Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5326
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Edcsa8
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174751 Üzenet linkje2011-09-01 13:32:33  Válasz a #174697. hsz-ra

Azért arra odafigyelnek a Transzmánia KFT. (az Ibusz buszos utaztatásáért felelős partner) hogy az egybe tartozó családtagok egymás mellett üljenek. Azt ugyan már ilyenkor nem lehet kérni, hogy hova ülhess, de ha írsz hogy szeretnél velük beszélni, akkor megadom a szervező számát, hogy megnyugtasson, egymás mellé kerültetek.
# 5327
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174753 Üzenet linkje2011-09-01 13:40:50  Válasz a #174751. hsz-ra Előzmény #174751

köszönöm. én is ebben bízok, hogy csak nem leszünk külön. de ha igen, az sem tragédia, csak "kényelmesebb" lenne icon_biggrin.gif de, egy buszon leszünk icon_biggrin.gif más óhajom meg nemigen lett volna. mindegy hol ülünk icon_smile.gif
legközelebb majd időben kapkodunk icon_biggrin.gif

és, szerintem, ugyan így fogjuk csinálni, mint most, hogy lefoglaljuk a neten, és már kész tényekkel megyünk az utazási irodába. nekik is könnyebb, kényelmesebb, gyorsabb, és ott még mindig lehet változtatni bármin, nem kötelező a lefoglalt hely...
ezt ajánlom mindenkinek.

# 5328
Edcsa8
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174832 Üzenet linkje2011-09-02 10:00:26  Re:

Cinthya írta:
köszönöm. én is ebben bízok, hogy csak nem leszünk külön. de ha igen, az sem tragédia, csak "kényelmesebb" lenne icon_biggrin.gif de, egy buszon leszünk icon_biggrin.gif más óhajom meg nemigen lett volna. mindegy hol ülünk icon_smile.gif
legközelebb majd időben kapkodunk icon_biggrin.gif

és, szerintem, ugyan így fogjuk csinálni, mint most, hogy lefoglaljuk a neten, és már kész tényekkel megyünk az utazási irodába. nekik is könnyebb, kényelmesebb, gyorsabb, és ott még mindig lehet változtatni bármin, nem kötelező a lefoglalt hely...
ezt ajánlom mindenkinek.

Mi is így foglaltunk, és képzeld, olyan rendesek voltak, hogy rögtön fel is hívtak az IBUSZ Központi Irodájától, hogy tudom-e melyik fiókirodájuk van hozzám a legközelebb. Mert ugye 24 óráig él a netes foglalásom, ha nem érek oda, akkor elveszik.

Mint ahogy már írtam, nekem többször kellett módosítani a foglalásomat, sőt a megrendelésemet is (miután már kifizettem a teljes összeget) és mindig nagyon segítőkészek voltak.

Én is velük fogok menni jövőre is, reméljük idén nem csalódok bennük.

Már csak egy hét és kiderül.. icon_biggrin.gif

# 5329
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174853 Üzenet linkje2011-09-02 19:56:08  Válasz a #174832. hsz-ra Előzmény #174832

igen, mi is, ha nem lesz semmi gubanc.
és már nekem is egyre nagyobb kedvem van... icon_smile.gif

# 5330
Edit17edit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174854 Üzenet linkje2011-09-02 20:10:03 

Sziasztok!

Edcsa:megnyugtattak, hogy semmi gond nem volt az úttal, este 2 filmet játszottak le DVD-n, légkondi ment, és hogyha fontos volt, szinte bármikor megálltak:)annyit javasolt ismerősöm, h. egy plédet vigyünk, mert este hűvös lehet a buszon.
Remélem megnyugtattam mindenkit az Ibuszos úttal kapcsolatban.icon_smile.gif

# 5331
Edcsa8
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174948 Üzenet linkje2011-09-04 16:52:38  Válasz a #174854. hsz-ra Előzmény #174854

Köszi szépen, reméljük minden rendben lesz. Nekem tudod, nagyon fontos, hogy minden jól sikerüljön, hisz egy 4 éves kisördög lesz az útitársam icon_biggrin.gif

Na, ezt is túléljük valahogy, mint mindent eddig icon_smile.gif Izgulok már, mert 5 nap és indulás Görögországba!

# 5332
Edit17edit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174961 Üzenet linkje2011-09-04 18:56:27 

Én is nagyon várom má, remélem minden rendben megy, igen nehéz lehet ilyen nagy útra menni 4 éves gyerekkel, de nem lesz semmi gond, fáraszd ki előtte rendesen és majd végig alszik:)
# 5333
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174970 Üzenet linkje2011-09-04 19:48:24 

majd játszunk vele... na meg, hátha lesz másik kisgyerek is icon_smile.gif
# 5334
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175005 Üzenet linkje2011-09-05 09:28:12 

Sziasztok!
Ibuszról csak annyit szeretnék, hogy nem teljesen azt adta, amit ígért. Most értünk haza Krétáról és volt némi kivetni való nemcsak a szállással, hanem az ottani idegenvezető hozzáállásával is. Részleteket a beszámolómban majd írok. A lényeg, hogy a velünk egy szálláson lévő magyarokkal úgy döntöttünk, hogy egy panaszlevelet megér a dolog.

# 5335
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175007 Üzenet linkje2011-09-05 09:54:35  Válasz a #175005. hsz-ra Előzmény #175005

sajnálom, hogy így jártatok, ahogy... icon_sad.gif
mint írtam, kifoghatja az ember a rosszat.
mi valamikor az eurotours-sal mentünk Spanyolo.-ba. nekünk se a busszal, se a 3*os svédasztalos félpanziónkkal nem volt gond. hazafelé sokan panaszkodtak... a több*os hotel, ellátás, étel... stb nem volt megfelelő. és ahogy elmondták, én egy napot sem töltöttem volna azokon a helyeken... bár, nem tudom, mit tehet az ember egy ilyen helyzetben...
mi busszal mentünk akkor, és a másik buszon se légkondi, se tv, se wc... minden rossz volt. talán le is robbantak félúton icon_sad.gif
de, a repülős utak sem sokkal szórakoztatóbbak. arról is tudnék mesélni...
most kíváncsian várom az IBUSZos utazást. 10nap múlva, megírom a tapasztaltakat icon_smile.gif

# 5336
Vickycsibe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175009 Üzenet linkje2011-09-05 10:10:57 

TóthRita!

Isten hozott itthon! Kíváncsian várom a beszámolódat. Igaz, mi busszal megyünk, de ugyanúgy IBUSZ-os szervezésben. Ha időd és energiád engedi, légyszives még csütörtökig írd meg.
Pénteken indulunk icon_redface.gif
Szép napot!

# 5337
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175081 Üzenet linkje2011-09-06 13:18:35 

A Homár fogyasztóvédelmi blogon találtam a következőt:

„Tengerre néző/oldalról tengerre néző: Ezek a szobák/apartmanok a tenger felé néznek, de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják.”

Fenti idézet a Neckermann utazási irodától származik és ezzel utasítottak el egy reklamációt.
Érdemes elolvasni a teljes cikket:
http://homar.blog.hu/2011/09/0.....aign=index

Tanulságos...

# 5338
Picimancs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175087 Üzenet linkje2011-09-06 15:08:40 

TóthRita!

Sajnálom,hogy így jártatok mi meg voltunk velük elégedve 100%-ig.Ha az utat is hozzá vesszük(ami ugye nem kimondottan az ő hibájuk...) akkor már csak 70%-ig.Szerintünk nagyon jó volt minden.

Mediterraneo!

Érdekes ez a beszámoló.Nekem a Neckermannról amúgy is megvan a véleményem kimondottan a győri ügyintézőről.Neki megígértem még 1 szól adhatja a panaszkönyvet és kirúgatom.Nem utaztunk a végén velük de nem is fogunk!
Amúgy mi a Grand Tourssal jártunk Sartin úgy,hogy kifizettük a tengerre néző felárat de a tengert nem láttuk mert a képbe volt 1 baromi nagy fa.De legalább normális erkélyünk volt icon_smile.gif

# 5339
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175131 Üzenet linkje2011-09-07 14:11:13 

Érdekes megfogalmazás a nem közvetlenül tengerre néző szobákról. Végül is az Ibusz is hasonlót írt. Ez volt a honlapon: Adelianos Kampos fő utcáján helyezkedik el az apartman. Hát igen, csak még körbe veszi két út ezen kívül, az egyik a sziget legforgalmasabb útja, amelyen éjjel-nappal mennek az autók és kamionok. Amit a szállásról írnak, csak a fele igaz.

Vickycsibe!
Felraktam a beszámolót, ha van kérdésed, írj nyugodtan.

# 5340
Vickycsibe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175132 Üzenet linkje2011-09-07 14:24:53 

Rita!

Egy kérdésem van: milyen címen találom meg a beszámolódat/ill. ki a szerző?
Köszönöm!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 355 356 357 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu