Voltak a kikötőben az érkező hajóknál szállásadók? Kínálgatták az apartmanjaikat , vagy nem tapasztaltál ilyet?
Magyarul, lehetett-e alkudni a kikötőben?
Igen, voltak, de nem tudom, hogy konkrétan vártak-e valakit vagy vendéget jöttek vadászni, mert mi nem álltunk meg (volt első éjjelre foglalt szállásunk Adamasban és indultunk oda).
Sziasztok! Próbáltam keresgélni a fórumon de sehol nem találtam az éttermekről, közértekről infókat. Milyen árban, minőségben vannak?
Gondolkodom, hogy jövőre ide mennénk és olyan szállást keresek ami homokos parton van. Az a fura hogy valahogy nem igazán jellemző az apartmanokhoz medence. Tudtok valamit ajánlani?
Tudom, sok idő van még jövő nyárig de a repjegyeket érdemes jóelőre megvenni, mert sokszor olcsóbb.
Köszi a válaszokat előre is.
Éttermekről készülök írni egy külön bejegyzést.
Ami a szállást illeti, nem lesz egyszerű olyat találni, ami közvetlenül homokos parton van és még medencéje is van. Egyrészt, mert közvetlenül a homokos parton nincsenek hotelek, vagy legalábbis én nem láttam ilyet. Olyan van, ami a homokos part felett a domboldalon és lépcsőn le lehet menni a partra, vagy a parttól 5 percre, vagy közel strandhoz, de az nem az a homokos "álomstrand". Adamasban vannak olyan kisebb hotelek, kiadó szobák, amelyeket a parttól csak egy út választ el, de az az út nagyon forgalmas és a strand pedig keskeny és nem a legszebb.
Medencés szállás pedig nagyon kevés van Miloson, én konkrétan kettőről tudok.
Köszi az infókat. Hát akkor a szép strand érdekében asszem lemondok a medencéről : ))
Igazából nem hotelt keresek hanem valami családias apartmant, aránylag jó felszereltséggel, olyat ahol ki lehet ülni a teraszra és szép a kilátás, nyugalmas, stb. Tulajdonképpen bolt sem kell mert a vásárlást megoldjuk majd autóval - ha valaki tud jó kölcsönzőt azt is szívesen fogadom.
#1762902011-10-06 13:36:23 Válasz a #176286. hsz-ra
Bebe,
keress vissza a régebbi hozzászólásaim között eme topicban. Szállás és autóbérlés ügyben is írtam, valahová tettem fel linket a képeimhez is. Ahol mi laktunk az tényleg gyönyörű helyen volt, csendes környezetben, fantasztikus panorámával,privát partszakasszal és nagyon barátságos tulajokkal. Csak ajánlani tudom!
keress vissza a régebbi hozzászólásaim között eme topicban. Szállás és autóbérlés ügyben is írtam, valahová tettem fel linket a képeimhez is. Ahol mi laktunk az tényleg gyönyörű helyen volt, csendes környezetben, fantasztikus panorámával,privát partszakasszal és nagyon barátságos tulajokkal. Csak ajánlani tudom!
Csatlakozni tudok: tényleg gyönyörű a hely, fantasztikus a panoráma és barátságos a tulaj - jártunk arra
Ami az autóbérlést illeti, néhány hozzászólással előbb pont azt írtam, hogy honnan és mennyiért béreltünk. Mi is maximálisan elégedettek voltunk.
sziasztok
én tudok medencés szállást
a melian hotel polloniában olyan
bár elég drága hely,de nagyon szép
ha meg szabad kérdeznem,miért kell a tengerparton medence??
#1765332011-10-15 14:52:25 Válasz a #176470. hsz-ra
Szia hlimicsura!
Mi újság Miloson? Lecsengett a szezon? Elhúztak a turisták? Csönd és béke honol mindenütt? Neked most mi következik? Uborkaszezon? Vagy kezdődik az olajbogyó szüret? Esetleg egy kis pihi?
Egyébként jó szezont zártatok?
Szerintem, Medi még most is a szája szélét nyalogatja, azóta, hogy nálatok járt!!!!
Valahogy nekem hangulatosabb ha van medence mert az is egy külön program.
Mi idén Korfun elég sokat voltunk a medencében is, mert napközben rajtunk kívül senki sem volt ott, így a szieszta időt ott töltöttük az árnyékban. (volt a medencének árnyékos része)
Én személy szerint nem igazán szeretem a nyüzsgő strandokat. Leginkább a tenger hangja, illata, látvány vonz. Sajnos a parton nem mindíg adatik meg árnyékosabb rész így délben rendszerint "elbújok".
Sziasztok!
Most vasárnap lesz az idei utolsó munkanapom:)
az idén már nem csinálok semmit,csak horgászom,meg fürdök a tengerben
ezt a kevés programomat kitolom egész jövő év márciusáig:)
nagyon húzós volt a szezon,de ez mindig ilyen
amit medi látott az semmi nem volt a szezonból csak egy kis utórengés
hála istennek nekünk évről évre egyre nagyobb a forgalmunk,pedig már az étterem elérte kapacitásának legfelsőbb határait:)
viszont még ez igy lesz addig nekem tuti lesz munkám,és még a válság miatt sem kell aggódnom:)
remélem medinek jövőre is főzhetek,mert nem igazán tudták megkóstolni az inyencségeket:)
bebe
amit irtam hotelt az sztem megfelel az elvárásaidnak,de ezekért az igényekért zsebbe kell nyúlni rendesen
szinvonalas,de egyáltalán nem olcsó hely