Üdv mindenkinek! Segítségetek kérem. Szállást keresek Sartin, júliusban az Ófaluban, vagy a Village-ban, keddi érkezéssel 3 fő részére. Eddig csak a Grand Tours-nál találtam ilyen lehetőséget de az ajánlataik - egyet kivéve - a Beach-en találhatóak, ami nem igazán jön be. Ha tud valaki, valamilyen tippet, azt nagyon megköszönöm.
Sziasztok!
Idén én is Sartira utazom. Munkahelyi szervezés. Tavaly Nea Vrasnan voltunk, akkor is, most is szezon elején. Jún. 4-én megyünk. Ha esetleg tudnátok segíteni abban, hogy szórakozási lehetőség, disco stb. van-e ott, vagy a közelben- megköszönném.
Érdekelne valakit görög nyelvtanfolyam? Én szeretnék menni, de amit kinéztem magamnak, oda 5 fő kell az induláshoz. Szóval akit érdekel, jelezze! Köszi!
#1800532012-02-26 11:36:34 Válasz a #179996. hsz-ra
Szia, Agica2!
Én Sartiról tudok infót írni neked.
Mi 2x voltunk Sartin. Mindkét alkalommal a Sarti Beach apartmanban.
Nekünk ez a rész tetszett jobban, lassan mélyülő tenger, szép kék a víz.
Alkalmanként hatalmas hullámok.
Az ó falú rész kb. 1-1,5 km.
Ott elég nagy a nyüzsgés. Mi szerintünk a Gyros az Ovelix-ben volt a legfinomabb! Hogy sok a turista? Nyáron hol nem sok?
Mi mindig július végén szoktunk menni. Akkor a víz kb. 27-28 fokos, napközben meg nem ritka a 40 fok.
A Narancs partot tudom még ajánlani, ott eszméletlenül gyönyörű színe van a tengernek!
Csak a part nagyon elhanyagolt!
Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat Sartin, mindkétszer.
Viszont az idén Nei Pori a cél!
#1800552012-02-26 11:41:07 Válasz a #180053. hsz-ra
Szia Gyula!
Köszönöm az infókat, szerintem oda fogunk menni... cserélünk
én imádom nei porit, visszamennék most is, de már leszavaztak... amiket írtál, pont az én igényemnek felel meg.
Mi 2 éve voltunk Sartin, Sarti Beachen volt a szállásunk ésm inden este besétáltunk az ófaluba. Beachen is van pár taverna (egyszer ettünk ott), bolt is, de inkább bent vettünk. Sőt minden reggel is bementünk (kocsival voltunk, de csak az 1. nagy bevásárlást intéztük kocsival, még tele voltunk cuccokkal...) friss pékáruért a pékségbe. 20 perc azért kellett besétálni.
Több szórakozóhely van, mi hétköznap mentünk (főszezon), akkor pangás volt, de hétvégén biztos többen járnak.
Belépő sincs, volt, hogy egyikből a másikba pohárral mentünk át.
És tuti visszamegyünk Sartira, majd gyerkőcökkel, ha kicsit nőnek:)))
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a következő szálláshelyek 4 fős apartmanjai felől: Salatas apartman, Kipriotis apartman, Paris apartman, Anna apartman. Az érdekelne, hogy milyen az elosztásuk, egy légtér az egész vagy van külön szoba is ajtóval elválasztva?!? Ha valaki tudna képeket is küldeni az is nagyon jó lenne. Előre is köszi!
Szia Timcsi22.
A felsoroltak közül csak a Kipriotisban voltam. Az ófalu legvégén a templom felett van egy dombon. Sajnos a tengernek háttal. Mi a 4-fősben voltunk ami első emeleti két légterü. Az egyik szoba francia ágyas, a másik két egyszemélyes heverő. A konyha van középen. A fürdő a kétágyasból nyílik. Az erkély elég nagy. Pár kép.
Idén nyáron szerencsére, úgy tűnik, ismét el tudunk utazni Sartiba. A szállást és az utat az Apoll- travelnél foglaltuk le ismét.
Utoljára 2010-augusztus végén voltunk itt, akkor az Apostolosban szálltunk meg a párommal. Most 3an megyünk és az Illias apartman galériás apartmanjában lesz a szállásunk. Valaki szállt már meg ebben az apartmanban? Milyen a galéria szint?
Körülbelül mennyit változtak az árak kint 2010-hez képest?
Köszönöm, G
#1802762012-02-29 11:59:40 Válasz a #180257. hsz-ra
Szia Gabesz!
Mi is odamegyünk augusztusban. négyen. Szintén az Apollonnál foglaltunk. Egyik ismerősöm 3 évvel ezelőtt ilyen apartmanban volt. A galérián csak 2 ágy és éjjeliszekrény volt. Ti mikor mentek?
Üdv. Éva
Szia Éva.
Mi augusztus 18-25ig leszünk ott. Két évvel ezelőtt is ebben a turnusban mentünk, mert már csak akkor volt szabad hely, most meg szabadság miatt. Ti mikor utaztok?
Üdv, G