásoltad, a FAROS nál is voltam de nekem nem ajánlotta, lehet nem voltam szímpatikus vagy nem tudom, de jó tudni hogy tényleg van ilyen .
Mégegyszer kösz
ÜDV. r
Sziasztok!7-én értünk haza Zante-rol.Az volt a legnagyobb baj hogy haza kellett jönni.Fakultatívban voltunk sziget körbehajózáson,kitudott kötni a hajó a roncsnál.Voltunk buszos sziget túrán és voltunk kishajó kiránduláson is.Nekünk tetszett minden, jó volt az idegenvezetés is.Bementünk a disco szigetre is,kicsi a partja de azért kár lett volna kihagyni.Kérdésekre szívesen válaszolok.Üdv Mindenkinek!
#1729872011-08-12 22:12:45 Válasz a #148727. hsz-ra
Szia ! Érdeklődni szertnék, kipróbáltátok-e a Celia apartmanházat?
Mivel az idén mi is pont ezt néztük ki magunknak..............szeptemberben.
Sehol nem lehet róla információt találni magyar nyelven.
Köszi
#1730102011-08-13 09:21:51 Válasz a #172972. hsz-ra
Szia Rabbit,
nem tudom, hogy miért nem mondták nektek, igaz én eléggé "rámenős" vagyok előtte volt ezer kérdésem, üzemanyagról, leadási határidőről, útviszonyokról, benzin elszámolásról, stb. aztán lehet, hogy azért mondta, mert úgyis rákérdeztem volna. Egyébként úgy voltunk vele, ha nem azt mondja, amit hallani akarunk, mármint, hogy teljeskörű biztosítás és nincs önrész, akkor elmentünk volna másikhoz, van elég kölcsönző Argassiban is, kb. 3-4-et biztos láttunk mászkálás közben....
Soha nem lehet tudni, hogy mi történik út közben, így meg azért felszabadultabban közlekedik az ember, ha tudja, hogy van biztosítás Nem mintha rodeóztunk volna a kocsival, úgy vigyáztunk rá, mintha a sajátunk lenne (bár nekünk még soha nem volt vadi új kocsink )
#1730812011-08-14 10:00:44 Válasz a #173080. hsz-ra
Jó ez a videó, sok minden benne van, bár a színek kissé erősebbek a valóságnál
Viszont, úgy látom oroszoknak készült, akkor pedig egyre többen lesznek. Úgy hallottam Korfun már rengetegen vannak. Hát, az ő hírük sem túl jó...
Ma derült ki, hogy Zakynthosra utazunk az Ibusszal (Mediterrán Tombola). A Danna's (valaki Danas, vagy Dana's-nak írja, egyelőre nem tudom, melyik a helyes) apartmant kaptuk.
Valakinek van infója róla? Esetleg egy GPS koordináta? Az Ibusz honlapján nem hiszem, hogy pontos a helymeghatározás, mert elvileg 150 méterre van a tengerparttól, de a térképen, amit beraktak mintha rossz helyen lenne a jelölő.
Próbáltam itt a fórumon rákeresni, de nem találtam róla infót eddig.