#1747512011-09-01 13:32:33 Válasz a #174697. hsz-ra
Azért arra odafigyelnek a Transzmánia KFT. (az Ibusz buszos utaztatásáért felelős partner) hogy az egybe tartozó családtagok egymás mellett üljenek. Azt ugyan már ilyenkor nem lehet kérni, hogy hova ülhess, de ha írsz hogy szeretnél velük beszélni, akkor megadom a szervező számát, hogy megnyugtasson, egymás mellé kerültetek.
#1747532011-09-01 13:40:50 Válasz a #174751. hsz-ra
köszönöm. én is ebben bízok, hogy csak nem leszünk külön. de ha igen, az sem tragédia, csak "kényelmesebb" lenne de, egy buszon leszünk más óhajom meg nemigen lett volna. mindegy hol ülünk
legközelebb majd időben kapkodunk
és, szerintem, ugyan így fogjuk csinálni, mint most, hogy lefoglaljuk a neten, és már kész tényekkel megyünk az utazási irodába. nekik is könnyebb, kényelmesebb, gyorsabb, és ott még mindig lehet változtatni bármin, nem kötelező a lefoglalt hely...
ezt ajánlom mindenkinek.
köszönöm. én is ebben bízok, hogy csak nem leszünk külön. de ha igen, az sem tragédia, csak "kényelmesebb" lenne de, egy buszon leszünk más óhajom meg nemigen lett volna. mindegy hol ülünk
legközelebb majd időben kapkodunk
és, szerintem, ugyan így fogjuk csinálni, mint most, hogy lefoglaljuk a neten, és már kész tényekkel megyünk az utazási irodába. nekik is könnyebb, kényelmesebb, gyorsabb, és ott még mindig lehet változtatni bármin, nem kötelező a lefoglalt hely...
ezt ajánlom mindenkinek.
Mi is így foglaltunk, és képzeld, olyan rendesek voltak, hogy rögtön fel is hívtak az IBUSZ Központi Irodájától, hogy tudom-e melyik fiókirodájuk van hozzám a legközelebb. Mert ugye 24 óráig él a netes foglalásom, ha nem érek oda, akkor elveszik.
Mint ahogy már írtam, nekem többször kellett módosítani a foglalásomat, sőt a megrendelésemet is (miután már kifizettem a teljes összeget) és mindig nagyon segítőkészek voltak.
Én is velük fogok menni jövőre is, reméljük idén nem csalódok bennük.
Edcsa:megnyugtattak, hogy semmi gond nem volt az úttal, este 2 filmet játszottak le DVD-n, légkondi ment, és hogyha fontos volt, szinte bármikor megálltak:)annyit javasolt ismerősöm, h. egy plédet vigyünk, mert este hűvös lehet a buszon.
Remélem megnyugtattam mindenkit az Ibuszos úttal kapcsolatban.
Én is nagyon várom má, remélem minden rendben megy, igen nehéz lehet ilyen nagy útra menni 4 éves gyerekkel, de nem lesz semmi gond, fáraszd ki előtte rendesen és majd végig alszik:)
Sziasztok!
Ibuszról csak annyit szeretnék, hogy nem teljesen azt adta, amit ígért. Most értünk haza Krétáról és volt némi kivetni való nemcsak a szállással, hanem az ottani idegenvezető hozzáállásával is. Részleteket a beszámolómban majd írok. A lényeg, hogy a velünk egy szálláson lévő magyarokkal úgy döntöttünk, hogy egy panaszlevelet megér a dolog.
#1750072011-09-05 09:54:35 Válasz a #175005. hsz-ra
sajnálom, hogy így jártatok, ahogy...
mint írtam, kifoghatja az ember a rosszat.
mi valamikor az eurotours-sal mentünk Spanyolo.-ba. nekünk se a busszal, se a 3*os svédasztalos félpanziónkkal nem volt gond. hazafelé sokan panaszkodtak... a több*os hotel, ellátás, étel... stb nem volt megfelelő. és ahogy elmondták, én egy napot sem töltöttem volna azokon a helyeken... bár, nem tudom, mit tehet az ember egy ilyen helyzetben...
mi busszal mentünk akkor, és a másik buszon se légkondi, se tv, se wc... minden rossz volt. talán le is robbantak félúton
de, a repülős utak sem sokkal szórakoztatóbbak. arról is tudnék mesélni...
most kíváncsian várom az IBUSZos utazást. 10nap múlva, megírom a tapasztaltakat
Isten hozott itthon! Kíváncsian várom a beszámolódat. Igaz, mi busszal megyünk, de ugyanúgy IBUSZ-os szervezésben. Ha időd és energiád engedi, légyszives még csütörtökig írd meg.
Pénteken indulunk
Szép napot!
A Homár fogyasztóvédelmi blogon találtam a következőt:
„Tengerre néző/oldalról tengerre néző: Ezek a szobák/apartmanok a tenger felé néznek, de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják.”
Sajnálom,hogy így jártatok mi meg voltunk velük elégedve 100%-ig.Ha az utat is hozzá vesszük(ami ugye nem kimondottan az ő hibájuk...) akkor már csak 70%-ig.Szerintünk nagyon jó volt minden.
Mediterraneo!
Érdekes ez a beszámoló.Nekem a Neckermannról amúgy is megvan a véleményem kimondottan a győri ügyintézőről.Neki megígértem még 1 szól adhatja a panaszkönyvet és kirúgatom.Nem utaztunk a végén velük de nem is fogunk!
Amúgy mi a Grand Tourssal jártunk Sartin úgy,hogy kifizettük a tengerre néző felárat de a tengert nem láttuk mert a képbe volt 1 baromi nagy fa.De legalább normális erkélyünk volt
Érdekes megfogalmazás a nem közvetlenül tengerre néző szobákról. Végül is az Ibusz is hasonlót írt. Ez volt a honlapon: Adelianos Kampos fő utcáján helyezkedik el az apartman. Hát igen, csak még körbe veszi két út ezen kívül, az egyik a sziget legforgalmasabb útja, amelyen éjjel-nappal mennek az autók és kamionok. Amit a szállásról írnak, csak a fele igaz.
Vickycsibe!
Felraktam a beszámolót, ha van kérdésed, írj nyugodtan.