Sziasztok!
Gyorsan, pár sorban:
16:00 start kecskemèt, szerb határ 5 ill. 6 perc, belgrad utan 10 perc pihenő, 500 km utan tankolas wc, szerb-mac határ 3-1 perc gevgelija full tank pihi . mac - gr hatar 2 ill. 0 perc. 110 - 120 tempomattal 40-es ill. 60- as tábláknal max 10 km/h plusz. rekord idot futva 12:25 perc ajtotol ajtoig. utakon kifele alig voltak befele eleg nagy volt a forgalom, rendorokkel 3x talalkoztunk, mertek, de a szembe jovok je
eztek. ido szuper, deletunk 1 orat. bocs IPodal benazok xxl-es ujjakkal - 1 "rossz" dolog bel
gradig párom vezetett ès a belgrad elotti nagy hidon egy döglött hatalmas nèmetjuhászt elkaptunk, kamion alatt elfèrt, alattunk nem. kicsit-nagyon kopogott autonak baja nem lett a váltò csonkot kapta el. szegényt jól le epillaltuk. üdv. kèrdezzetek reggel irok.
Szeptember 11-21 között szeretnénk Sartin nyaralni, szállást nem foglaltunk előre, de a neten keresgéltünk, két apartmantól is kaptunk elég jó ajánlatot az egyik a Frau Irene House a másik a Phoenix Studio. Van valakinek tapasztalata valamelyik szállással kapcsolatba?
#1747482011-09-01 13:06:14 Válasz a #174732. hsz-ra
Szuper ügyesek voltatok Lafka!
Nekünk asszem 2x ennyi időbe telik az út busszal, de szombaton remélem mi is ott vagyunk.
Engem igazából már csak az érdekel, hogy jó idő legyen, a többi nem számít.
Már mindent "kifórumoztam", hogy hol kell enni és hova kivel kell menni...majdnem olyan mintha már ott lennék... de ezek az utolsó órák már nagyon nehezen telnek.
De azért szívesen fogadok mindenféle tapasztalatot, ha még van kedved írni.
#1747572011-09-01 14:32:30 Válasz a #174744. hsz-ra
Köszönünk mindent!
Meglepodtem mennyire gyorsan haladtunk, főleg a mac 170x km. nagyon gyorsan leszaladt, ment előttem 2 görög versenyző akikre rátapadtam, a szerpentineket is szelték 90-100-al. Thessaloniki összes elkerülője eleg gázos kivéve a belső sávok, ha korán érkeztek, vagy a forgalom engedi érdemes ezt választani. Fürdôttūnk egyet, vettünk dinnyéket, a sárga lutri eddig, a görög isteni. Holnap narancs p. szombaton + vourvourou. A maphrodaphne laányok szerint finom, fogyogat is, a mythos hideg csak kicsi a hűtô. Sassossal szembeni sárga bolt meg mindig a legolcsóbb, ott lizingeltunk be mindent. Sok a parton a fánkárus 2 percenkênt jönnek különböző emberkék, ezen felūl sok a néger árus is, mindenféle kütyüvel. Most még 1 kis regenerálódás és utána 1 taverna utana koktelbarok + 1 fánk.
#1747672011-09-01 15:37:35 Válasz a #174765. hsz-ra
kispárnát vigyél meg probálj töbször felálni mert akkor elgémberedsz én ezt szoktam csinálni nálam bevát és remmélem holnap is Jó készülödést mi is holnap indulunk
Lafka, jó a programotok:). Tegnap ki voltam teljesen, én is menni akartam.... Még hajnalban is mondtam BéZsének, hogy most itt, most ott lehettek.. De 2 nap múlva mi is Görögo-ban leszünk:).
Most be tudnék vágni egy jó kis olasz fagyit Sartiról De nem csak most, úgy minden nap többször