a vizisport lehetőségek jók Sartin és mennyibe kerülnek? már nem emlékszem milyenek vannak és mennyiért..:S
jön vki júl. (2)3-10.-ig Grandtours-szal?=)
#1805942012-03-07 07:14:27 Válasz a #180560. hsz-ra
Szia,Sarti Beach-en van lehetőség fánkozásra és banánozásra, szerintem nem volt olcsó,és elég gagyin húzza az ember,csak bele a nagy hullámba azt kész mindenki 3 szor leesik 10 perc alatt azt mehetsz ki,de én augusztusba voltam akkor telt ház volt, viszont vittem a saját hajómat és azzal síeltünk nézd meg a videót:http://www.youtube.com/watch?v=6tnaM6G5juo ez mondjuk Sartitól 30 km-re van Vourvourun,ha érdekel több video, a youtubon a keresőbe a:fordkasanya
#1806342012-03-07 21:01:38 Válasz a #180560. hsz-ra
Sajnos az árakra én sem emlékszek, de van a fánk, banán, windsurf. Viszont nem messze Sartitól, azthiszem a Platanitsin, (de nem biztos. ahol a kalóztúrán meg szokott állni a hajó) van többféle lehetőség. Jetski stb. Csak itt drágább.
köszönöm szépen a válaszokat fordkasanya és Evycs.!=)
oh, még saját hajó..jól megy. majd szerintem úgyis elmegyünk pár strandra a félsz.-en és szétnézünk.=) ehhez kapcsolódna a kérdésem bárkihez, h érdemes e biciklit bérelni (mert nincs jogsink) és úgy "körbenézni" a szép strandokon vagy úgy az durva? vagy esetleg jár mindenhova busz Sartiról?
#1806582012-03-08 17:38:40 Válasz a #180654. hsz-ra
Szia,nem megy jól sajna ha jól menne akkor nyár elején és végén is a Sarti beach-en szállnánk meg mint évekkel ezelőtt.Most csak Aug.megyünk és akkor is vad kempingezni,mert amit szállásra költünk azt inkább el benzinezem a hajómba.De idén nem megyünk már Sartira 5 ször voltam és már nem köt le,láttunk mindent sorolhatnám a falukat és szigeteket meg az öblöket de a térképen is rajta van és látod.Idén lefkadara megyünk és a környező szigetekre,Meganisi,Ithaka,stb.Biciklivel kapcsolatban: Sassos robogó kölcsönzőbe, keresd Bettit ő a tulaj.Hivatkozz rám (gumicsónakos Sanya,Kitti öccse)ajánlott.és szeretnétek bringát.Ha valaki akkor ő segít nektek ebben,mert még bringát nem láttam kölcsönözni senkit.De messzire ne induljatok,mert nagyon kemény a szerpentin.Mind két irányba.
Hosszú töprengés és az Utazás Kiállításon tapasztalt iszonyatos nyaralási árak után úgy döntöttünk, hogy idén visszanézünk Sartiba. Július közepén szeretnénk menni egy hétre valami olcsó apartmanba. Tudna valaki valami jó utazási irodát ajánlani, ahol jó áron el tudnán menni Sartira nyaralni? Nem a Diasra, Apollonra, Grand Toursra, vagy ilyenekre gondolok, mert ezek árait ismerem, hanem valami kis irodára, akár vidéken, akik olcsó utat kínálnak. Előre is köszi
A dumcsiban "Parália" megosztott velünk egy Isteni ajánlatot! Ennél jobbra nem várhattok!
Szerintem tessék utána menni, mert lemaradtok róla!
Vagy keresd Paráliát!
Szió!
#1807752012-03-11 12:48:31 Válasz a #180774. hsz-ra
Szia én most voltam bent és már nemsokára le is foglaljuk igaz szeptemberben megyünk de van az otp -nél utak csak még a katalogusuk nincs kinyomtatva de már árakat tudnak mondani
Gyöngyhalas, köszi a minden más jót, a nyaralás idén kimarad, legalábbis a görgországi tutira.
Sancho, rég láttalak, még tavaly írtad megvan az idei úticél, de nem árultad el, látom visszahúz a szíves Sartira:) Remélem találtok utat normális áron.
Mi ahogy írtam, nem megyünk, de nosztalgiázásképpen a helyi utazás kiállításon begyűjtöttük azokat a katalógusokat, amikben görög utak vannak:). Igaz szinte mindig ugyanazok, itt-ott változtatás, új uticél vagy apartman, de tényleg már a képeket megváltoztathatnák... Igaz az apartmanok gondolom nem nagyon változnak, de a települések igen.
#1807902012-03-11 20:53:35 Válasz a #180783. hsz-ra
Szia Ginaaa!
Én is rég láttalak, épp múltkor gondoltam, hogy nagyon eltűntetek. Pargára szerettünk volna menni, de bizonyos okok miatt ez most nem jön össze. Sarti nagyon megfogott, ezt akkor is mondtam, amikor hazajöttem. Tényleg egy szeretnivaló település Egyelőre még nézelődünk, de én is remélem, hogy sikerül valami utat találni. Sajnálom, hogy Ti most nem mentek, de remélem azért nektek is lesz egy kis kikapcsolódás...