Dehogy foglalja e helyet!
Nagyon köszi a képeket a szállásról, még mindig nagyon tetszik a hely!
Késõbb, ha több idõm lesz, biztos kérdezek majd Tõled, csak most nagyon el vagyok havazva...
Sziasztok. 2007-nyarán a Lukasba szeretnénk nyaralni, de egyéni utazással. Közvetlenül a tulajdonossal szeretnénk beszélni. Tudna valaki egy telcsi számot adni hozzájuk ? Elõre is köszönöm. Gyuri.
Sajna fél órás keresgélés után a neten, eredménytelenül kell ideírnom, nincs meg. Mindig csak utazási irodán keresztül érem el. Még egy ötletem van. Kérdezd meg Barbiet (Görögországban élek c. topik), hogy tud-e valamilyen görögországi címtudakozót a neten, vagy esetleg utána tud-e õ kérdezni Görögben telefonos tudakozónál. Ott biztosan hamarabb kiderül.
Csak most tudok válaszolni, mert majdnem egy hónapig nem voltam számítógép közelben.
Amennyiben jól sejtem, Tsilivitõl 3 km-re északra lévõ Tragakiban, az Amboula Beachen található Lukas apartmanra gondolsz. Én ott nyaraltam 2006-ban, és nagyon meg voltam elégedve vele. Azt nem tudom, hogy utazási irodán kívül is foglalható-e, de van egy telefonszámom, amit az utazási kiállításon begyûjtött Zakynthos apartmanjait felsoroló katalógusban találtam. Remélem tényleg jó.
Loukas Studio: 26950-23459